Курс валют в абанке
А-Банк не повертає залишок коштів після закриття рахунку.
Проте станом на зараз кошти на вказаний IBAN не надійшли. Підтримка за номером 7776 не надає жодної конкретики та не з'єднує з оператором, посилаючись на те, що «нічого не бачать». Прошу негайно надати номер платіжного доручення (референс) або завершити переказ моїх коштів!
Дякуємо, що знайшли час для розмови. Ми детально розібрали ситуацію та надали роз'яснення щодо процедури перерахунку залишку. Наразі очікуємо від Вас оновлену заяву згідно з шаблоном, який надіслали Вам у застосунку. Після отримання документа ми проведемо платіж. Дякуємо за розуміння!
Консультация
Дуже швидко вирішили питання
Чудове обслуговування в А-банку
Краща служба підтримки.
Але все ж було трохи шкода, що такий вигідний кешбек за купівлю в АТБ не отримав (там категорія продукти + ще кешбек за оплату карткою АТБ).
Звернувся у підтримку, оператор звісно нагадав, що краще не забувати обирати категорії саме 1 числа кожного місяця в не втрачати вигоду. Але й по цій операції нарахування провів.
За це люблю Абанк — завжди все для клієнтів. Розуміють та йдуть на поступки. Дякую)
Щиро вдячна за плідну співпрацю
Типу прощення кредитного боргу
При оформленні реструктуризації, гарантійний лист обов’язково надсилається клієнту на електронну пошту. У ньому зафіксовані умови проведення «Перегляду заборгованості», необхідні дії обох сторін, а також сума і рахунок для внесення авансового платежу.
Договір також автоматично надсилається на електронну пошту, якщо вона була вказана під час подання заявки.
Звертаємо увагу, що у випадку прощення частини тіла кредиту така сума може вважатися доходом відповідно до вимог Податкового кодексу України, а отже підлягає оподаткуванню.
Ми готові перевірити інформацію та допомогти у вирішенні питання. Нами вже було адресовано Вам особисте повідомлення на даній платформі. Прохання надати відповідь на нього.
Дуже задоволена банком
Дуже задоволений банком
Дякую співробітникам банку за допомогу 🙏
Тут допомогли швидко й без зайвих складнощів усе запрацювало. Дуже вдячна за сервіс!
Найкращий сервіс !
Хочу сказати величезне спасибі працівникам банку!!!
Найкращий сервіс, завжди раді допомогти та все пояснити.
А після ситуації з шахраями, я переконалась щодо власної безпеки, завдяки швидкій реакції працівників.
Тепер є нова схема шахрайства у ОЛХ доставка.
Де покупець начебто кидає посилання даного сайту, де треба вводити всі дані карти.
Відповідно так має доступ до картки та проводить операції зняття коштів.
Банк швидко відреагував, працівники навіть о 21:00 вечора допомогли з шахраями.
Заблокували карту і повернули всі кошти.
Дуже дякую за такий сервіс, де ти не переживаєш за власну безпеку!!!
Завжди готові підтримати та допомогти! 💚
Заблокували рахунки без причин
Більш того, цей недобанк не вважав важливим проінформувати про це. Я дізнався про те що рахунок заблокований тільки на касі, коли оплата не пройшла і я написав у підтримку.
Моя рекомендація: якщо хочете не робити собі нерви і не чекати якоїсь перевірки протягом 30 днів, обходьте цей банк!
Нам прикро, що у Вас склалося таке враження. Як фінансова установа ми зобов’язані аналізувати фінансові операції відповідно до вимог законодавства. Розуміємо, що подібні процедури можуть викликати незручності, проте банк діє виключно у правовому полі.
Ми будемо раді перевірити інформацію та допомогти з вирішенням питання.
Возникли вопросы с начислением кешбека
Щира подяка!!!
Приємно вражена сервісом, уважністю до клієнтів і готовністю допомогти навіть у таких випадках. Рекомендую!!!
p. s. Хоча спочатку звернулась в банк, з якого надсилала кошти, мені відмовили!!!
Відгук
Вдячна цьому банку.
Неадекватна служба підтримки.
Система заблокувала цей переказ з метою безпеки.
Зв’язався з підтримкою по відеозвязку.
Питає мене «яка ціль переказу?» Відповідаю що переказ родичу, по реквізитам навіть видно. Вона знову «ціль переказу? без цього платіж не пропустять»
Відповідаю. Відправляю бо ХОЧУ відправити гроші своєму родичу.
Розуміємо що додаткове підтвердження операції може спричинити деякі незручності. Ми завжди намагаємось зробити наш сервіс максимально камфорним та зручним для користування. У цьому випадку додаткове підтвердження створено лише для того, щоб зберегти Ваші кошти в безпеці, якщо Ваша картка або Ваш фінансовий номер телефону будуть втрачені (вкрадені). При дзвінку наш Співробітник переконається, що номер знаходиться у Вас та кошти використовує власник. У разі виявлення шахрайських дій у нас буде можливість зберегти суму на карті та не допустити шахрайства.
Ви можете розраховуватися карткою в торгових точках, знімати готівку, але для проведення P2P операцій потрібно пройти відео верифікацію.
Додатково повідомимо, що вказаний Вами діалог вже передано до відділу контролю якості для подальшого аналізу та прийняття відповідного рішення, та за рішенням ми надамо Вам зворотний зв'язок. Ми прагнемо поліпшити наші процеси та забезпечити кращу комунікацію з клієнтами.
Very good bank
А -Банк ігнорує клієнта за кордоном та блокує власні рахунки!
Нами вже було адресовано повідомлення в прив'язаний месенджер. Прохання відповісти на нього та надати запитану інформацію для розв'язання питання.
Банк ***
Безпека коштів клієнтів є нашим пріоритетом, тому в окремих випадках система може обмежувати операції, які виглядають нетипово. Розуміємо, що це може спричиняти незручності, і працюємо над покращенням сервісу.
Зазначимо, у банку доступні як віртуальні, так і пластикові картки. Віртуальна картка має той самий функціонал і відрізняється лише відсутністю пластику. Випуск карток з фото наразі недоступний, проте можемо запропонувати преміальну картку.
Ми діємо в межах чинного законодавства та вимог безпеки. Будемо раді розібратись у ситуації детальніше, очікуємо на Вашу відповідь у приватні повідомлення.