Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
Леви Левинтон 10 июня 2026, 18:25
Хочу поділитися своїм особистим досвідом співпраці з А-Банком.
Після надходження на мою картку переказу власних коштів із мого особистого рахунку в Ізраїлі банк, відповідно до вимог фінансового моніторингу, тимчасово призупинив операції за карткою та запросив документи для підтвердження джерела доходів.
Спочатку ситуація викликала певне хвилювання, адже я перебуваю за кордоном, а всі документи були видані в Ізраїлі та складені івритом. Крім того, через зміну імені в Ізраїлі необхідно було підтвердити, що всі документи належать саме мені.
Хочу щиро відзначити високий професіоналізм працівників А-Банку. Після отримання мого звернення та повного пакета документів фахівці банку оперативно провели перевірку, уважно розглянули всі надані матеріали, підтвердили джерело моїх доходів та у найкоротший термін зняли всі встановлені обмеження.
Особливо вдячний за людяне ставлення, чіткі роз’яснення, швидкий зворотний зв’язок та професійний підхід до вирішення мого питання.
Мій досвід показав, що А-Банк не лише сумлінно виконує вимоги законодавства щодо фінансового моніторингу, а й дійсно дбає про своїх клієнтів, допомагаючи швидко та комфортно вирішувати навіть складні ситуації.
Особливо приємно усвідомлювати, що мої власні кошти, зароблені важкою працею за кордоном, після повернення в Україну будуть працювати на розвиток економіки нашої держави. Саме тому для мене важливо мати надійного фінансового партнера в Україні, і мій досвід співпраці з А-Банком підтвердив правильність цього вибору.
Щиро дякую команді А-Банку за професіоналізм, оперативність та якісний сервіс. Саме такі вчинки формують довіру клієнтів до банку. З повагою, Левінтон Леонід Михайлович.
Підтримка àбанку 10 июня 2026, 18:58
Дякуємо за довіру та за те, що обрали наш банк своїм фінансовим партнером💚
wvlad 10 июня 2026, 14:05
Пополняю электронный кошелек с евро карты через Google Pay. Сумма 600 евро, первый платеж в этом месяце — ниже лимита НБУ — отказ. Написал в поддержку — у них свой лимит на 29999 грн когда ФИО получателя не указано. За мелкие суммы сервис берет доп комиссию +1%. Банк мне её компенсирует?
Підтримка àбанку 10 июня 2026, 16:29
Добрий день! Нам прикро, що у Вас склалась саме така думка.

Дозвольте пояснити детальніше: відмова пов'язана не з місячним лімітом НБУ, а з вимогами Закону України про фінансовий моніторинг (№ 361-IX). Відповідно до нього, перекази від 30 000 грн вимагають обов'язкової ідентифікації та передачі ПІБ отримувача. Оскільки при P2P-переказі через Google Pay ці дані не передаються, максимальна сума такого платежу становить 29 999 грн. Це вимога закону, яку ми зобов'язані суворо дотримуватися.

Сподіваємося на Ваше розуміння та впевнені, що нам вдасться змінити Ваше думку на краще
snu95478095 10 июня 2026, 11:17
Отделение по адресу: Луцк, пр-т Воли, 14
Дякую, що зробили відео-дзвінок, коли я намагалася «позичити» подрузі кошти на день, після чого виявилося, що її аккаунт взламали
Але! Мені після цього перевипустили карту і мій кредитний ліміт знизився до суми заборгованості. Я не виходжу з пільгового періоду, активно користуюся вашою картою, у мене зараз проблеми зі здоров’ям і мені потрібні кошти. А ви, за мою громадянську позицію, за те, що я САМА написала вам за шахрая, забрали можливість оплатити собі ліки в такий складний для мене час. Розчарована і засмучена
Підтримка àбанку 10 июня 2026, 17:34
Добрий день! Дякуємо за Ваше відгук. Раді, що змогли допомогти та зберегти Ваші кошти. Зауважимо, що зниження ліміту є стандартною процедурою в рамках правил безпеки в разі фіксації схожих звернень. Проте, ми працюємо над питанням та відновимо ліміт орієнтовно протягом 5 днів. 😉💚
snu45574530 10 июня 2026, 9:15
Як військовий часто зустрічаюся з бюрократичними процесами та затягуванням питань, які потребують швидкого вирішення.
Однак команда àбанку та їх налагоджена комунікативна взаємодія залишає за собою лише приємні враження.
Від щирого серця вдячний за швидке реагування та виконання поставлених вам запитів.
Разом до перемоги! Слава Україні! Героям Слава!
Підтримка àбанку 10 июня 2026, 9:38
Дякуємо за Ваш відгук і, найголовніше, за захист нашої держави! Ми прагнемо бути для Вас надійною опорою у фінансових питаннях. Ваші слова про злагоджену роботу нашої команди — це найвища нагорода! 💚
Svitlana27727 9 июня 2026, 22:45
Було зроблене оплату на сайті temu і через технічну помилку банку (як сказав сам оператор при телефонній розмові) списалася сума в гривни, замість доларів.Потом я відмінила це замовлення і сума також повернулася мені в гривні, рівно стільки ж скільки було знято.Пройшов тиждень і мені приходить смс в додатку про «коригування операції» і додатково знімається та ж сума в долларах.Просто так, ні за що.Гроші мені не повертають.Кожен оператор в чаті каже різні терміни вирішення, при спілкування по телефону 3різних оператора просто скидали дзвінки.Шкода, що не можно додати скріни до скарги.
Підтримка àбанку 10 июня 2026, 17:21

Щиро перепрошуємо за цю ситуацію та за негативний досвід під час спілкування з підтримкою. З нашого боку дійсно виникла технічна складність при обробці даних операції, що призвело до некоректного коригування суми.

Наразі питання вирішено, а кошти повернуто на Ваш рахунок.
Катріна Марченко 9 июня 2026, 15:24
У мене з карти раптово знялась крупна сума на якийсь нібито додаток який я не використовувала та не оформлювала підписок. Я одразу звернулась до підтримки банку, питання вирішили, карту заблокували та впродовж місяця повернули кошти на рахунок. Я дуже вдячна банку за швидке реагування та підтримку!
Підтримка àбанку 9 июня 2026, 15:47
Добрий день! Дякуємо, що поділилися своєю історією 💚. Для нас було справою честі оперативно відреагувати та повернути Ваші кошти 😉
hihik2019 8 июня 2026, 17:10
Другий раз забуваю обрати категорію кешбеку і другий раз банк в рамках лояльності донараховує його мені. Просто топ! Дякую за розуміння в складні часи
Підтримка àбанку 8 июня 2026, 17:30
Дякуємо за відгук та високу оцінку 💚 Завжди раді допомогти! 😊
Минфин
Ответ администратора
8 июня 2026, 20:37
Відгук зараховано (на 08.06.2026).
Користувач надав докази за запитом адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку
после заявления в полицию и звонка в банк, карточки были заблокированы, и через неделю банк вернул деньги.Большое спасибо службе безопасности банку.я уже не надеялся, но вернули, спасибо большое.хотя другие банки ещё работают по этому вопросу.
Підтримка àбанку 8 июня 2026, 15:49
Дякуємо за довіру. Ми завжди стоїмо на захисті коштів наших клієнтів і тішимося, що все вдалось владнати. Слова вдячності вже передали експертам службі безпеки 💚🌿
валера петрик 8 июня 2026, 13:13
При оформлении полиса возникли ошибки, связанные с неверными данными авто. После обращения моя заявка была передана в тех отдел. Через два дня перезвонили с главного офиса и скорректировали данные в отношении авто в полисе ОСАГО. За что очень благодарен.общение с консультантом было приятным и продуктивным.
Підтримка àбанку 8 июня 2026, 13:39
Дякуємо, що поділилися враженнями від сервісу. Тішимося, що питання з полісом вирішилося успішно та продуктивно. Ваші слова вдячності вже передано нашому експерту! Зручних та безпечних Вам доріг! 💚🚗
belenav 8 июня 2026, 11:35
Вкрай негативний досвід. Під час оформлення банківської картки було підключено страховий продукт «Кредитний захист», про який банк не повідомив. Про існування страхування стало відомо лише після списання коштів з рахунку, через 16 місяців після оформлення.
Після звернення до банку надали договір, підписаний одноразовим кодом.Однак мене не було поінформовано про укладення окремої платної послуги та її умови, текст договору для ознайомлення до моменту підписання не надавався.
Особливе занепокоєння викликає списання коштів за договором, строк дії якого викликає сумніви. Отримати чіткі та зрозумілі пояснення від банку виявилося складно.
Складається враження, що додаткові послуги нав’язуються під виглядом стандартного оформлення банківських продуктів. Рекомендую уважно перевіряти всі підключені продукти та виписки по рахунку.Довіра до банку втрачена.
Підтримка àбанку 8 июня 2026, 16:47
Добрий день! Дякуємо, що прийняли наш дзвінок.

Нам прикро, що ситуація залишила неприємні враження. Хочемо запевнити, що абанк діє виключно в межах чинного законодавства та не має на меті вводити клієнтів в оману. Усі умови договорів, тарифів і додаткових послуг є публічними та доступними для ознайомлення до їх підписання.

Списання коштів було здійснено відповідно до укладеного з Вами договору страхування, який оформлюється виключно за згодою клієнта. Згідно з його умовами, договір може автоматично продовжуватися на аналогічний строк, якщо до банку не було заявлено про бажання припинення його дії, а страховий платіж становить 0,78% від суми заборгованості за застрахованими кредитними продуктами на останній день місяця.

Наразі за Вашим зверненням договір страхування вже розірвано. Ми вже детально опрацьовуємо згадані Вами діалоги, щоб покращити якість нашого сервісу. А питання щодо повернення коштів перебуває в роботі, додатково повідомимо Вас за рішенням. Сподіваємося, що ця ситуація не вплине на нашу подальшу співпрацю.
25strekoza04 7 июня 2026, 14:44
Сьогодні,07 червня, я звернулася за допомогою до оператора абанку. Ще треба пошукати таких терплячих! операторів. Я сама винна, припустила помилку в користуванні карткою, та стільки терпіння, такту, поваги з боку Марії чесно- не очікувала. В неї просто ангельське терпіння. Допомога з її боку, від початку проблеми і до повного її вирішення. Я дуже вдячна Марії за витримку і чемність, бажання допомогти, за людяність. З-за таких працівників, абанку, нехай інші заздрять. Бажаю моєму банку вдячних клієнтів, розумних, щирих працівників, усім здоров’я, миру, злагоди!
Марія- ти найкраща!❤️
Підтримка àбанку 7 июня 2026, 15:35
Добрий день! Дякуємо за такий щирий відгук. Нам надзвичайно приємно, що Ви залишилися задоволені обслуговуванням. Слова подяки вже передані Марії 🥰
Ваша довіра та теплі слова — найкраща оцінка нашої роботи 💖
Mashakorol 7 июня 2026, 13:43
Дякую, А банку за оперативність, допомогли не втратити кошти
Підтримка àбанку 7 июня 2026, 13:58
Дякуємо за довіру! Завжди готові підтримати та допомогти 💚
snu99588048 7 июня 2026, 13:14
Дякую операторам, А банку за те що в такі важкі часи завжди на зв’язку і завжди готові допомогти з будь яким питанням, навіть на відстані в тисячі кілометрів 🫶, вирішили моє питання з легкістю зрозумінням, дуже ввічлива команда, не разу не пошкодували ні я ні чоловік що вибрали, А банк.Всім мирного неба і найшвидшої перемоги
Підтримка àбанку 7 июня 2026, 13:32
Щиро дякуємо за Ваші теплі слова та довіру! 💚 Для нас важливо, щоб кожен клієнт відчував нашу підтримку, незалежно від відстані між нами. Бережіть себе та мирного неба! 🇺🇦
Yuliia Yuliia 7 июня 2026, 3:27
Розраховуюсь на касі закордоном і відміна. Виявляється мою карту заблокували. Причина невчасне оплата платежу. При цьому на рахунку 40000 кредитних коштів, якими до цього я інколи користувалась.На запитання чому просто не зняли з цих коштів, відповіді так і не почула… Просто взяли і заблокували. Жахливий банк, жахливий сервіс… Пише внесіть мінімальний платіж, внесла. І що? А нічого не змінилось… Погашаю заборгованість і шлю цей банк куди подалі
Підтримка àбанку 7 июня 2026, 12:53
Добрий день! Перепрошуємо що ситуація викликала у Вас неприємні враження.

Хочемо пояснити, у випадку виникнення простроченої заборгованості банк встановлює тимчасове обмеження на подальше користування кредитними коштами. Після погашення простроченої заборгованості, Банк відновлює можливість здійснювати операції по картці.

Проте ми дуже хочемо детально перевірити Вашу ситуацію, тож написали Вам в особисті повідомлення. Надайте, будь ласка, відповідь.
Таня Куценко 6 июня 2026, 23:30
Отделение по адресу: Полтава, ул. Ивана Мазепы, 26
Величезне дякую Вашому співробітнику на чудне ім'я Димитрій)
Сподіваюся він допоможу у вирішенні мого питання!))
Підтримка àбанку 7 июня 2026, 10:14
Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашої роботи. Слова вдячності вже передано експерту підтримки банку. 💚
Щодо Вашого питання — його вже передано до профільного відділу. Про результати розгляду ми додатково Вас повідомимо.
Света Кисленко 5 июня 2026, 15:36
Добрый день, случилась ситуация не из приятных, заказала товар вроде норм сайт в телеграмм канале (до сих пор работает, к сожалению) отправила деньги, полная предоплата, в итоге продавец пропала и на смс перестала отвечать, прошло две недели не товара не денег, постоянно в сети, но на мои смс игнор, прошло две недели я решила испытать удачу и написала в поддержку А-Банк, надежды было мало, но расчет был на то чтоб больше не кто не попался на этих мошенников, но результат превзошел себя, мало того что сотрудники отреагировали мгновенно, так ещё и вернули мои средства которые были списаны на ФОП мошенников, большая благодарность таким сотрудникам, самый лучший банк из всех которыми я пользовалась, спасибо огромное ещё раз)
Підтримка àбанку 5 июня 2026, 15:52
Вітаємо! Щиро вдячні за Ваш чудовий відгук та безмежну довіру 💚. Такі ситуації завжди неприємні, але ми щасливі, що результат нашої роботи перевершив очікування і кошти знову на Вашому рахунку. 🔒
Роман Дорошенко 5 июня 2026, 13:09
1 з найкращих банків України.
Підтримка àбанку 5 июня 2026, 13:17
Дякуємо за довіру🥰
Olena K 5 июня 2026, 9:52
Нещодавно перейшла на обслуговування з іншого банку і відразу відчула різницю в підході до клієнтів. Приємно вражають уважність, доброзичливість, оперативність у вирішенні питань та готовність допомогти в будь-якій ситуації.
Нещодавно виникла нестандартна ситуація пов’язана з депозитом. Питання потребувало додаткового опрацювання, на що банк відреагував швидко та професійно. Проблему було вирішено ефективно, а на всіх етапах комунікації я отримувала зрозумілі роз’яснення та підтримку.
Окрема подяка Анастасії та моєму персональному банкіру Едуарду Юрійович у за уважне ставлення, залученість і високий рівень клієнтського сервісу. Саме такі комунікації формують довіру до банку та бажання продовжувати співпрацю.
Підтримка àбанку 5 июня 2026, 10:19
Дякуємо за відгук!

Робимо все, щоб кожне звернення було саме таким — простим, швидким та зрозумілим. Дякуємо, що Ви з нами✨
Olena418 4 июня 2026, 22:23
Дякую працівникам А-банку, швидко вирішили питання, дали покрокову інструкцію. Ввійшли в положення та розглянули документи онлайн. Дуже приємний фахівець, все пояснила. Дуже дякую 🌹
Підтримка àбанку 5 июня 2026, 9:05
Раді бути корисними💚
AnnaLapska 4 июня 2026, 20:21
Отделение по адресу: Ровно, ул. Соборная, 65
Була проблема з оплатою з сайту шафа, але фахівець мені у всьому допоміг
Підтримка àбанку 4 июня 2026, 20:51
Ми на зв’язку 24/7, щоб будь-які питання вирішувались максимально швидко. Слова подяки вже адресували експерту 🕊️💚

Курс валют в абанке

Курс валют в абанке

Главная / Банки Украины 🏦 / абанк 💰 / Отзывы о абанке 📝

На странице вы можете ознакомится с отзывами о абанке, а также оставить комментарий о своем опыте сотрудничества с банком. Отзывы клиентов, помогут вам решить, в каком банке лучше разместить депозит, взять кредит наличными, открыть счет или просто обменять валюту. Если банки не дают вам кредит, возьмите займ онлайн в микрофинансовых организациях Украины.