Курс валют в Альянс Банке
Перші враження
Дякуємо за такий теплий відгук. Дуже раді, що все було швидко та зручно 😊
Користуйтеся із задоволенням, а ми й надалі будемо робити все, щоб Alliance залишався вашим зручним банком на кожен день 💙
Не дають бонуси
Більше того, пізніше я сам запросив свого знайомого вже за своїм реферальним посиланням — ситуація повторилася: він зареєструвався, але система знову проігнорувала реферальну мітку, і виплати заблоковані для обох сторін. Ваша підтримка стверджує, що переходів за посиланнями нібито не було. Це системний збій на стороні вашої програми, через яку масово «губляться» реферальні ID користувачів при перенаправленні в маркет App Store/Google Play. Фактично банк збирає персональні дані нових клієнтів на підставі маркетингової акції, але ухиляється від виконання умов публічної оферти.
норм
Дякуємо, що поділилися враженнями та відзначили переваги Alliance. Для нас це дуже цінно 💙
Щодо ситуації з переказом, шкода, що вам довелося з цим зіткнутися. Хочемо розібратися, чому так сталося. Будь ласка, створіть заявку у цьому відгуку на Мінфін або напишіть нам у дірект. Ми перевіримо ситуацію та повернемося до вас із відповіддю.
Дякуємо, що ви з нами 🤝
Термінал обміну валют завис і забрав гроші
Після дзвінка в підтримку сказали що віддалено не можуть підтвердити що гроші в терміналі, кажуть заповнити заяву на повернення коштів та відправити на пошту. Термінал віддалено перезавантажили та вимкнули.
Тепер на пошту прийшло уточнення «а дайте квитанцію чи скріншот екрану», яких у мене немає. Купа втраченого часу.
Комунікація із банком дуже топорна, інформації нуль, просто чекайте, ми перетелефонуємо.
Перепрошуємо, що цього разу виникла така ситуація та вам довелося витратити додатковий час на її вирішення.
Будь ласка, зверніться до зручного для вас відділення банку та оформіть необхідну заяву. Перелік відділень Alliance bank за посиланням: https://alb.ua/about/contacts
Усе обов’язково вирішиться, а ми зі свого боку докладемо максимум зусиль, щоб це сталося якнайшвидше.
Ще раз приносимо вибачення за незручності.
Відкрив рахунок у відділенні — і не можу зайти в застосунок
Спробував зареєструватися через застосунок, але не вийшло: у мене посвідка на постійне проживання. Хоча я живу, працюю і є резидентом України — таке іноді трапляється, розумію.
Написав у підтримку, там відповіли, що рахунок можна відкрити у відділенні. Вирішив, що воно того варте. Так і зробив — провів у відділенні дві години, поки відкривали рахунок.
А потім спробував зайти в застосунок — і виявилося, що це неможливо. Взагалі. І що перекази мені доступні лише у відділенні або на терміналах.
Чесно кажучи, такого я не зустрічав ніде — ні в Україні, ні в жодній іншій країні. У мене є рахунки в кількох українських банках, і скрізь застосунок просто працює, хоча інколи й доводиться сходити у відділення, щоб оновити дані.
І стосується це не лише іноземців: у підтримці сказали, що користуватися застосунком не можуть також громадяни України, які не мають ІПН.
Велике розчарування від банку, який позиціонує себе як найкращий онлайн-банк :(
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом, і щиро перепрошуємо за незручності.
Наразі можливість повноцінної реєстрації в застосунку для клієнтів із посвідкою на постійне проживання ще перебуває в розробці. Ми працюємо над тим, щоб ця функція стала доступною якомога швидше.
Ми хочемо запропонувати індивідуальне рішення — реєстрацію через відеочат зі спеціалістом банку. Наші колеги вже намагалися зв’язатися з вами, але поки що не вдалося.
Якщо така можливість для вас актуальна, будемо раді допомогти та повторно сконтактуємо з вами найближчим часом.
Ще раз перепрошуємо за незручності та дякуємо за зворотний зв’язок — він допомагає нам ставати кращими 💙
Непоганий банк
Дуже тішимося, що картка «Ігрова» так вдало проявила себе, і ви обрали Alliance для щоденних розрахунків 😊
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом! Користуйтеся із задоволенням, а ми й надалі будемо старатися, щоб усе працювало якнайкраще 💙
третій раз за рік блокують рахунок за переказ коштів від дружини
в червні знов дружина переказала кошти, сума невелика (менше 10000 грн), знов заблокували, знов пояснив від кого кошти і чекав тиждень розблокування.
на вихідних дружина зробила переказ мені на карту і знов заблокували рахунок. додзвонитися на гарячу лінію не зміг на вихідних, сьогодні передзонив у відділення, знов пояснив від кого кошти, обіцяли розглянути і зняти блокування.
у мене враження, що в банку працюють не спеціалісти, а ідіоти або процес блокування в банку ніхто не контролює.
мене це блокування дістало, такого у мене не було в жодному банку.
більше не бажаю мати справу з таким банком, до кінця тижня заїду і закрию рахунок.
Нам дуже прикро, що у вас склалося таке враження та що ви зіткнулися з такими незручностями.
Наразі за вашим відгуком ми не можемо ідентифікувати вас як клієнта та перевірити деталі ситуації, тому будемо вдячні, якщо ви відкриєте заявку тут і вкажете свої дані. Ми обовʼязково проведемо перевірку та детально розберемося в усіх обставинах.
Ми цінуємо кожного клієнта та прагнемо забезпечувати якісне обслуговування, тому хочемо детально перевірити описану вами ситуацію та надати зворотний зв’язок.
Дякуємо і чекатимемо на створення заявки на Мінфін 🤝
Жахливий банк
Я є вдовою загиблого Захисника України та маю на утриманні малолітню дитину. Я фактично сама виховую дитину та не маю підтримки, тому ця ситуація для мене є надзвичайно важкою.
На моє ім'я в АТ «БАНК АЛЬЯНС» було оформлено кредит, який я фактично не оформлювала, не отримувала та не давала згоди на його оформлення.
Найбільше мене обурює те, що кредит був оформлений із використанням моїх анкетних даних, але ці дані мені взагалі не належать і не відповідає дійсності.
Зокрема, у банку зазначена електронна пошта, яка не є моєю, вказана інформація про мій дохід, місце роботи та розмір заробітної плати, які не відповідають моїм фактичним даним.
У зв’язку з цим у мене виникає цілком закономірне питання до банку:
Чому під час оформлення кредиту не була проведена належна ідентифікація особи?
Чому служба безпеки банку не перевірила достовірність анкетних даних, на підставі яких було прийнято рішення про видачу кредиту?
Якщо в анкеті містяться дані, які не належать мені та не відповідають дійсності, яким чином банк встановив, що кредит оформлювала саме я?
Я не оформлювала цей кредит, не отримувала цих коштів і не надавала дозволу іншій особі оформлювати кредит від мого імені.
Я вже звернулася до поліції із заявою щодо цієї ситуації.
При цьому я намагаюся отримати від банку нормальну відповідь та розібратися в ситуації, але через операторів контакт-центру фактично не можу достукатися до відповідального працівника.
Під час розмови з оператором я буквально слізно просила з'єднати мене з оператором/фахівцем вищого рівня, який може розібратися у моїй ситуації. Я пояснювала, що питання серйозне і стосується можливого шахрайського оформлення кредиту.
Але навіть цього я не можу домогтися.
Мені повідомляють, що звернення нібито передане до відповідного відділу, але при цьому я елементарно не можу отримати номер свого звернення та зрозуміти, куди саме воно передане і хто ним займається.
Я вже настільки виснажена цією ситуацією, що змушена звертатися публічно на Мінфін, тому що звичайним шляхом через контакт-центр я не можу отримати належної допомоги.
Я прошу банківську установу розібратися, як на моє ім'я міг бути оформлений кредит, якщо дані, зазначені в анкеті, мені не належать та не відповідають дійсності.
Прошу А Т «БАНК АЛЬЯНС» надати мені конкретну відповідь:
1. Чому не була належним чином перевірена особа, яка оформлювала кредит?
2. Чому в анкеті містяться дані, які мені не належать?
3. Чому вказана електронна пошта, яка не є моєю?
4. Чому зазначені недостовірні дані про моє місце роботи, дохід та заробітну плату?
5. Яким чином банк встановив, що кредит оформлювала саме я?
6. Які документи та дані були використані для моєї ідентифікації?
7.Чому після моїх звернень я не можу отримати номер зареєстрованого звернення та зв’язатися з відповідальним фахівцем?
Я прошу не надсилати мені чергову стандартну відповідь оператора контакт-центру.
Я прошу, щоб мою ситуацію розглянула відповідальна особа банку, яка має повноваження провести повну перевірку та надати мені змістовну відповідь.
Якщо банк не зможе належним чином розібратися в моїй ситуації та не припинить покладати на мене відповідальність за кредит, якого я не оформлювала, я буду змушена звертатися за допомогою до державних установ, волонтерських організацій та громадських об'єднань, які займаються захистом і підтримкою сімей загиблих Захисників України.
Я хочу вирішити це питання законним шляхом.
Але ще раз наголошую:
Я цього кредиту не оформлювала. Я цих коштів не отримувала. Я не надавала згоди на його оформлення. І я хочу зрозуміти, чому банк не перевірив особу та дані належним чином перед тим, як видати кредит.Хочу також звернути увагу на ще одну важливу обставину.
У той самий період часу були спроби оформлення/отримання доступу до банківських послуг ще у двох банках.
В одному з них я вже є клієнтом. Цей банк оперативно відреагував на підозрілу ситуацію, заблокував відповідні дії та не допустив подальшого розвитку шахрайської схеми.
В іншому банку я взагалі не була клієнтом. Проте й цей банк, після перевірки, не допустив мого оформлення як клієнта, тобто спрацювали відповідні механізми перевірки та безпеки.
І на цьому фоні виникає цілком закономірне питання до АТ «БАНК АЛЬЯНС»:
Чому саме ваш банк, оформлюючи кредит онлайн, не провів належної перевірки особи та достовірності анкетних даних і в результаті надав кредит, хоча частина зазначених у заявці даних мені взагалі не належить?
Два інші банки в аналогічній ситуації спрацювали як система безпеки — один заблокував підозрілі дії, інший взагалі не допустив оформлення клієнта.
А у вашому банку онлайн-кредит був оформлений!!!
як саме банк перевіряв особу та достовірність інформації перед тим, як надати кредит, і чому ця перевірка не виявила очевидних невідповідностей у моїх анкетних даних? Я вже змушена звертатися сюди, оскільки ситуація для мене набула критичного характеру. Я вважаю, що банк проявив недбалість при перевірці інформації та фактично допустив оформлення онлайн-кредиту за моїми даними, не переконавшись навіть у тому, що на момент оформлення я не працювала в зазначеному в кредитній заявці місці.
Мене обурює, що елементарна перевірка інформації, яка могла б одразу виявити невідповідність, проведена не була. При цьому наслідки цієї ситуації тепер змушена розбирати я, доводячи, що кредит оформлювала не я.
Наскільки ця ситуація вже накипіла, що я готова звертатися не лише до державних органів, а й до інших державних та волонтерських організацій, які займаються захистом прав і законних інтересів сімей загиблих Захисників України. Я не хочу доводити ситуацію до залучення додаткових організацій, але якщо банк не здатний належним чином розібратися в ситуації, я буду змушена використати всі доступні мені законні можливості для захисту своїх прав.
Я прошу звернути особливу увагу на те, що я є дружиною загиблого Захисника України та маю на утриманні неповнолітню дитину. Попри це, замість того щоб отримати належну допомогу та об'єктивний розгляд ситуації, я змушена витрачати свої сили на доведення очевидних обставин і боротьбу з наслідками кредиту, якого я не оформлювала.
Прошу не залишати моє звернення без належної уваги та вжити всіх передбачених законом заходів реагування щодо дій банку.
Нам щиро шкода, що ви опинилися в такій ситуації.
Звернення щодо шахрайства вже зафіксоване в реєстрі Антифрод і зараз перебуває на опрацюванні відповідних фахівців. Усе необхідне зі свого боку ми вже передали на розгляд.
Наразі просимо трохи зачекати на результати, ви обов’язково отримаєте відповідь.
Ми поруч і на зв’язку. Якщо виникнуть запитання, пишіть нам тут у дірект, у жодному разі не залишимо їх без уваги 💙
Блокують доступ до особистого кабінету
Ми перевірили інформацію за вашим запитом. Бачимо, що вашу проблему оперативно вирішено 20 серпня, і комунікація зі службою підтримки пройшла успішно 🙌
Сподіваємося, ваша думка про банк зміниться на краще. У нас багато задоволених клієнтів, і нам дуже хочеться, щоб ваш досвід також був позитивним 😊
Якщо у вас виникнуть будь-які запитання, наша служба підтримки завжди на зв’язку в Telegram @Alliancebank_Bot 💙
З п’ятниці заблокований рахунок ФОП, досі не розблокували і не поспішають. Причина невідома
Я ФОП, Пощастило зв’язатися з Альянсом.
Жодного разу ні в Приваті, ні в Моно, де маю ще рахунки, не блокували рахунки, не було жодного приводу чи порушення лімітів. Документи всі в наявності, чинні.
В п’ятницю ледь додзвонився у відділення, пояснити нічого не змогли, сказали чекати, інформацію передали в центральне відділення відповідному відділу. Я чекав і чекаю досі, ніхто зі мною не зв’язався від банку досі. Вже тиждень минає. Я не знаю скільки і чого чекати.
Добре, що маю рахунки в Приваті і Моно.
Я просто вражений безвідповідальністю представників банку Альянс, якщо вже заблокували, то передзвоніть, поясніть, запитайте, видно що я ФОП і мені треба робочий рахунок. Їм байдуже.
Я намагаюсь працювати, щось заробляти, сплачувати податки чесно, а банк фактично цьому перешкоджає, виникає питання, для чого мені такий банк?
Дзвонив сьогодні у відділення, кажуть чекайте, з вами зв’яжуться. Скільки чекати не відомо і чого чекати?
Завтра поїду у відділення розбиратися, якщо не розблокують рахунок чи не прояснять причину блокування, припиню співпрацю, буде на одного клієнта менше.
Я розумію в якій країни живу, враховуючи, що бізнес в ступорі, а людей все менше і менше, а відповідно і клієнтів банків, але не розумію, яку мету переслідують в банку Альянс мовчки блокуючи рахунок ФОП і нічого не пояснюючи.
Не раджу мати справу з банком Альянс. Відношення до клієнтів як до ворогів.
Нам дуже шкода, що у вас склалося таке враження про банк. Давайте обовʼязково розберемося з проблемою.
На жаль, за інформацією у відгуку ми не можемо ідентифікувати вас як клієнта та перевірити інформацію за вашим рахунком ФОП. Будь ласка, створіть заявку у цьому відгуку на Мінфін — це допоможе нам побачити ваші контактні дані та розібратися в ситуації. Або напишіть нам у дірект.
Після отримання даних ми обов’язково все перевіримо та надамо вам зворотний зв’язок.
Чекаємо на вашу заявку 🤝
Без причин заблокували рахунок
Розуміємо ваше занепокоєння, давайте обов’язково в усьому розберемося.
Наразі за вашим рахунком триває перевірка. Банк направив вам лист із запитом щодо пояснень стосовно транзакційної активності. Ви вже бачили цей лист?
Просимо надати відповідь на лист та, за необхідності, додаткові пояснення та підтвердні документи щодо проведених операцій.
Якщо матимете запитання, пишіть нам у дірект тут або в Telegram @Alliancebank_Bot. Ми зробимо все, щоб допомогти.
Дякуємо за розуміння та чекаємо на вашу відповідь 💙
Шахрайський банк. Без будь яких пояснень заблокували рахунок з моїми грошима
Информация для всех, с кем Банк Альянс разрывает деловые отношения и не называет причины!
Просто разорвать деловые отношения банк Альянс не может на ровном месте, это нарушение Закона, но банк пользуется тем, что клиент не знает законодательства.
Банк может разорвать законно деловые отношения с клиентом только в случае:
1. Проведение транзакций по счету, которые подпадают под требования финмониторинга или вызывают подозрения в отмывании денег.
2. Отказ клиента вовремя обновить личные данные, паспорта или предоставить запрашиваемые документы.
3. Отсутствие каких-либо операций по банковскому счету в течение трех лет подряд.
4. Несоблюдение базовых условий обслуживания в самом банке (пользоваться услугами, которые не указал в анкете банка).
Еще пару лет назад банки считали, что могут разорвать деловые отношения из-за установление банком неприемлемо высокого риска для своей финансовой системы или репутации, но Верховный Суд счел такую формилировку незаконной (постанови Верховного Суду від 27.05.2025 у справі № 910/6311/24, від 23.06.2025 у справі № 910/10855/24 та від 09.01.2024 у справі № 922/1253/23).
Если банк Альянс просто разрывает деловые отношения с клиентом без четкой причины и пишет чушь про высокие риски со стороны клиента, пишите тут же жалобу в НБУ на банк Альянс, ссылаясь на постановления Верховного Суда.
Под лежачий камень вода не течет.
В НБУ давно вкурсе что вытворяют в банке Альянс, штрафуют его и терпят, но терпение не безгранично и Пашка Щербань это знает!!!
У будь-якому разі, ми запевняємо, що банк діє виключно в межах чинного законодавства України та дотримується всіх встановлених вимог, зокрема у сфері фінансового моніторингу.
Якщо у вас є питання щодо конкретної ситуації, будь ласка, зверніться до служби підтримки банку, і наші колеги допоможуть розібратися 🤝
Сподіваюсь Альянс Банк поверне мені мій депозит по закінченню терміну повністю, вчасно і без перешкод.
У вересні закінчується мій депозит, сума значна, все-таки за роки зміг накопичити.
Ознайомився з ситуацією в Альянс Банку, як виявилось інформації достатньо, особливо негативної і мене це налякало, особливо коли пишуть, що Альянс Банк має труднощі з вчасним поверненням коштів.
Вчора направив звернення, щоб зняли обмеження з рахунків, якщо такі є і підготували кошти для виплати мені через касу Центрального відділення по закінченню депозиту.
Роздрукував звернення, підписав власноруч, відсканував та відправив на офіційну електронну пошту, але повідомили про відмову в прийнятті такого звернення, вимагали підписати ЕЦП. Відповідно до законодавства, звернення з власноруч проставленим підписом у відсканованому форматі не обов’язкове для ЕЦП, але в Альянс Банку категорично відмовились приймати. Я написав звернення до НБУ для роз’яснення, чекаю відповідь.
Все-таки мені вчора вдалося особисто відвезти своє звернення в Альянс Банк, його зареєстрували під номером Г-2288 і мають надати мені відповідь впродовж 30 днів.
Я навмисно написав звернення завчасно, щоб був час звернутися в НБУ, якщо у відповідь я не отримаю гарантію, що Альянс Банк підготує і зарезервує кошти для виплати мені через касу по закінченню депозиту, а також не буде існувати жодних перешкод (обмежень) чи додаткових штучних лімітів для отримання мною моїх коштів, як через каси Альянс Банку, так і через банкомати в межах ліміту НБУ (100000 грн на день).
Вчора ще дзвонив на гарячу-лінію НБУ і там сказали, що банки зобов’язані по закінченню терміну депозитів повертати кошти вкладникам в межах ліміту НБУ, а це 100000 грн на день, як через касу так і через банкомати, в іншому разі це буде порушення і НБУ може покарати за це банк.
Можливо мої хвилювання перебільшені, але про Альянс Банк стільки негативу йде, що чекати можна всього і готуватися до найгіршого.
Я дуже розчарований відношенням Альянс Банку до мене, як до постійного клієнта і сподіваюсь ми з Альянс Банком розійдемось на хорошій ноті, без залучення державних органів влади, адже ІМІДЖ в Альянс Банку наразі не дуже, особливо коли триває судовий процес Альянс Банку проти НБУ.
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
В БАНКУ НІЧОГО НЕ ПРАЦЮЄ НАЛЕЖНИМ ЧИНОМ
В БАНКУ не знають причину, вже другий день розбираються.
Хотіла поповнити свою дебетну карту, щоб переказати кошти за покупку, прийшла до терміналу БАНКУ, який поставили недавно поряд з роботою, він дивно працює, то світиться, то ні. Хотіла зв’язатися з контакт центром, щоб допомогли, не можливо. Плюнула і пішла.
Для мене співпраця з БАНКОМ вийшла невдалою. З МОНО таких проблем нема і не було.
Кредитну закрию, вона мені вже не потрібна — для цього є картки МОНО і ПРИВАТУ, а дебетну мабуть також, поповнювати через касу відділення довга справа.
Висновок — по зручності БАНК так собі, по комунікації ніякий.
чого цей банк до сих пір працює, а головне як? не знають причини блокування рахунку і не розблоковують
рахунок заблокували, ну добре, так треба повідомити про це мабуть клієнта, хоча б по телефону! абсолютно нуль реакції.
у відділені взагалі працівники нічого не знають і не хочуть знати. ні причини блокування не кажуть, ні що робити?! для чого тоді працівники у відділенні знаходяться? за що отримують зарплату?
я вже зрозумів, що банк проблемний і треба з нього тікати, але для чого блокувати рахунок, який просто був без руху коштів? у банку більше займатись нема чим?
у мене нема слів.
завтра піду і напишу заяву негайно або розблокувати рахунок, або надати пояснення блокування, або скаргу в нацбанк, я не буду тижнями пороги оббивати.
самый паскудный банк
Нам шкода, що у вас склалося таке враження про банк. Поділіться, будь ласка, що саме сталося — будемо раді розібратися та допомогти 🤝
Альянс банк це не банк, а жах. Свої гроші треба вибивати
Мені як клієнту, вже практично бувшому клієнту, абсолютно байдуже на судові розбірки між банком і нбу, мені байдуже хто на кого подає до суду і хто ховається від правосуддя і тим більше хто кому що заборгував. Мені важливо наскільки мої гроші збережені в банку і щоб я мав доступ до них відповідно до договору.
Депозит тримав в Альянс банку, невелика сума до 100 т гр, він закінчився, знав, шо в банку щось відбувається недобре, + відгуки, + інформація. Вирішив забирати депозит і особисто прийшов у відділення замовити кошти і добре, що замовив кошти у відділенні, оскільки як я зрозумів, якщо б не замовив, чекав би довго, в день закінчення точно б не отримав в касі.
У мене депозити в інших банках є, там до 100 т гр не потрібно замовляти, просто йду в день закінцення і можу отримати без попередження, якщо бажаю, але в інших банках ситуація більш стабільна ніж тут.
Мені неприємно, що свої гроші, я маю практично вибивати, попереджаючи, що буду забирати, але краще так, ніж чекати невідомо скільки.
Самый проблемный банк Альянс в Украине. По уши в долгах и нарушениях, но до сих пор не вводят ВА. Напишите, если я не прав!
Написал заявление на закрытие счета на прошлой недели и отправил жалобу в НБУ, пускай будет на всякий случай, может это ускорит временную администрацию в банк Альянс, на которую он заслуживает.
Поскольку счет закрывается месяц, я еще юридически клиент этого банка, поэтому имею право тут высказаться и возможно моя информация будет полезной для клиентов и тех, кто собирается ими стать.
Плюсы на первый взгляд.
1. Много программ-заманух: быстро можно открыть счет без посещения отделения, кешбэки на всё (хотя в Привате или ПУМБе процент кешбэка часто выше).
2. Понаставляли терминалы, где якобы можно быстро, удобно и без комиссий пополнить счет или поменять валюту.
3. Спустя 2 года подключился к Национальному кешбэку. Ну и все на этом.
Минусы на практике (по факту):
1. Банк Альянс не имеет не одного высоколиквидного актива (нет заводов, фабрик, промышленности, акций международных компаний, крупного акционера), в отличии от других банков, все что он платит одним клиентам, берет от других. Работает по принципу пирамиды. Поэтому он не признан системным банком и никогда не будет.
2. Понаставленные терминалы, которые работают через раз, постоянно глючат и вырубаются, поэтому возле них практически никогда никого нет.
3. Невозможно дозвонится в поддержку по телефону, а если и получается, то операторы далеки от профессионализма, бэ-кают, мэ-кают.
4. Часто блокирует счета, при чем сами сотрудники не знают причину и хуже того, что не сообщают об этом клиенту (в течении 5 дней, как предусмотрено законодательством).
5. Тесное сотрудничество з подпольными казино и офисами, за что НБУ не раз штрафовал банк Альянс (больше всего штрафов среди других банков за 2025 год).
6. Частые жалобы на проблему выдачи денег через кассу. Надо либо их заказывать заранее (и то не факт, что закажут) либо ходить по банкоматах других банков (еще пока банк Альянс имеет деньги на кор.счетах).
Ну и главное (взято с публичных источников):
7. Проигрыш в Верховном суде дела против Укрэнерго на 1.2 млрд, которые до сих пор не уплачены, а платить их придется, а платить не от куда (поэтому банк Альянс рекламирует себя, чтоб привлечь больше болванов, до признания неплатежеспособным).
7. Руководство банка Альянс замешано в многочисленных махинациях, через что глава правления прячется за границей от криминального дела, а дело идет, статья серьезная.
8. Банк Альянс подал в суд на НБУ за многочисленные штрафы через мошенничество и надеется его выиграть, это смешно. Все понимают, что подача в суд это затягивание введение временной администрации.
9. Мутная схема собственности (толи Сосис, толи Щербань владелец). Непонятно.
Вопрос к клиентам банка: вы действительно уверены, что держите деньги в надежном банке? Вы уверены, что банк Альянс не признают банкротом в ближайшее время?
Вопрос к представителям банка Альянс: вы считаете, что хоть один с 9 минусов перечисленных мной неправда? Напишите под этим отзывом, где я говорю неправду! Смелее?!
Администрацию сайта Минфин.юа попрошу поддержать мой пост, чтоб у представителя банка Альянс была возможность апеллировать к моему отзыву, а клиенты смогли объективно получить информацию. Спасибо.
Банк для тих, хто цінує час та гроші
Якщо підсумувати всі плюси та мінуси, то вони для мене виглядають так.
Плюси:
— віддалене відкриття та обслуговування без жодних проблем;
— кешбек на комуналку 3%;
— кешбек на покупки 1% без обмежень по MCC та сумі накопичення;
— безкоштовне поповнення карток;
— безкоштовна оплата на IBAN (з лімітом на 50 000 грн за місяць);
— зручний додаток;
Мінуси:
— кешбек на комуналку діє тільки до 31.08.26 (і це дуже засмучує, бо це було одним із агрументів для відкриття рахунку);
— за фізичну картку треба заплатити (безпосередньо картка коштує 0 грн, але треба оплатити доставку Новою Поштою. Оскільки мені часто потрібна фізична картка, то доводиться користуватися карткою іншого банку, котра була отримана повністю безкоштовно);
— ШІ помічник в службі підтримки генерує повну нісенітницю та може вам написати абсолютно неправдиву інформацію про банківські продукти. Біда в тому, що він не признається коли в нього запитуєш чи він ШІ. Можна підключити реального оператора і він уже допоможе професійно та по суті.
Ми дуже раді, що Alliance став для вас приємним відкриттям, ви користуєтесь усіма його перевагами та оцінили наші кешбеки.
А ще у нас діє кешбек від партнерів: у серпні це «Аптека Подорожник», мережі WOG і Varus (детальніше у застосунку — розділ Кешбек — від партнерів) 👀
Також дякуємо за перелічені мінуси, адже такі відгуки допомагають нам бачити, на що варто звернути додаткову увагу. Щодо ШІ-помічника, ми активно працюємо над його покращенням.
Дякуємо, що обрали нас, і бажаємо приємного користування застосунком Alliance 💙