Мінфін - Курси валют України

Встановити
31 серпня 2018, 17:20

Стати клієнтом Таскомбанку — це отримувати більше ніж очікуєш

Сьогодні стати клієнтом Таскомбанку означає отримувати підвищені відсотки за депозитами та інші переваги, бути впевненим у надійності свого фінансового партнера та отримувати якісне обслуговування.

Таскомбанк запрошує скористатися Програмою переваг для нових клієнтів. Чому ми кращі за інших? Все просто!

Нові клієнти отримують додатковий бонус до діючої ставки за депозитом у рамках Програми переваг Таскомбанку. Так, при оформленні депозиту «Стабільний» на суму від 100 000 гривень терміном на 3, 6, 9 або 12 місяців банк дарує додатковий бонус +2% річних у національній валюті. З додатковою інформацією можна ознайомитися тут.

Таскомбанк пропонує якісний сервіс та цілодобову підтримку. Безкоштовне підключення до інтернет-банкінгу ТАС24 для управління своїми фінансами онлайн, безкоштовну платіжну картку для зарахувань на неї доходу у вигляді відсотків по розміщеному вкладу та для розрахунків у торгово-сервісній мережі.

Таскомбанк надійний банк і йому довіряють. За підсумками ХХI «Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів», Таскомбанк посів 3-є місце у рейтингу, підтвердивши свої позиції серед лідерів ринку. Та увійшов до трійки банків в номінації «Ощадний депозит» у рамках проекту «50 провідних банків України».

Таскомбанк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, який з 17 вересня 2012 року збільшив розмір гарантованої суми кожному вкладнику банку до 200 тисяч гривень, включно з сумою відсотків. Протягом років співпраці з Фондом Таскомбанк здійснює виплати клієнтам більше сорока українських банків, які пішли з ринку.

Звертайтеся до найближчого відділення Таскомбанку і оцініть Програму переваг для нових клієнтів!

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися