Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 жовтня 2017, 10:48

Число замовлень на виплати з безробіття в США на мінімумі з 1973 року

Міністерство праці США опублікувало в четвер число первинних заявок на виплати з безробіття за тиждень по 13 жовтня, які показали стійкість і стабільність на ринку праці.

За повідомленням експерта компанії FxPro, сезонно скоректоване число первинних заявок впало на 22k до 222k — мінімуму з березня 1973 року. Дані стають усе більш реалістичними у міру спаду впливу від ураганів.

US_Claims_171020

Опубліковані в четвер національним статистичним відомством Британії дані по роздрібних продажах показали істотніше зниження, ніж очікувалося. Слідом за стрибком в серпні, вересневі дані показали зниження на 0.8%, в результаті, британський роздрібний сектор показав найбільше зростання за 4 роки в останньому кварталі. Ринок вважає, що Банк Англії, ймовірно, проігнорує слабкі дані, оскільки зараз ЦБ активно розглядає варіант з підвищенням процентних ставок за підсумками засідання, яке пройде 2 листопада.

UK_sales_171020

Президент Трамп отримав пряму видиму підтримку після затвердження в четвер бюджетного плану на 2018 рік контрольованим республіканцями Сенатом. Затверджений бюджетний план дозволяє податковій реформі збільшити федеральний дефіцит впродовж наступних 10 років на $1.5 трлн. Ринки позитивно відреагували на новини, долар показав вночі зростання.

Трамп проводив інтерв'ю на пост наступного глави ФРС, зустрівшись з 5 кандидатами. Рішення може бути оголошене вже наступного тижня, схоже, що один з керівників ФРС Джером Пауелл — основний кандидат.

Пара EUR/USD знизилась на 0.3% в ході ранкових торгів в п'ятницю. На даний час вона торгується біля 1.1815.

Пара USD/JPY зросла на 0.6% вночі. В даний час вона торгується біля 113.20.

Пара GBP/USD знизилась на 0.4% в ході ранкових торгів. В даний момент пара торгується біля 1.3105.

Золото знизилось на 0.5%, дорогоцінний метал торгується біля $1.283 на початку п'ятничних торгів.

Марка нафти WTI зросла на 0.15%, на даний час торгується біля $51.70.

Основні релізи данних на сьогодні:

В 11: 30 Банк Англії опублікує дані за чистим обсягом запозичень державного сектора за вересень. Вересневий релиз, як прогнозується, виявиться вищий за минулі значення на рівні £5.093 млрд.

У 15: 30 статистичне відомство Канади опублікує цілий ряд даних по інфляції. Зміна об'єму роздрібних продажів та індекс споживчих цін (м/м). ІСЦ (м/м), як очікується, покаже невелике зростання на 0.3% з минулого значення на 0.1%, тоді як роздрібні продажі, як прогнозується, покажуть невелике зростання до 0.5% з 0.4%.

В 21:00 член FOMC Лоретта Местер виступить з промовою на глобальному форумі регуляторів на тему: «Майбутнє глобальних фінансів: популізм, технології і регуляція» в Нью-Йорку.

Ca_CPI_171020

За матеріалами FxPro

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися