Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 червня 2018, 17:44

Клієнтка Ощадбанку перемогла в спільній акції з Mastercard та відвідала Каннський кінофестиваль

4919.jpgОщадбанк та компанія Mastercard подарували подорож на двох на Каннський кінофестиваль клієнтці банку з Хмельницького Аллі Хвостанцевій. Саме вона стала переможницею акції для користувачів преміальних карток «Подорож на Каннський кінофестиваль 2018 від Mastercard та Ощадбанку».

Щаслива клієнтка поділилась враженнями про дивовижну подорож до Французької Рів’єри. «Навіть ніколи не уявляла, що мені випаде такий шанс — виграти подорож, просто розраховуючись карткою, та разом із зірками світового кіно пройтись червоною доріжкою на перегляд фільму під спалахи фотокамер. Хочу подякувати «Мастеркард» та Ощадбанку за неймовірні враження та море емоцій від подорожі на Каннський кінофестиваль», — зазначила Алла Хвостанцева.

«Платіжна картка вже давно стало звичайним атрибутом для багатьох українців. Щоденні зручні безготівкові розрахунки, онлайн-платформа «Ощад 24/7», можливість брати участь і вигравати цікаві призи в різноманітних акціях банку та його партнерів, бонусні програми роблять користування карткою ще комфортнішим», — розповіла заступник директора департаменту електронної комерції та платіжних засобів – начальник управління торгового еквайрингу Ощадбанку Наталія Войтович.

Акція від Ощадбанку та компанії Mastercard, яка є офіційним партнером Міжнародного Каннського кінофестивалю, проводилась у термін з 15 лютого до 10 квітня 2018 р.

В ній автоматично брали участь усі користувачі преміальних карток Ощадбанку Mastercard Gold, World, Platinum та World Elite за умови безготівкових розрахунків за товари або послуги на суму від 1 грн у торгово-сервісних підприємствах України та мережі Інтернет.

Преміальну картку можна оформити в будь-якому відділенні Ощадбанку, відкривши рахунок у гривнях, доларах США або євро. Детально з перевагами для користувачів преміальних карток Ощадбанку (консьєрж-сервіс, привілеї в аеропортах, бонусна програма Mastercard Rewards, знижки в магазинах, підтримка за кордоном тощо) можна ознайомитись за посиланням.

Більше про акції банку за посиланням.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися