Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 квітня 2018, 18:50

Ощадбанк третій рік поспіль став провідним банком України

Третій рік поспіль Ощадбанк стає переможцем рейтингу «50 провідних банків України» за версією щорічного незалежного дослідження аналітиків інформаційного агентства Financial Club. Голова правління Андрій Пишний – серед найкращих банкірів у номінації «Кращий топ-менеджер» за оцінкою експертів ринку, а заступник голови правління Антон Тютюн – серед найкращих роздрібних банкірів.

«Якщо перший раз могла бути випадковість, а другий раз можливо збіг обставин, то третій раз — вже закономірність. Ощадбанк третій рік поспіль стає лідером рейтингу «50 провідних банків України» за версією Financial Club Awards – 2018. Ми трикратні переможці банківської Ліги Чемпіонів! Дякую команді за роботу, а конкурентам за драйв. Це доказ того, що навіть такий велетень, як Ощад, може змінюватись і змінюється. І ми здивуємо ще не раз», — прокоментував перемогу банку голова правління Ощадбанку Андрій Пишний.

Банк зберіг лідерство в номінації «Інкасація коштів» та посилив позиції в інших номінаціях за напрямами обслуговування як фізичних, так і юридичних осіб, тим самим ще раз підтвердивши звання провідного банку країни.

Банк посів друге місце у номінації «Зарплатні проекти», перемістився з четвертого на друге місце у номінаціях «Інтернет-банкінг» та «Іпотечний кредит», з сьомого на п’яте у номінації «Автокредит», вперше увійшов у номінацію «Карткові кредити» та посів п’яте місце.

Особливо відзначимо ТОП-3 в номінації «Обслуговування фізичних осіб у відділенні». У цьому напрямі банк провів масштабну роботу. Створено нову мережу відділень — більше 600 відділень нового формату, впроваджено нову комунікацію з клієнтами за принципами максимальної відкритості та прозорості, проведено підбір та навчання персоналу.

За рік банк значно покращив свій результат у напрямі обслуговування юридичних осіб. Не увійшовши минулого року до ТОП-10 банків у номінації «Кредити малому та середньому бізнесу», цього року банк посів друге місце у цій номінації! У номінації «Овердрафти» піднявся з восьмого на друге місце, у номінації «Преміальний банкінг» піднявся з сьомого місця на четверте, в номінації «Обслуговування юридичних осіб» — з сьомого на п’яте.

Дослідження „50 провідних банків України” – сьомий щорічний рейтинг, що базується на основі аналізу квартальної та річної звітності банків, а також внутрішньої інформації банків, яку вони надавали у вигляді Анкети. У рейтингу було детально проаналізовано діяльність банків у 2017 році за 120 параметрами банківських послуг та продуктів. Комплексний підхід, удосконалена методологія, значний обсяг зібраних даних та незалежний контроль процесу складання рейтингу надають можливість стверджувати, що на сьогодні дослідження «50 провідних банків України» є найбільш повною та об'єктивною оцінкою конкурентних переваг учасників банківського ринку.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися