Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 лютого 2018, 18:20

Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк назвали фіналістів Students Internship Program

2 лютого 2018 року в Альфа-Банку Україна та Укрсоцбанку відбулося урочисте відкриття кар’єрної програми Students Internship Program. На ньому Іван Світек, генеральний менеджер Альфа-Груп в Україні, та Тетяна Стрекаль, директор з персоналу, привітали 20-х переможців зі стартом проекту. Студенти, які продемонстрували кращі результати під час відбіркового етапу, з 1 лютого 2018 року розпочали оплачуване стажування за обраними напрямками у великій банківській бізнес-структурі.

У рамках освітнього проекту Students Internship Program, що вже понад 12 років реалізовується банком, талановиті студенти мають можливість здобути досвід роботи у великій фінансовій установі, стати частиною важливих бізнес-процесів та, зрештою, досягти успіху і побудувати свою кар’єру в фінансовій сфері.

Переваги практичного досвіду, оплачуваного стажування в одному з найбільших банків України та можливість переймати знання у професійних фінансистів привабили багатьох ініціативних студентів: на одну вакансію у конкурсному відборі претендували до 10 здобувачів!

У результаті конкурсу, що складався з профільного завдання, інтерв’ю та тестування, з числа усіх учасників було обрано 20 студентів, які з лютого по липень 2018 року проходитимуть стажування та зможуть спробувати себе у професії за одним з напрямків: корпоративний бізнес, малий та середній бізнес, маркетинг, фінанси, ризики, HR, IT, операційна та юридична діяльність.

Перші кроки кожного стажера відбуватимуться під керівництвом досвідчених менторів, які допомагатимуть молоді набувати власного професійного досвіду. А гнучкий графік дозволить учасникам стажування легко поєднати навчання та роботу.

Тетяна Стрекаль, директор з персоналу Альфа-Банку Україна, відзначила: «Ми раді, що програма Students Internship Program динамічно розвивається та привертає увагу багатьох талановитих студентів. Ми розуміємо, що перший робочий досвід дуже важливий і часто вирішує подальшу професійну долю людини. Тому наше завдання як банку – не лише стати першою сходинкою в кар'єрі молодого спеціаліста, а й закріпити його відданість обраній професії. Для нас це надзвичайно почесна місія, адже разом ми будуємо майбутнє фінансової галузі країни».

За 12 років проекту до нього долучилися близько 9 000 студентів з більш ніж 90 українських вищих навчальних закладів. Кар’єрна програма Students Internship Program покликана зрощувати нове покоління спеціалістів фінансового ринку, підвищувати престиж професії банкіра та банківської сфери загалом як інноваційної та стратегічної галузі країни.

Детальніше про Students Internship Program та її фіналістів можна дізнатися на офіційному сайті програми.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися