Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 вересня 2019, 15:18

Інформація для клієнтів та партнерів у зв’язку з приєднанням Укрсоцбанку до Альфа-Банку Україна

10 вересня 2019 року Загальними зборами акціонерів Альфа-Банку та єдиним акціонером Укрсоцбанку затверджено рішення про реорганізацію Укрсоцбанку шляхом приєднання до Альфа-Банку.

Звертаємо вашу увагу, що відповідно до норм Закону України «Про спрощення процедур реорганізації та капіталізації банків» та інших нормативно-правових актів з моменту приєднання Укрсоцбанку до Альфа-Банку, Альфа-Банк стане правонаступником майна, прав та обов’язків за договорами та угодами, укладеними  Укрсоцбанком до моменту приєднання до Альфа-Банку. Таким чином, з моменту приєднання Укрсоцбанку до Альфа-Банку, Альфа-Банк стане стороною в договорах та угодах, укладених Укрсоцбанком до моменту приєднання до Альфа-Банку.

Планова дата, з якої Альфа-Банк стане правонаступником майна, прав та обов’язків Укрсоцбанку відповідно до норм чинного законодавства, – 15 жовтня 2019 року.

У зв’язку з наведеною вище інформацією банк просить вас звернути увагу на очікувані зміни у договірних документах, реквізитах для погашення кредитів, реквізитах для листування та оформлення документів тощо.

Інформація про зміни для фізичних осіб

З огляду на наведену вище інформацію виникла необхідність внесення змін до умов договірних документів, що регулюють надання банківських послуг Укрсоцбанку.

Керуючись умовами договору комплексного банківського обслуговування клієнтів-фізичних осіб Укрсоцбанку щодо порядку та строків внесення змін до вказаного договору, банк повідомляє вас про внесення змін до договору комплексного банківського обслуговування клієнтів-фізичних осіб Укрсоцбанку шляхом викладення вказаного договору (з урахуванням правил надання банківських послуг на умовах комплексного банківського обслуговування для клієнтів-фізичних осіб та тарифів і всіх умов, які є невід’ємною частиною вказаного договору) в новій редакції, що відповідає редакції договору про банківське обслуговування фізичних осіб в Альфа-Банку з усіма додатками до вказаного договору та тарифами, що є його невід’ємною частиною. При цьому умови обслуговування отриманих клієнтами-фізичними особами за договором комплексного банківського обслуговування клієнтів-фізичних осіб Укрсоцбанку продуктів/послуг змінюються на умови обслуговування відповідних продуктів/послуг Альфа-Банку.

Для зручності наводимо порівняльну таблицю з переліком договірних документів Укрсоцбанку, що входять до складу договору комплексного банківського обслуговування Укрсоцбанку, та відповідних їм редакцій договірних документів Альфа-Банку.

З новою редакцією зазначених договорів та тарифів детально можна ознайомитися на сайті Альфа-Банку.

Крім того, відповідно до п. 135 розділу XIII Інструкції про порядок відкриття і закриття рахунків клієнтів банків та кореспондентських рахунків банків – резидентів і нерезидентів, затвердженої Постановою Правління НБУ №492 від 12 листопада 2003 року, в зв’язку з реорганізацією банків ваші поточні та депозитні рахунки, відкриті в Укрсоцбанку, будуть змінені на поточні та депозитні рахунки в Альфа-Банку.

Якщо до дати правонаступництва ви вже маєте рахунки, відкриті в Альфа-Банку, то всі рахунки, які будуть відкриті в рамках процедури зміни рахунків, обслуговуватимуться на умовах обраних вами тарифних пакетів Альфа-Банку.

У разі виникнення додаткових питань звертайтеся до вашого менеджера або за телефоном Контакт-центру: 0-800-50-00-20.

Інформація про зміни для фізичних осіб-позичальників

З огляду на наведену вище інформацію, від вказаної дати правонаступництва (орієнтовно – 15 жовтня 2019 року) буде змінено кредитора за вашим кредитом та реквізити для погашення заборгованості. Від вказаної дати новим кредитором буде призначено Альфа-Банк. Умови обслуговування заборгованості залишаються незмінними.

Нові реквізити для погашення заборгованості будуть направлені вам sms-повідомленням та/або особистим листом на поштову адресу. Також від початку жовтня ви зможете отримати нові реквізити для погашення заборгованості у Контакт-центрі за телефоном 0-800-50-00-20.

Інформація про зміни для юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та осіб, які провадять незалежну професійну діяльність

З огляду на наведену вище інформацію виникла необхідність внесення змін до умов договірних документів, що регулюють надання банківських послуг Укрсоцбанку.

Керуючись умовами наведених нижче договорів щодо порядку та строків внесення змін, банк повідомляє вас про внесення змін до:

1. Договору комплексного банківського обслуговування клієнтів малого та середнього бізнесу Укрсоцбанку, невід’ємними частинами якого є правила надання банківських послуг на умовах комплексного банківського обслуговування для клієнтів малого та середнього бізнесу, з усіма умовами, які є додатками до них та загальні тарифи за розрахунково-касове обслуговування клієнтів малого та середнього бізнесу;

2. Публічного договору банківського рахунку, невід'ємною частиною якого є правила обслуговування банківських поточних (крім карткових) рахунків клієнтів корпоративного бізнесу, відкритих в Укрсоцбанку, затверджених рішенням правління банку, та тарифного плану на послуги за поточними рахунками для корпоративних клієнтів.

шляхом викладення вказаних договорів в новій редакції, що відповідає редакції договору на комплексне банківське обслуговування в Альфа-Банку з усіма додатками до вказаного договору та тарифами, що є його невід’ємними частинами.

З новою редакцією зазначених договорів та тарифів детально можна ознайомитися на сайті Альфа-Банку.

Відповідно до п. 135 розділу XIII Інструкції про порядок відкриття і закриття рахунків клієнтів банків та кореспондентських рахунків банків-резидентів і нерезидентів, затвердженої Постановою Правління НБУ № 492 від 12 листопада 2003 року, в зв’язку з реорганізацією банків ваші поточні та депозитні рахунки, відкриті в Укрсоцбанку, будуть змінені на поточні та депозитні рахунки в Альфа-Банку. У разі неотримання до 1 жовтня 2019 року повідомлення із зазначенням тарифного пакету та номеру зміненого рахунку, ці умови ви можете дізнатися в обслуговуючого менеджера у найближчому відділенні Альфа-Банку або за телефоном Контакт-центру: 0-800-50-70-44.

Якщо до дати правонаступництва ви вже маєте рахунки, відкриті в Альфа-Банку, то всі рахунки, які будуть відкриті в процедурі зміни рахунків, обслуговуватимуться на умовах обраних вами тарифних пакетів Альфа-Банку.

У разі виникнення додаткових питань пропонуємо звернутися до вашого менеджера або за телефоном Контакт-центру: 0-800-50-70-44.

Інформація про зміни для партнерів та підрядників

З огляду на наведену вище інформацію про те, що від дати правонаступництва Альфа-Банку стане правостороною в договорах та угодах, укладених Укрсоцбанку до моменту приєднання до Альфа-Банку, банк просить здійснювати листування, оформлення договірних та первинних бухгалтерських документів в рамках укладених та діючих договорів та угод із зазначенням нових реквізитів після приєднання, а саме:

  • Акціонерне Товариство «Альфа-Банк»,
  • місцезнаходження: 03150, Україна, м. Київ, вул. В. Васильківська, 100,
  • код банку: 300346,
  • код ЄДРПОУ: 23494714,
  • кореспондентський рахунок (IBAN) в Національному банку України: UA033000010000032000102001026.

Банк сподівається, що ви з розумінням поставитеся до вищевказаних змін, та розраховує на тісну і взаємовигідну співпрацю в майбутньому.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися