Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 серпня 2019, 15:33

Ощадбанк забезпечив безготівкове літо на трьох музичних фестивалях у Дніпрі

Ощадбанк став еквайринговим партнером із забезпечення безготівкових оплат на трьох музичних фестивалях у Дніпрі. В липні відбулись «Джаз на Дніпрі» та «Облака». 2-4 серпня на унікальній локації – Монастирському острові – прихильники музики насолоджувались виступами улюблених виконавців у рамках нового музичного фестивалю BezViz. На трьох сценах виступили більше 40 виконавців.

Для зручності і більшого комфорту гостей Ощадбанк забезпечив торговців на фестивалі BezViz майже 100 POS-терміналами. Безготівково сплатити в торгових точках, барах, на атракціонах можна було платіжними картками, смартфонами, альтернативними форм-факторами (стікерами, годинниками та ін.). Оцінити переваги технологічного рішення змогло більше 26 тис. відвідувачів. Зібравши три чеки за безготівкові розрахунки на суму від 100 грн гості фестивалю могли також отримати гарантовані подарунки на стенді банку.

«З фестивалю на фестиваль. Ледь завершивши роботу на Atlas Weekend, ми приступили до популяризації cashless-оплат на інших майданчиках, а саме у Дніпрі. Ми дуже вдячні організаторам фестивалів «Джаз на Дніпрі», «Облака» та BezViz, що обрали з-поміж інших банків саме Ощад. Із задоволенням ділимось унікальним досвідом і демонструємо переваги безготівкових розрахунків», – зазначила Наталія Войтович, заступник директора департаменту електронної комерції та платіжних засобів Ощадбанку.

Займаючись організацією безготівкової інфраструктури на подібних заходах вже третій рік поспіль, тільки з початку 2019 року Ощадбанк вже забезпечив інфраструктуру для безготівкових оплат на 12 фестивалях із загальною кількістю відвідувань — майже півтора мільйони. Серед цих фестивалів — найбільший зимовий захід «Зимова країна» на ВДНГ, Kyiv Wine 2019, гастрономічний фестиваль Ulichnaya Eda та музичні фестивалі «Білі ночі» на території Арт-Заводу «Платформа» в Києві, фестиваль відеоблогерів та їх фанів VIDEOZHARA. Ну і, звісно, Atlas Weekend-2019, що другий рік поспіль став територією без готівки. За фінальними розрахунками відвідувачі фестивалю розрахувались безготівково понад 370 тис. разів. А взагалі на всіх вже проведених у 2019 році подібних фестивалях Ощадбанк встановив понад 1,6 тис. POS-терміналів та забезпечив більш ніж 600 тис. розрахунків банківськими картками та іншими зручними та інноваційними засобами безготівкової оплати.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися