Курс валют в Ощадбанке
| PLN | 11.5 | 12.3 |
Жахливий банк
Ба більше, у відділенні вул. І.Франка, 2 м, Іршава, Закарпатська область, 90100 мені відмовили у прийнятті заяви на розірвання відносин та закриття рахунку, що є порушенням ст. 1075 ЦК України. Письмову відмову також не надали.
Мною вже подана офіційна скарга в НБУ Т-264922/1/15857 проте банк продовжує ігнорувати ситуацію. Фахівець, який мене обслуговував, на зв’язок не виходить. Вимагаю негайно розблокувати кошти або прийняти заяву на закриття рахунку з перерахуванням залишку на інший банк. Це мої законні кошти, і я не дозволю їх привласнювати через бюрократичну бездіяльність».
Вже нараховують штрафи по кредитам, а цей бан взагалі нічого неробить просто вкрав гроші🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Де мій рахунок
банкоматні шахраї
*** дії працівника Ощадбанку
Ощадбанк блокує 21 000 грн допомоги на дитину через власну помилку
Жахливе ставлення персоналу до відвідувачів.
Не зараховані кошти на рахунок через термінал
Ощадбанк не видає пенсію та ігнорує проблему вже півтора місяця
Сьогодні вже 20 квітня, минуло півтора місяця, але гроші так і не повернули. Звернення до банку не дають жодного результату — лише стандартні відписки. Навіть звернення до НБУ не допомогло: там радять лише судитися.
Будьте обережні! Банк фактично привласнив пенсійні кошти і не збирається вирішувати проблему в досудовому порядку. Якщо ви цінуєте свої нерви та кошти, тримайтеся подалі від обслуговування в цьому банку.
Знайшла картку
Відмова у відкритті спец. рахунку допомоги 7000 до року дитині без належного обґрунтування
Однак банк не відкриває рахунок, посилаючись на нібито некоректно передані дані з боку ПФУ. При цьому я неодноразово зверталась до ПФУ, де мені підтвердили, що всі дані передані коректно і помилок з їхнього боку немає.
У результаті виникла ситуація, коли виплата не може бути оформлена через відсутність узгодженості між установами.
Окрім того ОЩАД БАНК ніяк не сприяє вирішенню ситуації, не надає інформації в чому саме помилка, для вирішення проблеми.
Нельзя снять ограничение по видеозвонку с отделением банка
Блокування карт інвалідів
Категорично не рекомендував би ставати клієнтом…а тим більше якщо людина інвалід
Не можливо отримати 7000 грн дитячих виплат
Подяка працівникам відділення Ощадбанку за адресою: м. Київ, вул. Антоновича, 105
Відчувається взаємодія та успішна командна робота колективу, довіра та спільна відповідальність працівників.
Зокрема, обслуговування у менеджера Анни було на високому кваліфікаційному рівні, з чуйним відношенням і щирим намаганням вирішити досить складну ситуацію (зверталась 13.04.2026 з питання виплати спадщини).
Бажаю успіхів у вашій нелегкій справі! Буду радити ваше відділення своїм знайомим.
Штучне створення черги
Питання таке, для чого потрібен цей запис? Щоб створювати черги? Щоб нервувати людей? У відділенні банкомат не працює, готівки на касі немає!!!
Кредитка ощаду
Крадіжка коштів, та не повернення
Але ні поліція, не Ощадбанк, так мені нічого і не відповіли. Тому, будьте обережні відриваючи рахунки в ощадбанку. В той день було викрадено великі суми не тільки у мене. А ще, що цікаве. Було навіть видно на яку картку бли перераховані кошти і на чіє ім'я. Картка ощадбанку. І всі, хто тоді був ошуканий, був ошуканий робітниками ощадбанку, бо у кожного робітника є доступ до персональних даних клієтів. В ощадбанку вони не захищені.
Непрофесійне обслуговування персоналу
«Дане питання не вирішиться до обідньої перерви, яка розпочинається о 13:30».
Я наполягала все ж таки вирішити моє питання, оскільки попередньо дізналася у консультанта гарячої лінії Ощадбанку, що на вирішення даного питання необхідно 15−20 хвилин, за наявності усіх документів, які у мене безпосередньо були з собою.
Ремарка! Моя маленька дитина в цей час спала у візочку біля відділення, про що я повідомила консультанта. Не зважаючи на це моє питання ніхто так і не почав вирішувати.
Нестерпно очікуючи на обід!
Дуже шкода, що молоді мами з маленькими дітьми, мусять зіштовхнутися з перешкодами в отриманні послуг, які передбачені державою. Прикро, що банку довірили такі виплати, а саме кошти малюків, а послуги надаються не відповідним чином для такої категорії осіб.
Обличчя Ощадбанку ганьблять такі працівниці
Скарга
Сьогодні дізнався що банк закрив дві карти доларову та євро
Сповіщень або попереджень від банку не було
Тупо закрили, звоню в банк сказали що рахунок готується до закриття бо 2 роки не було операцій. Та хоч попередить треба може?