Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 травня 2018, 14:54

Благодійна акція Ощадбанку та «Таблеточек» на День вишиванки: «Червоне — то любов»

День вишиванки в Ощадбанку вирішили відсвяткувати проведенням чергового Дня донора. Лише протягом року співпраці з благодійним фондом «Таблеточки» зібрано понад 300 тис. грн та здано 18 літрів крові.

Рік тому Ощадбанк став партнером однієї з найефективніших і найпрозоріших благодійних організацій України – благодійного фонду «Таблеточки», що захищає інтереси дітей з онкологічними захворюваннями по всій Україні. Ми захоплюємось титанічною працею фонду. І робимо власний внесок у цю важливу справу, адже разом ми – сила!

Від початку співпраці на підтримку онкохворих дітей небайдужі українці перерахували через інформаційно-платіжні термінали Ощадбанку понад 300 тис. грн, і сума допомоги зростає щомісяця. Перерахувати кошти на лікування підопічних фонду «Таблеточки» просто. В терміналах передбачено спеціальне меню «Благодійні внески». На адресу фонду можна також перерахувати решту після оплати послуг, поповнення мобільного тощо.

Не менш важливою допомогою від ощадівців стала донорська кров. 17 травня в Ощадбанку вже вдруге було проведено День донора. Цьогорічне гасло цього дня, який збігся з Днем вишиванки «Червоне – то любов».

180517-138_9526.jpg

Про нестачу донорської крові в Україні багато хто не замислюється, поки не виникає гостра особиста потреба. Доки особисто не стикаєшся з холодною фразою: «Потрібної крові немає». І річ не в наявності коштів. Ні. Ти не можеш її навіть придбати. Її справді немає. Її просто не здали… Тоді починається шалений пошук-квест. Добре, коли реципієнт може чекати. Але часто трапляються випадки, коли кров потрібна негайно – тут і зараз.

180517-205_9593.jpg

В Ощадбанку 30-тисячна сім’я, і ми як ніхто знаємо важливість підтримки та взаємодопомоги.

30 ощадівців з Києва здали 18 літрів крові для маленьких пацієнтів відділення дитячої онкогематології Київського обласного онкологічного диспансеру. Після розподілу на компоненти ця кров допоможе більш ніж 100 дітям. До проведення Дня донора наступного тижня готуються ощадівці з Запоріжжя, Львова, Сум, Харкова та Черкас. Вони вирішили підхопити естафету киян та допомогти тим, хто потребує донорської крові.

«Ми створили всі умови, щоб клієнтам і співробітникам Ощадбанку було зручно і приємно допомагати дітям. Потрібна лише одна хвилина, щоб перерахувати кошти «Таблеточкам» через інформаційно-платіжний термінал, і лише 20 хвилин – щоб здати кров. Погляньте на фото. Молоді здорові люди допомагають дітям. Для вас це вартує 20 хвилин, для того хто очікує на кров, – вартує життя. Допомагати легко. Допомога має стати спільною культурою не тільки ощадівської сім’ї, але й усієї країни», – зазначив голова правління Ощадбанку Андрій Пишний.

180517-315_9704.jpg

«Фонд надзвичайно вдячний команді Ощадбанку за системну підтримку. Ми знаємо, що інформаційно-платіжні термінали є потужним інструментом допомоги. Завдяки масштабному покриттю терміналів допомога стала ще простішою по всій країні. Інший не менш важливий напрям допомоги – донорські акції, що проводить компанія. Адже для допомоги онкохворим дітям необхідні не лише кошти, а й донорська кров. Ощадбанк є нашим надійним партнером та підтримує й інші акції фонду. Одна з яскравих спільних ініціатив – «Монетки діткам», під час якої школярі з усієї України збирають монетки на допомогу онкохворим дітям», – відзначила виконавчий директор благодійного фонду «Таблеточки» Світлана Пугач.

«Таблеточки» – благодійний фонд, який захищає інтереси дітей з онкологічними захворюваннями та їх сімей в Україні. Заснований волонтерами у 2011 році. Фонд надає адресну, паліативну і психологічну допомогу, а також допомагає необхідними медикаментами 13 онковідділенням по всій Україні.

180517-005_9391.jpg

За 7 років більше 2000 дітей з онкологічними захворюваннями отримали допомогу фонду на суму понад 112 млн грн.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися