Курс валют в абанке
EUR | 43.1 | 44 |
Внимательное, доброжелательное и высокопрофессиональное отношение к клиентам!
С уважением, ваш клиент Скороход Татьяна Олеговна.
Мій відгук
Подяка всім співробітникам, А — БАНКУ!
Не виконання статті 30 Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної»
Але сильно обурило повідомлення, яке відображене російською мовою при переході за посиланням А24 Бізнес.
Чому відбувається дискримінація української мови? Якщо, Ваші, співробітники не здатні самостійно вивчити державну мову, а також дотримуватись, статті 30 Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної», яка зобов’язує всіх надавачі послуг, незалежно від форми власності, обслуговувати споживачів і надавати інформацію про товари і послуги українською мовою. То для цього є курси з вивчення української мови.
Стосовно мови, то Банк має ініціативу у спілкуванні українською, постійно робить навчальні матеріали, опитування та надає перелік навчальної літератури для популяризації української мови серед Співробітників. Ми з повагою ставимося до нашої мови, сайт Банку, застосунок і АБанк24 для бізнесу також мають українську мову як основну, а змінити мову можливо тільки в застосунку і тільки на англійську. Будемо раді детально розібратись у ситуації, яку Ви зазначили. Просимо надати відповідь в особистому повідомленні.
Мошенники
Подяка співробітникам А-банку за професіоналізм і людяність.
Найкращий банк🥰🥰🥰
Осторожно мошенники
Згідно з повідомленням НБУ № Е.AB.0.0.0.0/1-33604 від 03.09.2018 «Про обмін зношених та пошкоджених банкнот іноземної валюти», рішення про обмін валюти приймає Касир. У А-Банку відсутні пошкоджені купюри, оскільки Банк не працює з такими купюрами та не приймає їх від інших Клієнтів. При отриманні купюр, не відходячи від каси, Ви можете переглянути купюри та у разі зауважень змінити їх на інші.
Благодарность
В финансовой структуре -быть уверенным в своем банке, а в при выбора банка — быть уверенным в своем менеджере.
На протяжении долгих лет обслуживаюсь у супер професионала своего дела — Натальи Фабаровской, ранее она работала в г. Бердянск и сейчас волей судьбы переехала в г. Киев.
Сама нахожусь в г. Дрогобыч и периодически ездила в г. Бердянск где и познакомилась с этим банком и с этим невероятным специалистом.
Сотрудник который в любое время дня и ночи всегда поможет и подскажет, не зависибо рабочий день или нет.
Проблемы всегда решаются оперативно и очень быстро
Вот от людей формируется всегда впечатление о банке в целом. При данном специалисте считаю, что это лучший банк!!!
Спасибо что цените своих сотрудников!!!
За этим сотрудником готова пойти хоть на край света!!!
Якісний сервіс, лояльність до клієнта.
Лучший сотрудник Вашего банка.
Гарне відділення
Завжди привітний колектив.
Менеджер Пижек Богдана самий кращий працівник. І хочу зауважити, що працівники дуже кваліфіковані та доброзичливі! Завжди на зв’язку, якщо виникають проблема навіть у вихідні та святкові дні допомагають.
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Спасибо за оперативность
Заставили открыть карту , которая мне не нужна абсолютно
После я написал в поддержку моно для уточнения что нужно чтоб снять деньги в банках партнерах. Оказыыывается достаточно иметь паспорт и приложение моно и ВСЁ! Больше в абанк ни ногой. Противно что из тебя делают дурака
Мобильное приложение А-Банка не адекватно отображает выписки по карте
Наші Спеціалісти працюють над виправленням. Коректний баланс відображається на зображенні картки в застосунку АБанк24. Взяли Ваше питання на контроль, особисто повідомимо за результатом вирішення.
Сегодня проверил выписку банка. Все данные как будто бы восстановлены. Поздравляю банкиров А-банка с решением проблемы. Всем здоровья, мира и благополучия. Всего хорошего.
Спасибо онлайн консультанту Егору
Дякуємо за відгук та високу оцінку, нам дуже приємно!💚
А банк місто Ужгород Швабська 64
Гарне ставлення до клієнтів банку
Завжди привітний колектив
Менеджер Габрикевич Марьяна самий кращий працівник
На ліміти що надає банк не можна розраховувати.
Якого дідька? Нащо надавали?
Що змінилося за цей тиждень? Просрочок як не було то і немає досі.
Є всі скріншоти з застосунку.
Вважаю таку політику банку знущанням.
Розраховувати на якусь купівлю чогось не має змоги.
Втрачаєте мій особистий рейтинг таким чином!
А я ще радив друзям що А-банк достойний конкурент Монобанку.
Це виявилося не так. Моно таким не займається і до речі повернув заблоковані ліміти на третій день війни, за що йому респект!
А- банк поводиться в своїй політиці ганебно.
Ліміт по Плати Частинами розраховується індивідуально для кожного Клієнта та може змінюватися щоденно, можуть впливати багато факторів. Ваш випадок розглянули індивідуально та надали Вам інструкції як збільшити ліміт в короткий термін.
Найкращій банк
Реструктуризація боргу