Курс валют в Ощадбанке
| PLN | 11.4 | 12.2 |
Самий *** банк який може бути.
Обслуговування через гарячу лінію
Бездіяльність підтримки: Ощадбанк місяць утримує соціальні кошти (1037.70 грн) після скасування замовлення в EVA.
Міжнародний swift-gpi переказ
Подяка
Хочу висловити щиру вдячність завідувачу відділення міста Павлоград Роману Анатолійовичу Філалєєву за його високий професіоналізм, чуйне ставлення та людяність.
Під час зняття коштів з мого депозиту виникла складна технічна затримка. Проте Роман Анатолійович проявив максимальну відповідальність, оперативно заглибився в суть проблеми та допоміг вирішити її в найкоротші терміни.
Саме завдяки таким відданим своїй справі фахівцям Ощадбанк здобуває та утримує клієнтів, які дійсно довіряють установі. Його вміння поєднувати високі стандарти роботи з простим людським розумінням є прикладом для наслідування. Бажаю Роману Анатолійовичу успіхів, а банку — процвітання з такими цінними кадрами!
Щодо порушення законодавства про виконавче провадження АТ «Ощадбанк»
Станом на 26.08.2026 року (минуло 12 календарних днів та 8 робочих днів з моменту направлення документу) АТ «Ощадбанк» вказану постанову не виконав, обмеження з мого рахунку не зняв. Мої неодноразові звернення до служби підтримки Банку результату не дали, кошти залишаються заблокованими, що позбавляє мене можливості користуватися власними грошима та порушує мої права як споживача фінансових послуг. Також приватний виконавець 25.08.2026 року повідомив мені, що банк йому надав відповідь про те, що 17.08.2026 року арешт з рахунку знято. Тобто А Т «ОЩАДБАНК» ввів в оману приватного виконавця, не зняв арешт.
Подяка
Ощадбанк блокирует доступ к пенсии пенсионеру за границей (в Германии)
Два ммісяця не знімають арешт
Ощадбанк не ремонтує несправний термінал № К0300050, який систематично виходить із ладу.
вул. Петрова, 2 м. Дніпро, 49041.
Спочатку термінал успішно прийняв дві купюри номіналом по 1000 гривень, але на наступній купюрі номіналом 200 гривень на екрані стався збій, сесія перервалася, а кошти на рахунок так і не зарахували. Хочу наголосити, що це не випадковість. Цей самий термінал № К0300050 вже раніше виходив із ладу та ідентичним чином колись «з'їв» мої 500 гривень, теж була тоді написана мною заява та після інкасації терміналу 500 грн повертали мені на картковий рахунок. Проте апарат так і не відремонтували, через що клієнти продовжують стикатися з технічними збоями та втрачати свій час і кошти. У відділенні банку в мене прийняли заяву на повернення коштів (копія заяви є на руках). Також я зареєструвала офіційну скаргу на якість роботи цього апарату через гарячу лінію банку. Вимагаю від Ощадбанку:
— Терміново провести інкасацію терміналу
№ К0300050 та повернути мої 200 гривень.
— Направити технічну службу для проведення повної діагностики та ремонту цього апарату, щоб інші люди не потрапляли у таку ж неприємну ситуацію.
— Прошу представника банку взяти розгляд моєї заяви під особистий контроль.
Без метушні.
Щиро дякую добрій людини і класному, досвідченому фахівцю.
Детские выплаты
Банк не відповідає на питання щодо розрезервування коштів, ігнорує заявки та питання
Подяка роботи оператора Контакт-центру Ощадбанку
Звернувся з питанням щодо закриття двох неактивних рахунків. Спочатку не зовсім розумів, як це можна зробити дистанційно, але Тетяна уважно розібралася в ситуації, кілька разів перевірила необхідну інформацію та зрештою допомогла дистанційно підготувати до закриття обидва рахунки.
Особливо хочу відзначити її терплячість, ввічливість і уважність. На кожне моє запитання вона спокійно надавала відповідь і не намагалася просто відправити мене до відділення.
Дякую Тетяні за професійне та людяне ставлення до клієнта. Приємно, коли за підтримкою стоїть не просто формальна відповідь за скриптом, а людина, яка справді намагається вирішити питання.
Кредитна карта
Обмеження
Понад три тижні тому фінмоніторинг Ощадбанку обмежив операції за моїм соціальним рахунком через додаткові зарахування (міжнародні перекази та виграші). Я повністю розумію правила контролю, тому 21 день тому особисто звернулася до відділення, написала офіційні письмові пояснення та надала всі документи та чеки, які підтверджують походження та легальність кожної транзакції.
Проте банк уже три тижні тримає справу «на розгляді» без жодного руху. Наголошую: на цій картці заблоковані ДИТЯЧІ АЛІМЕНТИ та державні виплати! Через затягування перевірки головним офісом я з неповнолітньою дитиною залишилася без засобів до існування. Банк не має права повністю позбавляти матір з дитиною засобів до життя на такий тривалий строк, коли ВСІ ПОЯСНЕННЯ ВЖЕ НАДАНІ.
Прошу головний офіс А Т Ощадбанк терміново завершити перевірку моїх пояснень та зняти обмеження з рахунку. Скаргу до НБУ та на Урядову лінію 1545 щодо затягування строків перевірки соціальних коштів уже направлено.
Трешак)
Готовьте попкорн, глаза, ушки. Начинаем
Руководство низко аморальное, и да, я знаю, что вы это видите Ощадбанк, неприятно будет читать правду, но очень надеюсь, что вас закроют и вы, и ваши больные на голову сотрудники больше не попадут ни в один банк!
Я молодая девушка у которой высшее образование «банковское дело» проходила практику в Привате по учебе, как все положено.
Выставила значит резюме об поиске работы, сам ощадбак эйчар меня пригласил. Сегодня 13 августа в 10:00 я была на собеседование, и тут самое интересное ребята. Из 6 человек работает только трое и им 30+, есть еще 4 человек который работает ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО с юридическими лицами, при этом банк полумертвый по сравнению с Приватом.
Что я могу вам сказать, та много чего, начнем.
1. Из всего штата должных 6 человек, работает только 3 и то по ним видно как они устали, хотя это было 10:00 утра.
2. Требования ссср в буквальном смысле, и финансирование техники которая работает через раз, никак не происходит.
3. Если вы не втюхаете на день хоть одну кредитку, даже не смотря на то, что было мало людей или одни пенсионеры, которым эта кредитка *** не всралась, то на второй день вам придется 2 кредитки втюхивать)
4. Агрессивно продавать услуги, если это не выполняешь, то никакой Вам премии от слова совсем.
5. Люди старше меня, они мне в матеря годятся, я уважаю старших людей, но когда с порога начальство смотрит на тебя сверху в низ как на какое-то *** , то извините, любой адекватный человек покрутит пальцем у виска.
6. Максимально странные вопросы на собесе «почему именно наш банк?» может потому, что вы сами меня пригласили в свою тухлую дыру? Камон, где логика? Меняйте эйчара который приглашает людей, или не задавайте такие глупые вопросы.
7. Отработала неделю, за всю неделю ни разу не было «запары» как мне говорили, что запары будут. Какие к черту запары? Бабушки за пенсией? Или дедушки у которых просто заблокировали карту потому, что он 6 раз неправильно ввел пароль?
8. Скотское отношение к работникам, вам когда-то говорили в лицо, что вы никто и зовут вас никак? Не говорили? В Ощадбанке скажут, и расскажут какое твое будущее «панель». На минуточку я молодая девушка которая недавно окончила университет и пошла на вакансию по специальности.
9. Много лжи, много подводных камней, обещали дох*я-толку них*я.
10. Если вы не хотите потратить время, нервы, деньги, то не идите в Ощадбанк работать🙏🏻
11. Руководство будет всегда соревноваться с вами, пытаться вас опустить даже при клиентах, дада, вам не показалось именно ПРИ КЛИЕНТАХ со словами «ще раз будешь розмовляти на суржику, зламаю шию» как так можно сказать при клиенте? Тем более если человеку более понятно на суржике или на русс языке (чаще это пенсионеры), но сама суть, что так общается руководство с сотрудниками при клиентах.
Ощадбанк, правда, вы полное разочарование в нашей стране, вы молодых специалистов тупо сжираете, вы думаете, что вечно будете там работать? Нет, рано или поздно молодые хорошие специалисты, которые горят делом, придут работать в вашу контору, а так вы тупо их хаваете. Не удивляйтесь почему люди от вас уходят, с хорошей работы не убегают и не пишут такие отзывы)
Всем хорошего настроения, мирного неба ребята 🙏🏻🫶🏼
відділення Ощадбанк № 10002/036 м Камінь-Каширськ Волинської обл
Беспредел в ощад банке.