Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 серпня 2018, 12:32

Що робити якщо зламався смартфон?

Сьогодні, наше життя вже складно уявити без смартфонів, планшетів та інших гаджетів. За їх допомоги ми можемо спілкуватися з рідними і близькими (зателефонувати, написати в месенджері), бути в курсі їх життя (новини в соцмережах) і навіть отримувати фінансову допомогу, оформляючи кредити.
Сучасні смартфони економлять час, роблять життя простішим і яскравішим. Але з часом, вони починають працювати гірше і врешті-решт, можуть зовсім вийти з ладу.

Ми розповімо про найпоширеніші поломки смартфонів, з якими ви можете зіткнутися (або, можливо, вже зіткнулися) і порадимо, що робити в цьому випадку.

Смартфон повільно працює і сильно нагрівається

Ці проблеми з’являються при перевантаженні телефону. Запущені додатки та завантажені файли заповнюють пам'ять пристрою, що і призводить до його нагрівання, чи «зависання». В такому випадку перевірте список активних додатків і відключіть найбільш енергоспоживаючі з них, а особливо ті, якими не користуєтесь. Якщо проблема не зникне, перезавантажте телефон, та якщо і це не допомогло — зверніться в сервісний центр.

Смартфон швидко розряджається

Така проблема безпосередньо залежить від терміну служби і зносу акумулятора. Якщо ви помітили, що телефон швидко розряджається, перевірте зовнішню цілісність батареї телефону. Якщо вона здулася або лопнула — терміново міняйте на нову (якщо вона змінна) або звертайтеся в сервісний центр.

Не працює екран смартфону

Екран може перестати працювати з різних причин:

· падіння смартфону;

· потрапляння води всередину пристрою;

· пошкодження внутрішніх елементів гаджету;

Яка б з причин не вивела з ладу екран вашого телефону, необхідно якомога швидше звернутися в сервісний центр і повернути працездатність пристрою. Важливо — не намагайтеся замінювати екран самостійно! Ви можете пошкодити внутрішні деталі і шлейфи, ремонт яких буде коштувати ще дорожче.

Миттєвий кредит на ремонт та купівлю смартфону

Смартфони виходять з ладу не завжди миттєво. Часто, ми довго спостерігаємо «підвисання» і погіршення роботи пристроїв, не бажаючи витрачати гроші на їх заміну чи ремонт. Але завжди краще запобігти поломці, ніж виправляти її наслідки. Тому рекомендуємо звернутися в сервісний центр і відправити гаджет на діагностику. А якщо знадобляться гроші на ремонт чи купівлю смартфону — звертайтеся в Credit365, з будь-якого пристрою, і отримуйте кредит за лічені хвилини, в будь-який час.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися