Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 грудня 2017, 16:40

Виконуючим обов'язки головного бухгалтера Індустріалбанку призначений Степан Стоянов

Наказ про призначення Степана Стоянова виконуючим обов'язки головного бухгалтера Індустріалбанку підписаний 6 грудня 2017 року. Раніше Степан Стоянов займав пост головного бухгалтера Експрес-Банку, злиття з яким Індустріалбанк завершив на 1 грудня 2017 року.

Попередній головний бухгалтер Індустріалбанку Тамара Гребешкова, яка обіймала цю посаду протягом останніх 18 років, з 6 грудня 2017 року призначена Радником Служби Наглядової Ради Банку. Загальний трудовий стаж Тамари Гребешкової становить близько 40 років, 25 з них — на керівних посадах.

«Тамара Василівна Гребешкова протягом багатьох років була і залишається одним з ключових співробітників Індустріалбанку. Від імені менеджменту та акціонерів банку хочу щиро подякувати Тамару Василівну за відданість і бездоганну роботу, значимість якої важко переоцінити. Окремо хочу відзначити її професіоналізм, проактивність та виняткові управлінські якості. Сьогодні перед нами стоять нові амбітні завдання, і ми впевнені, що досвід і професійне включення Тамари Василівни допоможуть об'єднаному банку і в подальшому досягати всіх запланованих фінансових результатів», — зазначив Михайло Букрєєв, Голова Правління Індустріалбанку.

Злиття Індустріалбанку та Експрес-Банку під брендом «Індустріалбанк» відбулося 1 грудня 2017 року. Індустріалбанк став правонаступником всіх прав і зобов'язань Експрес-Банку по відношенню до його клієнтів, партнерів і контрагентів. Для завершення процедури злиття акціонерами прийнято рішення про випуск акцій Індустріалбанку в сумі статутного капіталу Експрес-Банку з метою обміну акцій Експрес-Банку.

У лютому поточного року Індустріалбанк і Експрес-Банк оголосили про об'єднання. На початку серпня акціонери затвердили план реорганізації Експрес-Банку і приєднання його до Індустріалбанку, а також визначили склад Правління об'єднаної фінансової установи. 18 серпня НБУ схвалив приєднання Експрес-банку до Індустріалбанку. З 1 грудня 2017 року працює єдиний банк — Індустріалбанк, мережа відділень якого налічує 104 точки продажів, а кількість банкоматів зросла до 319 одиниць по всій Україні.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися