Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 листопада 2017, 12:26

Савощенко покинула посаду глави Укрсоцбанку: прощальний лист

Наглядова рада Укрсоцбанку с 2 листопада припинила повноваження глави фінустанови Тамари Савощенко в зв'язку з закінченням дії трудового контракту.

Наглядова рада Укрсоцбанку с 2 листопада припинив повноваження глави фінустанови Тамари Савощенко в зв'язку з закінченням дії трудового контракту.
Фото: Facebook/Tamara Savoschenko

Варто зазначити, що Савощенко на посаді голови правління Укрсоцбанку перебувала з 6 серпня 2015 року. Часткою в статутному капіталі банку не володіє.

Про те, що Тамара Савощенко залишає свій посаду стало відомо ще в жовтні.

Савощенко написала прощальне звернення на своїй сторінці в Facebook.

«Ці роки були сповнені різноманітними подіями: були злети та падіння, перемоги та поразки, райдужні надії та гіркі розчарування, але вони, безумовно, були найщасливішими в моєму житті. Я безмежно вдячна кожному з вас, з ким мені довелось працювати протягом цього часу», — зазначила вона.

Коментарі - 1

+
+43
AleksandrBank
AleksandrBank
2 листопада 2017, 12:59
#
Самый крупный комерч.банк по проблемным активам физиков, я имею ввиду залоговые кредиты физ.лиц.
Если УкрСиббанк продал активы с этими мусорными кредитами, то УкрСоцБанк жил с ними долго и сейчас живет, за последние годы это приносило миллиардные убытки для банка, Альфа банк мне кажтся не сильно и рад сейчас обьединению, сейчас идет перелив нормальных клиентов и депозитов в Альфу, так как УкрСоцБанк умирает, и врядли его будет кто-то поднимать, если после обьединения ничего не было сделано — то сейчас понятно никто этим парится не будет.
Когда это был великий банк, но он деградировал по всем параметрам, деградировал как тот же Правекс Банк.
Шансы конечно есть, чтобы восстановить банк, но они малы.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися