Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 травня 2018, 15:04

Започатковано співпрацю Ощадбанку та Держприкордонслужби

Ощадбанк та Державна прикордонна служба України підписали Меморандум порозуміння про спільну діяльність у частині сплати порушниками законодавства України з прикордонних питань адміністративних стягнень за допомогою платіжних терміналів (еквайрингу), а також через відповідний онлайн-сервіс, розміщений на веб-сайті Державної прикордонної служби України (інтернет-еквайрингу).

Як відзначив заступник Голови Державної прикордонної служби України Олег Бляшенко: «Сплата штрафу безпосередньо у пункті пропуску суттєво зекономить час користувачам платіжних карток. Більше не буде необхідності відвідувати банківське відділення щоб здійснити необхідні платежі. А відповідна вкладка на нашому офіційному сайті дасть змогу сплачувати накладені стягнення навіть із закордону».

«Еквайрингова мережа Ощадбанку становить понад 38 тис. терміналів у торговельно-сервісній мережі. Банк надає послуги з торгового еквайрингу 14 тисячам підприємств. У Ощадбанку вже є досвід продуктивної співпраці з патрульною поліцією щодо оплати штрафів через термінали. Ми переконані, що співпраця із Держприкордонслужбою буде не менш успішною», — прокоментував заступник голови правління Ощадбанку Антон Тютюн.

Згодом на лінії прикордонного контролю кожного пункту пропуску через державний кордон України та контрольного пункту в’їзду-виїзду будуть розміщені мобільні термінали, за допомогою яких буде можливо здійснити оплату штрафів платіжними картками.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися