Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 травня 2019, 16:49

Мегабанк радує своїх клієнтів

25 квітня для своїх клієнтів розгорнуло двері оновлене Полтавське відділення №4, розташоване за адресою: м Полтава, вул. Старий Поділ, 4. Відділення шанує своїх клієнтів протягом 13 років! Згуртований колектив з повагою і величезною любов'ю ставиться до кожного клієнта! Варто зазначити, що відділення спочатку було відкрито для найбільшого підприємства «Полтавтрансбуд», але завоювало визнання як у співробітників підприємства, так і місцевого населення.

Для всіх клієнтів оновлене відділення стало приємних сюрпризом і несподіванкою! Адже так приємно приходити в затишне і світле відділення, в якому тобі завжди раді! Клієнти, по секрету, розповідали, що їх неодноразово намагалися переманити на обслуговування в інші Банки, але ніхто не зміг запропонувати умови по обслуговуванню краще і якісніше, ніж Мегабанк! Визнання в очах клієнтів – це ключовий показник ефективності роботи відділення!

Бажаємо колективу Полтавського відділення з таким же трепетом і турботою цінувати своїх клієнтів, досягати високих результатів в роботі, величезного натхнення і вдячних клієнтів!

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися