Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 листопада 2017, 10:00

Данні і опитування давлять на фунт

Фунт знижувався у вівторок після виходу щомісячних даних від Британського консорціуму підприємств роздрібної торгівлі, які показали, що непродовольчі продажі впали в жовтні до мінімального рівня за 5 років. За повідомленням аналітиків компанії FxPro, сумарні продажі виросли на 0.2% в порівнянні з минулим роком, порівнянні продажі впали на 1%, що стало розворотом після зростання на 1.9% у вересні. Британські споживачі продовжують стикатися зі зниженням доходів, які ростуть повільніше за інфляцію, враховуючи зниження фунта, що зберігається, слідом за Brexit в 2016 році.

UK_BRC_171108

Зниження фунта продовжилося після публікації результатів опитування, проведеного ORB International від Telegraph, який показав зниження до мінімуму упевненості громадськості в тому, що Мей зможе провести вигідний для Британії Brexit. 66% опитаних не схвалюють спосіб ведення переговорів з ЄС. До виборів в червні кількість невдоволених була на рівні 45%.

У США з'явилися новини про те, що лідери республіканців в Сенаті розглядають річне відстрочення реалізації реформи зниження податків, щоб цей процес відповідав правилам Сенату. На тлі перспективи відстрочення американський долар втратив велику частину своєї привабливості, а також може розгорнутися після недавнього зростання.

Пара EUR/USD знизилася на 0.12% в ході уранішніх торгів в середу, виявившись близько 1.1600.

Пара USD/JPY знизилася на 0.2% на початку торгів, виявившись близько 113.75.

Пара GBP/USD демонструвала незначні зміни в ході уранішніх торгів близько 1.3172.

Золото підросло на 0.25% і торгується біля $1, 278.50.

Нафта марки WTI демонструвала незначні зміни вночі, в даний момент торгується біля $57.15.

Основні релізи даних на сьогодні:

О 10:00 (за Київським часом) ЄЦБ проведе засідання з грошово-кредитної політики у Франкфурті.

О 16:15 (за Київським часом) Корпорація Канади по іпотечному будівництву опублікує число закладок нових фундаментів (рік/рік) (жовтень). Прогноз вказує на 210k нових будинків проти минулого реліза на 217.1k. Можна чекати посилення волатильности, у випадку якщо релиз істотно відрізнятиметься від прогнозів.

Ca_HouStarts_171108

О 18:30 (за Київським часом) Управління енергетичною інформацією США опублікує дані по запасах сирої нафти за тиждень аж по 3 листопада. Прогноз вказує на подальше зниження на — 2.8 млн. проти минулої оцінки на — 2.435 млн. Звіт EIA завжди викликає зростання волатильності по WTI і Brent, особливо якщо реліз сильно відрізняється від прогнозів.

US_CrudeInv-Supl_171108

За матеріалами FxPro

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися