Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 лютого 2018, 12:34

Індустріалбанк збільшив капітал до 856,56 млн грн

14 лютого спільні загальні збори учасників Індустріалбанку та Експрес-банку прийняли рішення збільшити капітал Індустріалбанку та змінити адресу реєстрації.

14 лютого спільні загальні збори учасників Індустріалбанку та Експрес-банку прийняли рішення збільшити капітал Індустріалбанку та змінити адресу реєстрації.
Індустріалбанк збільшив капітал до 856,56 млн грн/Фото: wikimapia.org

Як говориться в повідомленні банку, статутний капітал банку збільшено до 856,566 млн грн.

«На зборах були затверджені зміни до статуту Індустріалбанку — як банку-правонаступника, що стосуються збільшення статутного капіталу, правонаступництва Індустріалбанку за всіма зобов'язаннями Експрес-банку і зміни місцезнаходження банку», — говориться в повідомленні банку.

Прийнято рішення про зміну адреси місцезнаходження банку з «Запоріжжя, вул. Незалежної України, 39-д» на «Київ, вул. Генерала Алмазова, 18/7».

«Інтеграція банків оптимальним шляхом стала можливою завдяки спрощеній системі об'єднання банків, яку забезпечив НБУ», — зазначив голова правління Індустріалбанку Михайло Букрєєв.

Нагадаємо, 4 грудня 2017 року, прийнято рішення про випуск простих іменних акцій загальною кількістю 75 613 300 штук. Було вирішено, що номінальна вартість однієї акції — 3,29 грн, а загальна номінальна вартість акцій — 248 767 757,00 грн, що відповідає загальній кількості акцій Експрес-Банку. Випуск акцій став важливим кроком для завершення процедури об'єднання Індустріалбанку та Експрес-Банку, яке відбулося 1 грудня 2017.

Вперше про об'єднання двох банків Голова Правління Індустріалбанку Букрєєв заявив в лютому 2017 року.

На початку серпня минулого року акціонери затвердили план реорганізації Експрес-банку і приєднання його до Індустріалбанку, а також визначили склад правління об'єднаної фінансової установи. 18 серпня 2017 року НБУ схвалив приєднання Експрес-банку до Індустріалбанку.

З 1 грудня 2017 року працює єдиний банк — Індустріалбанк, мережа відділень якого налічує 105 точок продажів в 66 містах країни, а кількість банкоматів складає 319 одиниць по всій Україні.

Основні власники Індустріалбанку — Роза Дворецька, Ігор Дворецький і Анна Дворецька, їм належить близько 70% в статутному капіталі Індустріалбанку.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися