Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 травня 2018, 17:57

Ощадбанк та Mastercard встановили мережу POS-терміналів для приймання безготівкових оплат на НСК «Олімпійський»

Ощадбанк та Mastercard встановили мережу POS-терміналів для приймання безготівкових оплат на НСК «Олімпійський».

До UEFA Champions League Final Kyiv 2018 на НСК «Олімпійський» встановлено 185 найсучасніших POS-терміналів з технологією безконтактної оплати Mastercard. Мережа розпочне роботу в день матчу і працюватиме на стадіоні й після події.

Ощадбанк та компанія Mastercard встановили мережу для приймання безготівкових оплат на НСК «Олімпійський». На 42 точках фудкорту верхнього й нижнього ярусів стадіону встановлено 185 безконтактних POS-терміналів Ощадбанку виробництва компанії Ingenico: новітня модель Lane/5000 розроблена для інтенсивної експлуатації. Першими оцінити переваги безготівкової оплати на головній арені країни зможуть гості UEFA Champions League Final Kyiv 2018, що відбудеться 26 травня. Вболівальники матимуть змогу розраховуватись за їжу та напої платіжними картками чи пристроями з NFC-гаманцями.

Mastercard виступив куратором технічної частини реалізації проекту, ексклюзивним банком-еквайром проекту став Ощадбанк.

«Mastercard разом із партнерами щодня працює над тим, щоби створювати нові можливості для швидких та безпечних безготівкових оплат, розширювати мережу прийому безготівки. Це особливо актуально для потужних подій, які збирають тисячі гостей з усіх кінців світу – як UEFA Champions League Final Kyiv 2018. Встановлення на головній арені країни, НСК «Олімпійський», мережі безготівкових розрахунків – це справді знаковий проект для міста та всієї країни. Він дозволить всім гостям Фіналу почувати себе з платіжною карткою як удома – без необхідності обмінювати гроші чи знімати готівку. А найголовніше: спільно з Ощадбанком ми створили на «Олімпійському» безготівкову smart city інфраструктуру, яка служитиме місту не один рік потому», — прокоментувала Віра Платонова, генеральний директор Mastercard в Україні.

Згідно з дослідженням Mastercard, 31 % футбольних вболівальників підтримує ідею впровадження технології безконтактної оплати на стадіонах. Оплати за допомогою звичайних та безконтактних карток й NFC-платежі смартфоном допоможуть швидко, зручно й безпечно розраховуватись українським та іноземним вболівальникам на стадіоні, до оплати приймаються картки різних банків світу та платіжних систем.

«Еквайрингові проекти Ощадбанку в партнерстві з Mastercard відомі як найкрутіші й наймасштабніші. Це наш фірмовий стиль. Лише Ощад здатний у найкоротший термін обладнати головну арену країни – НСК «Олімпійський» – 185 POS-терміналами! Відтепер зручні безготівкові розрахунки стають доступними всім його відвідувачам. Невдовзі більше 60 тисяч футбольних уболівальників, серед яких буде багато громадян інших країн, зберуться на фінал Ліги чемпіонів УЄФА-2018. І завдяки потужній термінальній мережі на «Олімпійському» вони будуть почуватись ще більш комфортно, не думаючи про необхідність мати при собі готівку, і зручно оплачуватимуть покупки безконтактними картками або мобільними телефонами. Впевнено рухаємо Україну в напрямі cashless, зміцнюємо імідж Києва як сучасної європейської столиці. Далі буде…», – зазначив голова правління Ощадбанку Андрій Пишний.

НСК «Олімпійський» — головна спортивна та культурна арена України, трибуни якої вміщують понад 70 тис. гостей. Так, з моменту відкриття після реконструкції перед фіналом Чемпіонату Європи Євро-2012 у 2011 році на НСК «Олімпійський» було проведено понад 150 футбольних матчів та 10 концертів українських та світових зірок.

«Ми як головна спортивна та культурна арена країни цінуємо час та комфортне перебування всіх наших відвідувачів як на футбольних матчах та концертах, так і інших заходах. Впровадження такого платіжного функціоналу дозволить значно економити час при відвідуванні наших фаст-фудів. Ми вдячні Mastercard та Ощадбанку за реалізацію спільного проекту. Безумовно, відтепер наші вболівальники зможуть витрачати свій час лише на позитивні емоції та підтримку своїх улюблених команд», — підсумував генеральний директор Державного підприємства «Національний спортивний комплекс «Олімпійський» Валентин Груздєв.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися