Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
проверяется
snu93015814 17 мая 2026, 6:55
08.05.2026 через баг серверного скрипта А-Банку відбулося подвійне списання коштів за регулярним платежем (два повноцінних списання по 5 000 грн з різницею в 9 хвилин).Після надання залізобетонних доказів у чаті, підтримка нарешті створила заявку № 4851245 та офіційно пообіцяла вирішити питання до 11.05.2026 12:08:00.Сьогодні вже 17.05.2026. Терміни прострочені майже на тиждень! Гроші клієнта заблоковані через внутрішню помилку софту банку, а технічний відділ просто ігнорує проблему. Вимагаю від офіційного представника А-Банку негайно втрутитися, припинити це безладдя та повернути мої 5 000 грн на картку!
проверяется
snu55289017 16 мая 2026, 18:52
Хочу висловити щиру подяку працівниці банку Лєї за професійну та уважну допомогу. Вона дуже чітко й доступно пояснила всі кроки щодо закриття картки онлайн, завдяки чому процес пройшов швидко та без зайвих труднощів. Лея була ввічливою, терплячою та справді зацікавленою у вирішенні мого питання. Приємно мати справу з таким рівнем сервісу. Рекомендую її як компетентного та відповідального фахівця.
Підтримка àбанку 16 мая 2026, 19:03
Дякуємо за високу оцінку нашої роботи🥰
snu29582769 16 мая 2026, 9:45
Отделение по адресу: Ивано-Франковск, ул. Ивасюка, 11
Надійний Комерційний банк із лояльними умовами.Консультанти досить вічливі, пояснюють досить доступно і швидко.
абанк
Раді бути надійним партнером для Вас😊
Mama08091972 15 мая 2026, 23:25
Звернувся у, А банк з питанням уточнення своїх даних по вибивало проблему фахівці підключились швидко та все перевірили допомогли мені із вирішенням питання дуже задоволений сервісом дякую їм за їхню роботу. Рекомендую!!!
абанк
Дякуємо за довіру та рекомендацію 💚
Аlla KS 15 мая 2026, 20:58
Так сталося що зламали мій основний фінансовий номер за допомогою фейкової силки від мобільного оператора по якій я перейшла по глупості. Я коли зрозуміла що нічого не можу зробити зі свого телефону і всі банківські додатки заблокувались то одразу звернулась до гарячої лінії А банку. Завдяки оперативності співробітників одразу була заблокована підозріла операція на моїй картці. Коли я відновила свій фінансовий номер то одразу звернулась для розблокування моїх карток. В банку дуже хороша система захисту від шахраїв. Дякую за гарний сервіс і безпеку коштів.
Підтримка àбанку 15 мая 2026, 21:54
Вітаємо! Дякуємо за теплі слова. Ми розуміємо, наскільки важливою є швидка реакція в таких ситуаціях, тому докладаємо всіх зусиль для миттєвого захисту рахунків. Дуже раді, що цей інцидент залишився в минулому, а Ваші кошти — у безпеці.

Завжди готові підтримати та допомогти! 💚
Anna Bulls 15 мая 2026, 19:21
Будь яке запитання, швидко підключається спеціаліст та намагається його вирішити. Я новий клієнт, але все оперативно та швидко робиться.
Підтримка àбанку 15 мая 2026, 19:44
Ми завжди поруч, щоб допомогти у будь-якій ситуації😊
Дмитро Сиром\'ятников 13 мая 2026, 21:00
Хочу поділитися історією, яка сталася зі мною сьогодні, та висловити величезну подяку А-Банку.

Сьогодні мені у Viber написав знайомий. Прийшло сповіщення про його день народження, я привітав його, і в переписці він попросив позичити 8200 грн. Для мене це була звичайна людська допомога — я без зайвих думок переказав кошти на картку.

Але вже через кілька хвилин у мене з’явилося дивне відчуття. Я вирішив набрати знайомого телефоном і запитати, чи справді він писав мені у Viber. У відповідь почув: «Мене зламали…»

У той момент я зрозумів, що став жертвою шахраїв.

Я одразу звернувся до А-Банку, оскільки картка шахрая була саме цього банку. Також подав заяву в ПриватБанк, звідки робив переказ, та написав заяву в поліцію.

І тут сталося те, чого я чесно не очікував. Уже через 4 години мені зателефонували з А-Банку та повідомили, що банк допоможе повернути кошти.

Для мене це був шок у хорошому сенсі. У наш час дуже рідко зустрічається така швидка реакція, людське ставлення та реальна допомога клієнтам навіть у таких складних ситуаціях.

Я щиро вдячний працівникам А-Банку за оперативність, підтримку та небайдужість. Саме в такі моменти розумієш різницю між просто банком і банком, який дійсно піклується про людей.

Тепер для мене А-Банк — це не лише про фінанси, а й про довіру та людяність.

Дякую вам!
Добрий день!

Дякуємо, що детально поділилися своїм досвідом — це дійсно важливо і може допомогти іншим уникнути подібних ситуацій.

Безпека коштів наших клієнтів, наш пріоритет, тому ми раді, що змогли оперативно відреагувати та сприяти вирішенню питання.

Ми завжди поруч 💚
Владимир Потапенко 13 мая 2026, 20:17
Дуже дякую Макару із міста Суми, за швидку допомогу у вирішенні мого питання. Гарний банк. Цілком задоволений. І далі буду користуватися цим банком.
Підтримка àбанку 13 мая 2026, 20:34
Дякуємо, що обираєте нас🤗
Olga1534 13 мая 2026, 16:19
Доброго дня Хочу висловити щиру подяку працівникам АБанку за допомогу у вирішенні мого питання, уважне ставлення та людяність. Дякую за оперативний розгляд звернення та підтримку. З повагою Ольга
Підтримка àбанку 13 мая 2026, 16:33
Щиро дякуємо за теплі слова. Раді, що змогли допомогти🥰
Алексей Кузьминов 12 мая 2026, 16:46
Кращий банк яким я користувався взагалі, а особливо система моніторингу шахраїв та реакція на розпізнавання. Дуже вдячний за те що зберегли мої гроші. Найвищий депозитний процент ніж в інших банках, якісне обслуговування, ввічливі оператори. Я дуже задоволений.
Підтримка àбанку 12 мая 2026, 17:04
Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що змогли зберегти Ваші кошти 🔒😉
Минфин
Ответ администратора
14 мая 2026, 19:29
Відгук не зарахований на 14.05.2026.
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Stella06 12 мая 2026, 16:06
Отделение по адресу: Ивано-Франковск, ул. Ивасюка, 11
Вітаю, я два роки з, А банком.Завжди точна і відповідальна інфа.З ними відкрила першу картку АТБ, а далі взнала про кешбек власне від банку.Коли захотіла відкрити депозит,і тут допомогли (точно, конкретно, професійно,).Відсотки вищі від державних банків.Кліент для цього банку на першому місці, тому і приємно звертатися і мати справу з професіоналами.Що не можу сказати про Кредит Агріколь чи Ощадбанк.
Підтримка àбанку 12 мая 2026, 16:21
Дякуємо за довіру та високу оцінку нашої роботи. Завжди раді надати не лише виключний рівень сервісу, але й вигідні умови💚
Минфин
Ответ администратора
14 мая 2026, 19:25
Відгук не зарахований на 14.05.2026.
Albina Shevchenko 12 мая 2026, 15:23
Не перший рік з А-Банком! Дякую за якісне обслуговування!

Всі дивуються:
— Як так? Як придбала дачу?
— А мені А-банк поміг, дав коштів на удачу!
Підтримка àбанку 12 мая 2026, 16:14
Вітаємо! Вдячні за Ваш відгук та теплі слова та чудовий вірш. Раді, що наша співпраця приносить не лише вигоду та користь, але й виключно позитивні враження 💚
Яна Бацко 12 мая 2026, 13:57
Отделение по адресу: Харьков, пр-т Гагарина, 177
Дуже приємно вражена професіоналізмом, підходом до кожної окремої людини, бажанням і, відповідно, здійсненням його допомогти у вирішенні питань. Незважаючи не безліч питань, а, інколи й на повторі😊, відношення до клієнта — на самому вищому рівні. Керівниця Відділення Валерія Близнюк — професіоналізм В усьому зашкалює)
Рекомендую для співпраці🤗
Підтримка àбанку 12 мая 2026, 14:29
Нам неймовірно приємно, що Ви задоволені рівнем сервісу та професіоналізмом нашої команди🥰
Ирина Кубышенко 12 мая 2026, 13:51
Я працювала в банку майже 2 роки, завжди дуже лояльно відносилась до нього, радила його всім своїм друзям, та рідним, але на жаль отримала після роботи на гарячій лінії моральної шкоди мого ментального та морального здоров’я, ще після цього мені телефонують співробітники софт колекшену та постійно морально давлять на мене про те що я не дотримуюсь своїх дороговірних умов по кредитам, але я являюсь офіційно безробітньою та знаходжусь на обліку по безробіттю, і просто не маю можливості вносити суму яку потрібно, я звернулась на гарячу лінію з проханням мені допомогти подати заяву на реструктуризацію, згідно договору я маю право на реструктуризацію, я ОФІЦІЙНО ЗНАХОДЖУСЬ НА ОБЛІКУ ПО БЕЗРОБІТТЮ, при подачі заявки я це вказала, але банк чомусь мені відмовив, коли я попросила сказати оператора в яких ситуаціях мені це доступно, то вона сказала що банк сам приймае рішення, виходить що для банка це просто захотіли надали реструктуризацію захотіли ні, щодо софт колекшену там взагалі біда, телефонують та постійно давлять на моральні принципи, на незняння договірних умов і так далі, наприклад мені подзвонили і сказали що в мене є час внести суму простроченого платежу до 11.05.2026 року, коли я запитала співробітника чи прописано це в умовах і звідки воня взяла таку інформацію, мене почали перебивати, надали мені не вірно інформацію, і вже тільки після того як я подала скаргу на співробітника мені сказали що це внутрішні розпорядження і внутрішні інструкції, але це все для мене подалось не як домовленність, а як примус і щось обов’язкове, я дуже не хотіла писати негативний відгук, бо мені подабалась робота в банку, там працюють гарні фахівці, багато чого робиться для полегшення сроботи співробітників і так далі, але після того як мені було відмовленно в реструктуризації, бо я наголошую що я офіційно безробітня, і мене звільнили з цього ж самого банку і тепер телефіонують і кажуть що втрата роботи не являється причиною несплати кредиту, це смішно) Також з роботи мене звільнили у важкий для мене час, на роботі про це всі знали, я розумію що роботодавець не має входити в положення свого робітника, але ж ніхто не відміняв людський фактор, тепер я маю лікуватися у психолога, пити атидеприсанти після всього цього, і мені ще дзвонять постійно та морально давлять, я вимагаю шоб мені надали можливість реструктуризації так як мені вона доступна згідно законодавства України. Мені дуже щкода що лояльність до співробітгиків закінчується після того як тебе звільнили.
Підтримка àбанку 12 мая 2026, 17:19
Добрий день!

Нам прикро, що у Вас залишилися такі враження після спілкування з банком. Ми прагнемо, щоб комунікація була коректною за будь-яких обставин. Зауважимо, що у випадку виникнення простроченої заборгованості, банк здійснює дзвінки з метою нагадування про зобов'язання та спільного пошуку шляхів врегулювання ситуації.

Щодо Вашого запиту на реструктуризацію заборгованості, хочемо повідомити, що дане питання наразі перебуває в роботі у відповідального підрозділу. Ми повторно перевіримо всі надані Вами дані та обставини для прийняття остаточного рішення. За результатами розгляду зв'яжемось з Вами.
Stanislav Soloviov 11 мая 2026, 18:44
Вирішення проходить швидко, точно, та з доброзичливістю
Підтримка àбанку 11 мая 2026, 19:28
Раді бути корисними😊
Dimasay 11 мая 2026, 17:47
Сегодня заблокировали все карты …пишут что привышен лимит, но до его привышения ещё не скоро…была операция мне прислали 1к грн и после этого банк заблокировал счета …не могу пользоваться финансами …с поддержкой невозможно связаться даже с другого номера как слышут проблему сразу игнор…а эта тысяча была мне на хостел…спасибо, а банк за то что я буду спать на лавочке…фин номер 380966973237
Підтримка àбанку 11 мая 2026, 20:12
Добрий день! Нам прикро, що дана ситуація призвела до отримання саме таких емоцій.

Як фінансова установа ми зобов’язані аналізувати фінансові операції відповідно до вимог законодавства. Розуміємо, що подібні процедури можуть викликати незручності, проте банк діє виключно у правовому полі. В результаті аналізу було ухвалено рішення про припинення ділових відносин.

Рекомендації для вирішення питання були надані в листуванні через прив’язаний месенджер. Будь ласка, надайте запитаний документ у відповідь на повідомлення. Дякуємо за розуміння.
Saburo174 11 мая 2026, 12:30
Ніде ніколи не отримував такої докладної і вичерпної інформації з усіх питань. Дуже вдячен оператору Наталії (особистим номером 88850)
Її фаховість, толерантність і ввічливість зашкалюють! Хай їй щастить у житті скрізь і всюди!
Підтримка àбанку 11 мая 2026, 13:42
Вітаємо! Отримувати такі відгуки — справжнє натхнення. 😍
Ваші слова подяки вже передано експерту Наталії. Дякуємо, що Ви з нами! 💚
Проблема решена
Msgapoha 11 мая 2026, 9:50
Выписку не дают, кормят завтраками. А тут ещё детское пособие начислили не на дию карту (хотя я уже не первый раз получаю), а на заблокированную исполнителями. и с четверга вот уже понедельник мы сидим без денег с детьми. И они опять кормят завтраками это просто… за ихние косяки мы должны страдать. Это не банк — это шарага.
Підтримка àбанку 11 мая 2026, 15:03
Добрий день. Дякуємо за прийнятий дзвінок!
Перепрошуємо, що дана ситуація викликала у Вас негативні емоції.

Ми ретельно перевірили ситуацію, тому хочемо надати пояснення. Через тимчасові технічні складнощі зарахування виплати на Дія.Картку не відбулось коректно, а кошти були автоматично зараховані на іншу картку.
Наразі складнощі із зарахуванням успішно усунуто, тому надалі соціальні виплати будуть зараховуватись правильно, саме на реквізити, надані до ПФУ.

Щодо виписки по Дія.Картці — частина функціоналу наразі ще доопрацьовується Банком і ми працюємо над покращенням сервісу.

На даний момент Ваше питання вже вирішено, кошти успішно переказано на Дія.Картку та вони доступні для користування. Дякуємо за Ваше звернення та очікування!
snu92609977 10 мая 2026, 12:57
Отделение по адресу: Полтава, ул. Ивана Мазепы, 26
Користуюся банко більше 10 років! Була кредитка та інші картки! Дуже круто оплачувати платежі онлайн, комісію не знімає, а от приват повна фігня! За перевод в 20 грн, брало комісію 5 грн! Акцент банк Супер-Пупер банк, Рекомендую!
Підтримка àбанку 10 мая 2026, 13:40
Добрий день! Дякуємо, що Ви з нами вже понад 10 років! 😍 Приємно знати, що наші умови та відсутність зайвих комісій роблять користування банком зручним для Вас. Обіцяємо й надалі тримати планку «Супер-Пупер» банку! 💚
Иван Пасичанский 10 мая 2026, 10:14
Швидко вирішили питання з приводу повернення коштів. Дякую
Підтримка àбанку 10 мая 2026, 10:35
Ми завжди поруч, щоб допомогти у будь-якій ситуації 😊💚

Курс валют в абанке

EUR 51 51.8

Курс валют в абанке

EUR 51 51.8
Главная / Банки Украины 🏦 / абанк 💰 / Отзывы о абанке 📝

На странице вы можете ознакомится с отзывами о абанке, а также оставить комментарий о своем опыте сотрудничества с банком. Отзывы клиентов, помогут вам решить, в каком банке лучше разместить депозит, взять кредит наличными, открыть счет или просто обменять валюту. Если банки не дают вам кредит, возьмите займ онлайн в микрофинансовых организациях Украины.