Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 грудня 2017, 16:30

Таскомбанк здійснює виплати вкладникам неплатоспроможних банків

Таскомбанк з 12 грудня 2017 року по 25 січня 2018 р. здійснюватиме виплати вкладникам визнаних неплатоспроможними Банк«Меркурій», Фінростбанк, Банк «Демарк», ВіЕйБі Банк, Міський Комерційний Банк, Енергобан», Авант-Банк через автоматизовану систему виплат Фонду гарантування вкладів.

Для отримання коштів вкладники вище зазначених банків можуть звертатися з паспортом та ідентифікаційним номером у будь-яке зручне для них відділення Таскомбанку.

Для максимальної зручності та економії власного часу клієнти — вкладники Банків мають можливість призначити зустріч у зручний час у відділенні банку, звернувшись в Контактний центр Таскомбанку за телефоном: 044 393 25 90 (за тарифами оператора зв'язку).

Таскомбанк входить у число перших банків, які здійснюють виплати вкладів клієнтам неплатоспроможних банків через Автоматизовану систему виплат. Ця система виплат створена, щоб спростити і розширити мережу пунктів отримання гарантованої суми вкладникам неплатоспроможних банків. Завдяки новій системі вкладник для одержання своїх коштів може самостійно вибирати відділення не одного банку, в який Фонд направив Реєстр вкладників, а серед усіх банків-агентів, підключених до Системи.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися