Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 лютого 2019, 16:08

Ощадбанк увійшов до ТОП-3 найкращих банків з Private Banking у рейтингу журналу Euromoney

Ощадбанк визнано одним з найкращих банків України на ринку Private Banking у традиційному дослідженні міжнародного фінансового журналу Euromoney – Private Banking and Wealth Management. Банк відзначено в номінації Best Private Banking Services Overall. Ощадбанк став єдиним державним банком, представленим у цій номінації.

Це вже третя міжнародна нагорода преміум-банкінгу Ощадбанку. Рік тому за версією Euromoney банк став найкращим консультантом з фінансового планування успішного майбутнього в сегменті Private Banking. У листопаді 2018 року Ощадбанк було відзначено номінацією Highly Commended Private Bank in Ukraine 2018 (високо оцінений банк приватного банківського обслуговування) в рейтингу Global Private Banking Awards 2018 від провідних британських журналів PWM (Professional Wealth Management) та The Banker, що входять до групи Financial Times.

«Ощадбанк зміцнює свої позиції на ринку Private Banking, що підтверджують міжнародні експерти. Протягом року ми отримали вже третю міжнародну нагороду. Висока оцінка Euromoney вдвічі цінніша, адже Ощад, розвиваючи напрям преміум-банкінгу лише два з половиною роки, обігнав у рейтингу інші банки, що працюють на цьому ринку багато років», – зазначив Андрій Пишний, голова правління Ощадбанку.

Протягом 2018 року Ощад збільшив кількість преміум-клієнтів на 49%.

Банк пропонує преміальним клієнтам два типи локацій для обслуговування.

Преміум-центр, що працює виключно з клієнтами прайвет-сегмента. Перший такий центр відкрито в Києві на Воздвиженці. Якщо б преміум-центр був окремим банком, то він увійшов би до ТОП-15 за обсягом депозитного портфеля серед українських банків. Для клієнта преміум-центр – по суті додатковий офіс, в якому можна вирішити фінансові питання, призначити і провести зустріч. Наступний преміум-центр заплановано відкрити в Харкові.

Преміум-зони в нових відділеннях Ощадбанку. Тут клієнт може наодинці з менеджером обговорити всі питання і, не повертаючись до загальної зали, провести фінансові операції. Зараз відкрито вже 49 таких зон у всіх обласних центрах країни. Протягом 2019 року банк планує відкрити ще 16.

Euromoney – міжнародний аналітичний журнал про банківський і фінансовий ринки. Аудиторія видання – топ-менеджмент великих компаній, інвестори, представники фінансового сектора в усьому світі. Саме рейтинги Euromoney вважаються найбільш авторитетними.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися