Курс валют в абанке
| EUR | 51 | 51.8 |
| USD | 44.4 | 45 |
Подяка у вирішенні мого питання
Ну я навіть не уявляв що . Ще залишились такі гарні люди такі
Я в банківській сфері взагалі нуль, але я ЦИМ БАНКОМ зауважте з великої літери, а тим паче людьми які там працюють, и велика їм подяка за це!!! І це не перша людина мені так допомогає, я не знаю я звуть цю людину але хотів би їй хоча б по телефону сказати ДЯКУЮ! Особисто я не буду приводити в приклад інші банки, на них ще кажуть ПРИМАТ банк, де з тебе беруть таку комісію що ти з заробітної плати тільки можеш собі хіба що сухарик можеш дозволити… мила людина якщо ти побачиш це зателефонуй мені на вайбер!!! Я дуже хочу тобі сказати дякую, і тепер звертаюсь до керівництва цінуйте і не ображайте таких працівників, і не забудьте про похвалу
Вводять своїх клієнтів в оману!!!
Щиро перепрошуємо за дану ситуацію. Наразі ми вже детально перевіряємо всі деталі. Одразу після перевірки ми зв'яжемось з Вами. Дякуємо за розуміння!
Подяка за вирішення мого питання.
Наш банк — найкращий! Дуже вдячна працівникам А-Банку, які поставилися до моєї проблеми з розумінням, не залишили звернення без уваги та допомогли повернути мої 10 000 гривень.
Щиро дякую за підтримку, людяність та справжню турботу про своїх клієнтів!!! 💗💗💗
Відсутність кредитного ліміту, ігнор у чаті на 4 дні та дивні мінуси по кешбеку
У додатку раптово виліз від'ємний баланс кешбеку (-30.94 грн). Звернувся до офіційної підтримки у WhatsApp з проханням пояснити ситуацію. Оператор привітався і… просто зник на 4 дні. Повні вихідні в ігнорі. Лише після повторного нагадування нова співробітниця визнала, що попередній «помічник» просто забув передати звернення далі.
За підсумком технічний відділ за заявкою № 5410414 баланс виправив і гроші повернув. Але загальний підсумок співпраці сумний: нормальних умов за кредитом немає, чат-бот губить клієнтів, а підтримка підключається лише після стусанів. Рекомендувати такий сервіс точно не можу.
Дякуємо за прийнятий дзвінок. Нам прикро, що склалися такі обставини. На жаль, через технічну складність у першому зверненні експерт дійсно не зміг приєднатися до листування.
Ми щиро перепрошуємо за ситуацію та вже передали приклад для опрацювання та унеможливлення схожих ситуацій у майбутньому. Наразі Ваше питання є успішно вирішеним. Впевнені, нам вдасться змінити Вашу думку на краще та продовжити плідну співпрацю.
Були проблеми з отриманням квитанції переказу SWIFT
Тому, після такого і інших випадків, які ставалися під час користування банком, можу впевнено сказати, що àbank не тільки найкращий в Україні, а й найкращий в світі🫶🥰
Блискавична реакція !))
Звернувся в тех підтримку вирішили питання хвилини за 3, за що щиро вдячний, як.завжди реагують блискавично, я не вперше Звертаюся та мені завжди допомагають дуже швидко, рекомендую А-банк, швидко, зручно надійно та блискавично))
Дуже швидкий зворотній зв’язок та вирішення проблеми за декілька хвилин з ботом Абанк
Дуже задоволена банком! Дякую велике!
Акцент Банк пробиває дно все більше
Наш банк працює прозоро та виключно у правовому полі, підпорядковуючись вимогам Національного банку України. Усі документи надаються клієнту під час укладення договору, а інформування про заборгованість здійснюється згідно із законодавством.
Дотримання етики спілкування — наш безумовний пріоритет. Ми прагнемо детально розібратися в цій ситуації, тому вже написали Вам у приватні повідомлення. На жаль, необхідних даних для проведення перевірки ми поки не отримали.
Банк не виконує свої зобов’язання
Перепрошуємо за затримку та очікування. Деякі питання потребують більше часу для вирішення. Наразі Ваше звернення в роботі та перебуває на контролі. Щойно питання буде вирішено, ми одразу Вас повідомимо. Дякуємо за розуміння!
Подяка
Дуже швидка та якісна підтримка 🤝😊
***
Перепрошуємо за виникле непорозуміння. Дякуємо за приділений час для розмови. Всі деталі щодо умов договору «Швидка готівка» та особливостей нарахування відсотків ми вже надали під час дзвінка.
Цінкуємо Вашу довіру та сподіваємось на подальшу співпрацю.
Банк, який не залишає клієнтів у біді
Я дуже вдячна банку за те, що не залишили мою проблему без уваги та доклали зусиль для її вирішення. У результаті кошти мені повернули! 🙏
Окремо хочу відзначити оперативність, підтримку та людське ставлення працівників. У такій неприємній ситуації дуже важливо відчувати, що банк на твоєму боці.
Дякую А-Банку за допомогу та повернення моїх коштів! Тепер точно знаю, що в складній ситуації своїх клієнтів не залишають сам на сам із проблемою.
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Можеш не довіряти дружині, автомобілю,начальнику та друзям,а а-банку можеш довіряти впевнено,він ніколи не підведе!
Найкращій банк у смартфоні
Чудова робота з клієнтами
Безмежно вдячні за захист і службу! Бережіть себе 🛡💚
Чудовий банк для повсякденних потреб та ФОП
Служба підтримки працює чудово: співробітники активно допомагають розібратися в особливостях банківського обслуговування в Україні та вирішити всі питання. Мобільний застосунок дуже зручний та інтуїтивно зрозумілий.
Вхідні SWIFT-перекази зараховуються швидко — у моєму випадку переказ надійшов того самого дня. Сам А-Банк не стягує комісію за отримання SWIFT-платежів, однак банки-кореспонденти утримали загалом 10 євро, тому я отримав на 10 євро менше. Для переказів у євро найкращим варіантом було б користуватися SEPA.
Загалом це чудовий банк. Однозначно рекомендую!
вирішення питання
дуже задоволений, дякую)