Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
Haus Temu 14 августа 2026, 18:36
Це вже взагалі ні в які ворота не лізе.

Після того як я тричі не змогла правильно ввести пароль, мені заблокували звичайний спосіб входу та залишили фактично два варіанти відновлення доступу: прийти у відділення або пройти відеоверифікацію.

Я перебуваю за кордоном і фізично не можу прийти у відділення. Я прямо запитувала, чи можна відновити доступ так, як це раніше було можливо — через SMS та підтвердження за номером телефону. Мені відповіли, що ні, тільки відділення або відеочат.

Під час відеочату співробітниця почала запитувати, чи погоджуюся я на передачу біометричних даних, відео чи фото. Я декілька разів запитала абсолютно логічну річ: чи існує інший спосіб відновити доступ до МОГО банківського рахунку та МОЇХ коштів без передачі відео/біометрії?

У відповідь я почула приблизно в стилі: «Ви багато питань задаєте».

Перепрошую, але я маю повне право ставити питання щодо того, що відбувається з моїми персональними та біометричними даними. Особливо коли банк фактично ставить мене перед вибором: або погоджуйся на відеоверифікацію, або залишайся без доступу до власних коштів.

І найабсурдніше — після цього мене запитують: «Ви усвідомлюєте, що зараз переходите в Приват24?»

Серйозно? Я клієнт банку, яка намагається відновити доступ до власного Приват24, сама телефоную та проходжу всю процедуру. Чому взагалі ставиться питання так, ніби потрібно перевіряти мою здатність усвідомлювати, куди я заходжу?

У результаті я погодилася на відеоперевірку лише тому, що іншого реального способу отримати доступ до власних грошей мені не запропонували.

Я вважаю таку ситуацію абсолютно ненормальною.

Банк має забезпечувати клієнту зрозумілий, доступний і адекватний спосіб відновлення доступу, особливо для людей, які перебувають за кордоном. А якщо банк вимагає біометричну/відеоверифікацію — клієнту повинні чітко пояснити правові підстави, мету, обсяг даних, порядок їх обробки та альтернативні способи ідентифікації.

Зараз у мене після цієї ситуації не відчуття безпеки, а навпаки — відчуття, що банк просто поставив мене в безвихідне становище щодо доступу до моїх власних коштів.

ПриватБанк, це не нормальний клієнтський сервіс. І точно не той рівень довіри, якого очікуєш від банку.
Наталія Мельник 13 августа 2026, 6:31
Я жінка військовослужбовця і клієнтка банку, наразі в важки часи звернулась до банку про надання послуги, оплата частинами, мені потрібно придбати систему безперебійного живлення, яка коштує 82000грн і саме цікаве те, що мені банк відмовив не пояснюючи причину, але розповідають як це все легко і не потрібно довідки про доходи і як все чудово…бла…бла, ба більше я сплачую комуналку щомісяця, щомісяця мій чоловік військовослужбовець надсилає мені кошти на карту приватбанку, розраховуюсь за різноманітні послуги картою приватбанку, а ще в мене депозит в приватбанку який перевищує суму інвертора то підскажіть будь ласка я неспроможний клієнт приватбанку, що мені відмовили в ліміті на оплату частинами не пояснюючи причину? Чи все ж таки приватбанку дуже хочеться на мені заробити за своїми грабіжними відсотками? Поясніть будь ласка клієнту приватбанку! ???
andrey Perchun 11 августа 2026, 22:49
Десь останніх років 18 є постійним клієнтом банку, маю голд картки, маю позитивний кредитний рейтинг, проте зараз, в умовах війни, коли є необхідність користуванням послугами банка — мені відмовляють. При цьому маю постійний стабільний дохід. Є необхідність на отримання послуги «оплата частинами» для придбання альтернативного джерела забезпечення електроенергією за умов проживання на прикордонні з державою агресором, а мені відмовляють, банк не має поваги до клієнтів. Дякую вам за те що ви маєте таку позицію до ваших клієнтів з прикордоння, ще й ветеранів.
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
оксана невиница 11 августа 2026, 17:26
Сьогодні відвідала місцеве відділення банку та була дуже приємно вражена. Спеціаліст швидко та професійно допомогла розібратися зі всіма моїми питаннями, і навіть більше При цьому вона була максимально привітна та ввічлива. Взагалі, рідко пишу коментарі, але тут не витримала. Дуже хочеться залишити подяку людині, яка у такий складний час не залишається осторонь від чужих проблем.
Vika9339 11 августа 2026, 14:10
Я дружина військовослужбовця. 14 днів тому подала через Приват24 повний пакет документів (форму 5, УБД, свідоцтво про шлюб) на кредитні канікули за кредитом готівкою. Подавала дані документи через додаток приват 24.Банк затягує розгляд, строк минув, чіткої відповіді не дають. 13 серпня у мене платіж, банк збирається незаконно нараховувати відсотки. Це порушення Закону України № 2011-XII
Nnn112233 10 августа 2026, 21:46
Звертаюся зі скаргою на неправомірні та непрофесійні дії підтримки ПриватБанку. Банк безпідставно закрив мою заявку на чарджбек (оскарження транзакції) та відмовляється захищати мої права як клієнта.Суть ситуації: я придбала квиток на автобус перевізника LikeBus через торговельний майданчик (агрегатор) Busfor. Послуга була надана неякісно. Перевізник LikeBus письмово визнав свою провину та зобов’язався повернути мені 50% від вартості квитка. Гроші від LikeBus так і не надійшли.Замість того, щоб провести процедуру чарджбеку згідно з міжнародними правилами платіжних систем, оператори чату ПриватБанку займаються відвертим «футболом»:Ігнорують конкретні питання. Співробітники підтримки просто закривають чат і йдуть від розмови, як тільки я прошу надати докази повернення коштів саме від перевізника LikeBus.Підсовують «ліві» квитанції. Як «доказ» повернення мені надсилають квитанцію моєї ж первинної оплати (списання коштів) або чек про повернення сервісного збору від компанії Busfor. Пояснюю банку: Busfor — це лише посередник, який повернув свою частину. А кінцевий отримувач грошей (перевізник LikeBus) свої 50% так і не виплатив! Відмовляються переглядати заявку. Співробітники не хочуть вникати в деталі та бачити різницю між двома різними компаніями, видаючи повернення дрібної комісії від агрегатора за повний розрахунок перевізника.Офіційна виписка за карткою підтверджує: грошей від LikeBus немає, баланс не збільшувався. Банк не надав ані коду авторизації повернення, ані номера ARN.Вимагаю: Терміново перевідкрити мою заявку на чарджбек.Передати справу на розгляд профільному претензійному відділу (бэк-офісу), а не лінійним операторам чату.Провести розслідування та витребувати від LikeBus підтвердження повернення 50% вартості квитка, або повернути мені кошти в рамках процедури оскарження.Готова надати номер закритої заявки та свій фінансовий номер телефону представнику банку в особистих повідомленнях.
Ирина Дерюшева 8 августа 2026, 11:34
Жахливий банк, додаток погано працює, лагає. Оператор не відповідає і не передзвонює. Нікому не рекомендую. Краще монобанка ще не придумали
ansx 7 августа 2026, 17:11
подаю вторую жалобу на это. когда нужен срочно оператор либо когда можно и с ботом все решить, он не понимает суть вопроса, циклит, выдает непонятные формы, пока по счету идут неизвестные транзакции. по жалобам отказывают проводить обратную связь
111boss111 7 августа 2026, 16:42
Я уже писал один раз отзыв, о том, что у меня на иждивении находится Позднякова Светлана Феликсовна, инвалид 2-ой группы, когда женщина спамер из приватбанка позвонила, чтоб навязать ей услуги, я ей это не позволил, и эта женщина заблокировала финансовый номер телефона. Сейчас финансовый номер несколько месяцев был не в сети и в итоге снова без всяких причин заблокировали финансовый номер. Светлане Феликсовне мобилки в среднем на месяц хватает, она за месяц успевает мобилку либо потерять, либо поломать, а приватбанковские спамеры не дозвонившись отключают финансовый номер, на данный момент ей отключили номер 0951305549, я требую от приватбанковских спамеров объяснений, и мы будем менять банк, и не кому не рекомендуем не кому из пенсионеров или инвалидам с умственными проблемами открывать в приват банке счёт!!!
Malovana 7 августа 2026, 15:00
«ПриватБанк утримує соціальну виплату та змушує писати скарги! ПФУ офіційно перерахував кошти, є довідка, яку завантажили в чат Приват24 більше доби тому. Банк обіцяв зарахувати гроші за 24 години. Тепер, коли термін минув, підтримка заявляє: „грошей немає, пишіть скаргу“. Банк просто знущається з пенсіонерів/пільговиків, залишаючи родину без засобів до існування на вихідні. Вимагаю негайно розшукати платіж за наданою довідкою ПФУ та зарахувати гроші на картку!»
388544259 — номер скарги
thelionknigabv 7 августа 2026, 14:57
чтоб получиьь кеп надо было подтвердить номер, хотя я клиент банка 10 лет и нигде этого не написано, поддержка смогла помочь с 3 раза только 3 сапорт был заинтресован в помощт остальные отвечали шаблонами
Anna Ushenina 6 августа 2026, 16:57
Операторы издеваются над пожилыми людьми по телефону.Звонишь по одному только вопросу нажать в приложении на перевыпуск карты или изготовление карты. А он начинает да как тебя зовут, а сколь ко тебе, а где ты родился, а паспорт где получал.Серьезно? Если бы можно было поставить ноль, с удовольствием бы была оценка ноль.А кстати, перевод со своего счета сделали комисиию.Это еще минус
Tetiana77777 6 августа 2026, 11:14
ПриватБанк уже другу добу ігнорує законні вимоги та блокує доступ до моїх коштів. Електронна постанова виконавця про визначення поточного рахунку для здійснення видаткових операцій (встановлення ліміту 17 200 грн) за виконавчим провадженням № 76982976 надійшла до банку через систему АСВП ще вчора о 07:58 ранку (до початку операційного дня).Попри те, що документ надійшов в електронному вигляді, банк досі не розблокував ліміт. Служба підтримки в чаті та за номером 3700 не надає жодних конкретних термінів, відповіді шаблонні, просто морочать голову фразою «в обробці». Офіційну скаргу в банку я вже зареєстрував, але зрушень немає. Вимагаю негайно підняти документ із черги, передати юристам та виконати постанову відповідно до законодавства
Yaremluda28 6 августа 2026, 10:35
Вчора телефонувала на гарячу лінію банку і залишилася в повному захваті від обслуговування. Дівчина-оператор спілкувалася дуже ввічливо та приємно. Вона розклала все по поличках: пояснила кожну деталь абсолютно чітко, змістовно та по черзі. Після розмови не залишилося жодного питання. Щиро дякую за таку якісну підтримку та людяне ставлення до клієнтів!
Oleh Korniienko 4 августа 2026, 12:37
У мене технічний збій роботи інтерфейсу програми «Привіт» (сервіс лояльності). Розділ повністю порожній, відсутні будь-які системні банери та стандартні пропозиції понад рік. Очищення кешу, перевстановлення застосунку та перевипуск карток проблему не вирішили.

Прошу зареєструвати технічну заявку на ІТ-департамент / розробників. Необхідно перевірити статус мого РНОКПП та фінансового номера телефону в базі системи лояльності (можливе помилкове виключення з маркетингових кампаній або зависання профілю на рівні бази даних). Будь ласка, надайте мені номер зареєстрованої технічної заявки.

На це прохання Приват відповів відмовою без пояснення причин.

Це Банк не клієнтоорієнтований!!!
Олена Куприненко 3 августа 2026, 18:23
Хочу звернути увагу на неприпустиму ситуацію в роботі банкомата ПриватБанку та відсутність клієнтоорієнтованості.
Суть проблеми:
Сьогодні о 16:08 я намагався зняти кошти в банкоматі ПриватБанку за адресою Петропавлівська Борщягівка, вулиця Білоцерківська 1, я використовував свою картку Ощадбанку. Операція не була завершена: банкомат завис, видав помилку і просто ВИЛУЧИВ картку без жодних причин! Картка діюча, ПІН-код вводився вірно, жодних блокувань з боку Ощадбанку не було.
В результаті збою у вашому обладнанні я залишився без картки та без доступу до власних коштів! На звернення до підтримки ПриватБанку мені лише відповіли, що вилучені картки чужих банків «знищуються або повертаються за процедурою», і ніхто не намагається оперативно вирішити проблему, яку створив сам банкомат ПриватБанку.
Вимагаю:
1. Надати роз’яснення щодо причин збою в банкоматі ПриватБанку, який вилучив картку іншого банку.
2. Прискорити передачу/обробку даних щодо цієї картки, щоб я міг максимально швидко відновити доступ до коштів через Ощадбанк.
3. Провести технічне обслуговування даного банкомата, щоб інші люди не потрапляли в таку ж пастку.
Якщо питання залишиться без уваги, буде направлено скаргу до Національного банку України (НБУ) щодо порушення правил роботи банківського обладнання та заподіяння шкоди клієнту.
Чекаю на відповідь представника ПриватБанку!
В «Приватбанку» в мене відкрито особистий рахунок, та рахунок ФОП. Ніколи не думав що можу зіткнутися з такою сітуацією. 25 та 26 липня знімали 160000тис.грн. (7 транзакцій), в двух банкоматах міста, загалом при перерахунку виявили що отримали 150000тис.грн. В самому відділенні банку сказали телефонувати на горячу лінію. Заявку прийняли, а після обробки отримав відповідь по п’яти транзакціям «не має збою», а по двум «заявку скасовано за Вашими зверненням», хоча я не скасовував своє звернення. Хочу добавити, що після мойого зверненя з приводу нестачі коштів, до мене зателефонували з горячої лінії «3700», та вимагали щоб я скасував якусь заяву на створення шаблону для сплати за інтернет. Оператор просив щоб я декілька разів сказав «Скасовую». Питання для чого це було?
Вимагаю від головного офісу банку звірити надлишки по інкасації після всіх семи транзакцій, де проводилося зняття коштів.Перевірити фізичні залишки коштів у касовому центрі за цими банкоматами.Сума 10000грн.не могла зникнути безслідно.
Natalia Geviuk 3 августа 2026, 15:05
03/08/2026. Відділення Приватбанку в м. Городенка Коломийський район. Менеджер Марія -привітна, уважна, толкова. Молода дівчина вміло та ввічливо обслуговувала клієнтів. Ввічливо відповідала всім на запитання, пропонувала свою допомогу. Військовий -прзачергою (велике людське дякую). Порозумілася з людиною з обмеженим слухом. Протягом усього часу, це приблизно 40 хв вона себе поводила як супер спеціаліст. Оскільки, зараз так мало ввічливих і компетентних людей, хочу в особливий спосіб спосіб їй подякувати. Саме такі молоді люди як Марія є опорою нашого суспільства і надією в краще.
Stanislav Bebya 3 августа 2026, 12:13
Приват банк встановив кредитниі ліміт без мого спросу таким чином, що він відображався як мій баланс на рахунку.

Ще раз кажу самі встановили без мого спросу!!!
SadnickaTetjana 3 августа 2026, 11:21
Отделение по адресу: Львов, ул. Пекарская, 30
Хочу висловити щиру подяку пані Наталі, заступнику керівника відділення з обслуговування клієнтів ПриватБанку, за уважне ставлення, професіоналізм та компетентність. Приємно мати справу з фахівцем, який працює відповідально, ввічливо та з повагою.
Пані Наталя порадила кращі варіанти і оперативно допомогла вирішити моє питання, надала вичерпну консультацію. На жаль, не розібравшись до кінця при оцінюванні в додатку, я не зовсім коректно відобразила оцінку, яку вже не можливо анулювати. Її відповідальність і щире бажання допомогти заслуговують на найвищу оцінку. Бажаю пані Наталі професійних успіхів, кар'єрного зростання та вдячних клієнтів! P. S. На консультацію прийду наступного тижня))

Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отзывы о Приватбанке 📝

На странице вы можете ознакомится с отзывами о Приватбанке, а также оставить комментарий о своем опыте сотрудничества с банком. Отзывы клиентов, помогут вам решить, в каком банке лучше разместить депозит, взять кредит наличными, открыть счет или просто обменять валюту. Если банки не дают вам кредит, возьмите займ онлайн в микрофинансовых организациях Украины.