Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 грудня 2018, 13:04

З початку року Ощадбанк видав майже 1 000 іпотечних кредитів

Вперше за два роки Ощадбанк вийшов на рекордні темпи іпотечного кредитування. В листопаді 2018 року банк надав 122 кредити на придбання житла на загальну суму понад 54 млн грн. Такий результат дав банку можливість зміцнити статус лідера іпотечного кредитування в Україні. З початку 2018 року Ощадбанк видав більш ніж 960 іпотечних кредитів на загальну суму 460 млн грн, тобто на 140 млн грн більше порівняно з аналогічним періодом минулого року.

«Ми продовжуємо активно розвивати напрям кредитування на придбання житла. На початку поточного року Ощадбанк запустив кредитування на первинному ринку в рамках партнерських програм з найбільшими забудовниками країни. Банк успішно кредитує першу чергу та розпочав кредитування другої черги у столичному житловому комплексі «Файна Таун» (KAN Development). У планах – співпраця з регіональними девелоперами. Працюємо над оптимізацією процесу видачі кредиту. В результаті термін розгляду заявки клієнта значно скорочено», – зазначила Валерія Малахова, директор департаменту роздрібного бізнесу Ощадбанку.

Привабливі та прозорі умови кредитування сприяли тому, що найбільші роботодавці країни обирають Ощадбанк партнером для іпотечного кредитування своїх співробітників. Ощадбанк пропонує позичальникам фіксовану процентну ставку на весь термін користування кредитом. Її перевагою є те, що клієнт з самого початку може чітко визначити суму платежу за кредитом на весь термін користування ним, оцінити повну вартість кредиту. Така ставка не може бути змінена банком в односторонньому порядку після укладення кредитного договору.

Споживчий кредит Ощадбанку під іпотеку в рамках Prostobank Awards від компанії «Простобанк Консалтинг» третій квартал поспіль утримує лідерство серед кращих споживчих кредитів під заставу, що пропонують провідні українські банки.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися