Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 жовтня 2018, 16:42

Ощадбанк розпочав надання тендерних гарантій для участі у закупівлях на Zakupki.Prom.ua

Ощадбанк розпочав співпрацю з торговим майданчиком Zakupki.Prom.ua, що входить до системи електронних публічних державних закупівель ProZorro. Відтак, учасники закупівель можуть отримувати тендерні гарантії від Ощадбанку, необхідні для участі в електронних торгах.

Нагадуємо, два роки тому Ощадбанк розпочав надання електронних тендерних гарантій представникам мікро-, малого та середнього бізнесу, які беруть участь у конкурсних торгах на ProZorro. Банк пропонує беззаставні тендерні гарантії і працює над удосконаленням процесу їх видачі.

Електронна тендерна гарантія – електронний документ, який містить усі умови гарантії, електронний цифровий підпис уповноваженої особи та електронну цифрову печатку банку. Після підписання електронна гарантія направляється клієнту – учаснику тендера. Клієнт долучає її до своєї тендерної пропозиції і розміщує на авторизованому електронному майданчику, через який проводиться процедура закупівлі. З умовами надання Ощадбанком тендерних гарантій можна ознайомитись за посиланням.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися