Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 жовтня 2017, 17:40

Система кредитування в Україні

Онлайн кредити на банківську картку, оформлений в одній з МФО, сьогодні є одним з найбільш доступних і зручних для позичальника варіантів кредитування. Все тому, що з необхідністю скористатися кредитними коштами стикаються все більше українців, чий рівень життя опустився до критичного рівня. Скрупульозна економія і обмеження власних потреб (щоб протягнути від зарплати до зарплати) — ось і все, чим живуть нинішні співвітчизники.

На жаль, є прошарок населення, яким на життя не вистачає навіть зароблених коштів. Саме таким людям може терміново знадобитися мікрозайм, який можна оформити в МФО. Зрозуміло, українська система кредитування не вичерпується лише діяльністю подібних установ. Однак так чи вигідні пропозиції від інших кредиторів?

Типи кредитують організацій

На даному етапі розвитку фінансової системи в Україні кредитуватися можливо таким чином:

  • У банку, отримавши споживчий кредит на карту або готівкою. Також доступні позики на покупку техніки, транспортних засобів і нерухомості;
  • У ломбарді (також і в автомобільному), де головна умова з боку кредитора — застава;
  • У МФО, що має на увазі найбільш комфортне кредитування.

Переваги мікро кредитування

Взяти позику в мікрофінансової організації вирішує все більше число українців. Потенційний позичальник для цього повинен заповнити анкету на сайті і надати інформацію з паспорта та ІНН.

Сама процедура видачі грошових коштів до неможливості проста і здійснюється в найкоротші терміни. Так, кредитування за допомогою електронного сервісу Ультракеш передбачає прийняття рішення про видачу протягом всього лише 20 хвилин. Крім того, клієнту немає необхідності розмовляти з менеджером — всі дії відбуваються в режимі онлайн. Отримати гроші в МФО можна як готівкою, так і безготівково на банківську карту. Другий варіант сьогодні найбільш затребуваний, оскільки дозволяє відразу ж розпорядитися коштами, які моментально надходять на банківську карту. Зручно і те, що вносити платежі за користування позикою також можна через електронні канали.

Оформити кредит онлайн

Які переваги кредитування в МФО?

  1. Комфорт оформлення і погашення.
  2. Висока швидкість обробки заявки.
  3. Для отримання грошей потрібні лише два документи, що засвідчують особу позичальника.
  4. Позика доступна навіть для тих клієнтів, яким відмовили в інших установах.

Єдиний недолік — розмір кредиту відносно невеликий і обчислюється декількома тисячами. Правда, для постійних клієнтів сума доступних для отримання коштів буде рости.

Основна відмінність МФО від будь-якого іншого кредитора в тому, що організація з більшою лояльністю ставиться до своїх позичальників, тому і ризикує в більшій мірі, виправдовуючи ризики трохи більш високою процентною ставкою. Адже терміновий кредит від МФО може оформити практично кожен українець, який не має офіційного працевлаштування.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися