Курс валют в Ощадбанке
Не віддають гроші після смерті клієнта який поклав гроші на депозит,державний банк дурить людей
Відповідали вам раніше.
Жахлива система обслуговування клієнтів
Приносимо вибачення за створені незручності та витрачений час.
При випуску нової картки можливо отримати кошти з рахунку, якщо ви звернулись до відділення банку, де відкрито рахунок, будь яку суму.
Для уточнення проблеми випуску картки, просимо вказати ваше ПІБ та фінансовий номер телефону в особисті повідомлення.
Не віддають гроші після смерті
Питання: якого… ви там… працюєте, якщо ви самі не знаєте, що потрібно, чи якого… Ви бреше старим людям за ці їхні копійки???????????
ВЕСЬ ЦЕЙ ТЕКСТ БУВ З «МАТАМИ» ПРО ВАС, ВАШ БАНК І ВАШУ РОБОТУ, але щоб мене не заблокували то вийшло так.
Прийміть співчуття за бабусю.
1) Зняти кошти з картки можливо, після закінчення депозиту. Коли кошти з депозитного рахунку перераховані на картковий.
2) Спадкоємець, після вступу в право на спадщину, з нотаріально-завіреною довідкою, звертається до відділення банку, де було відкрито депозитний рахунок. Після чого йде розгляд документів та виконується процес видачі депозиту.
Потеря времени и здоровья
Просим конкретно описать ситуацию в личные сообщения.
Как потерять деньги не потеряв карты.
Жаль, что с вами произошла подобная ситуация.
Вам предоставили ответ, после анализа всей ситуации.
Рекомендуем повторно обратится в правоохранительные органы.
Отправка денег на деревню дедушке
Близжайшее отделение — на проспекте Победы 75/2.
Поскольку с чудачествами Ощадбанка я знаком не понаслышке, и в курсе, что налоговой вздумалось резко сменить счета в этом году, подготовил все актуальные данные, написал сумму, назначение платежа, получателя, код бюджетного назначения. распечатал в двух экземплярах и двинул в банк.
Решил оплатить в кассе. Сунул листок, сказал словами что надо сделать (на листке тоже всё написано было). Оплатил.
Сел проверять платёжку. Мой налог пошёл в счёт уплаты за пользование недрами! Недрами, Карл. не понятно. То ли у меня буровая вышка, то ли у угольная шахта — я не в курсе. Потребовал провести платёж по правильным реквизитам. Снова сказали отстоять очередь — отстоял. Дал кассиру вместе лист с реквизитами и квитанцию. Она минуты три тупила, не понимая, что я требую.
В итоге, при подключении менеджера, отправила меня царапать бумажки на возврат средств и отмену платежа. Надряпал — и снова пошел проводить платёж в ту же кассу (другие не работали, разумеется). Провела снова. В отличие от некоторых банков, на подпись или проверку составленную платёжку клиенту не дают — тупо сразу проводят. Что вы думаете? Второй раз реквизиты не те. В общем, оплатить налог за сдачу квартиры в аренду в кассе банка при наличии всех напечатанных данных заняло 50 минут.
В общем, хорошо думайте, нужен ли Вам такой «сервис».
Примите извинения за предоставленные неудобства.
С сотрудниками отделения будет проведена работа, на предмет обслуживания клиентов и работы с ПО.
Нет денег на корп карте
Детализируйте ситуацию в личные сообщения.
Каким образом был осуществлен перевод?
сколько же нужно ждать выплаты своих денег?
Напишите в личные сообщения ФИО и инн ваше и вашего брата.
Для возможности анализа ситуации.
Ужасное обслуживание
Сотрудники отделения отвечают на звонки, когда нет клиентов, основной работы.
Предоставлять информацию третьему лицу не могут, только лично клиенту.
Незадовільна робота відділення
Приносимо вибачення за ситуацію.
Раді, що проблему вирішено.
Зі співробітниками буде проведено роботу щодо коректного обслуговування клієнті та роботи в ПЗ.
не могу забрать свои деньги!!!
Номер моей закрытой карты 516* **** **** **46
очень хитрый отъём денег у населения.
ощадбанк наложил на мою карту ограничение лимита 0 гривен 0 копеек, то есть карта получается не заблокирована, а ограничение лимита такое хитрое, что его даже сотрудники банка не видят.
Не рекомендую мати з ними справи!
Цінність банку - його працівники.
Маючи негативний досвід спікування з банком пів-року тому, звернувся у відділення з приводу закінчення строку депозиту.
Був приємно вражений обслуговуванням молодого працівника банку Закордонець Вікторії Валентинівни, яка привітно зустріла, оперативно та компетентно пояснила всі деталі, роздрукувала документи.
За кілька хвилин вже був у касі, де касир-фахівець своєї справи Побережна Оксана Василівна уважно вислухала мене, професійно проконсультувала, допомогла прийняти оптимальне рішення. З Оксаною Василівною зустрічаюсь в банку кілька років, ввічлива, уважна, завжди вислухає, порадить, посміхнеться) Завдяки таким працівникам — хочеться приходити в Ощадбанк.
Приємно отримувати позитивні відгуки щодо роботи працівників банку.
До зустрічі в Ощадбанку.
Повернути кошти - серйозна проблема!
7 травня мною було написано відповідну заяву щодо повернення коштів.
Чому цілий місяць чекав? Бо консультантка call-центру сказала, що не потрібно писати жодні заяви і кошти буде повернути автоматично через 30 днів, що виявилося НЕПРАВДОЮ!
24 травня зателефонував працівник відділення, сказав, що кошти знайшли і повернуть після того, як я скажу код операції, яка не пройшла. Я звернувся ув відділення, і того ж 24 травна одержав виписку по картковому рахунку, дізнався код операції і ця інфоомація була додана до моєї заяви.
15 червня я звернувся у відділення, щоб дізнатися, коли відбудеться повернення. Менеджер, який займався моїм питанням, сказав, що гроші буде повернуто до 8 серпня і не пізніше.
25 липня я звернувся у відділення у телефонному режимі, мені повідомили, що такий працівник більше у них не працює і вони НЕ МАЮТЬ ПОНЯТТЯ ПРО МОЮ ЗАЯВКУ ТА РЕЗУЛЬТАТИ ЇЇ ОПРАЦЮВАННЯ. В зв«язку з цим, я відправив фото заяви, яку писав 7 травня, пообіцяли розібратися.
Декілька разів телефонував у серпні, ніхто нічого не знає. З тим менеджером зв»язатися не можуть, нову заявку відправили але жодної відповіді по ній немає, коли повернуть кошти теж ніхто не знає!!!
8 серпня пройшло, на сьогоднішній день вже 12 серпня. З моменту помилкової операції пройшло більше 4-ьох місяців, з моменту написання заяви — БІЛЬШЕ 3-ьох місяців, а це значно більше ніж обіцяні 45 днів.
Ці кошти є на моєму рахунку, але вони ЗАБЛОКОВАНІ!!!
Які ще докази я повинен надати? Які ще заяви я повинен написати?
І найголовніше питання — СКІЛЬКИ ЩЕ РОКІВ Я ПОВИНЕН ЧЕКАТИ, ЩОБ МЕНІ РОЗБЛОКУВАЛИ ЦІ КОШТИ?
Дякую за якісне, а головне — «ОПЕРАТИВНЕ» обслуговування!
Банк занимается мошенничеством
Изготовление именной карты занимает около 10 рабочих дней.
Возможно возникла локальная проблема. Для решения, напишите ваше ФИО и финансовый номер телефона, в личные сообщения.
Что касается кредитного лимита, рекомендуем обратится в отделение банка, для получения выписки по счету.
Переплатить 100% кредитного лимита, это не возможно, так как в банке, в принципи, нет таких тарифов.
Щодо картки киянина
Вам було рекомендовано звернутись до метрополітену, для активації транспортного додатку.
В этом отделении постоянные очереди,из-за этого воспользоваться услугами практически невозможно.
Проносим извинения за ситуацию.
Благодарим за сигнал.
Проанализируем работу отделения.
Відгук
Раді, що ви залишились задоволені обслуговуванням.
Не рекомендую
Банк безосновательно не списывает деньги со счета.
Платежи онлайн проходят моментально.
Какие проблемі с кредитными картами?