Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
Сергій Стрельченко 25 сентября 2026, 16:02
Клієнт банку майже три роки. В порівнянні з іншими банками більш зручний застосунок. Також в плюс — канал зв’язку з підтримкою, який зручний клієнту. Підтримка відповідає майже миттєво, складні питання — затримка в пару хвилин. І це не просто консультація. В чаті одразу вирішуються всі питання, одразу є запити і верифікація необхідних документів.
До плюсів банку — нормальні робочі програми кешбеків та кредитних послуг.
Підтримка àбанку 25 сентября 2026, 16:14
Вітаємо! Дякуємо за теплі слова та високу оцінку🔥
оксана бешлей 25 сентября 2026, 15:42
Велике дякую банку і співробітникам, потрапила на шахраїв вони вдерлися до мене в довіру і способом обману Я переказала їм було кошти, але повідомила співробітників банку що це були шахраї, і вони допомогли мені вернути мої кошти я дуже їм велике дякую за їхню роботу і працю
Підтримка àбанку 25 сентября 2026, 15:48
Добрий день! Наш банк має нетерпиме ставлення до проявів шахрайства. Раді, що змогли допомогти та повернути кошти 💚🔒
Минфин
Ответ администратора
28 сентября 2026, 9:24
Відгук не зарахований (на 28.09.2026).
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Леонід Шубинець 25 сентября 2026, 14:57
Величезне дякую працівникам онлайн-підтримки А-Банку! Відповідають миттєво, вирішують питання оперативно та завжди з повагою та турботою. Дуже зручно, що будь-яку проблему можна вирішити просто в додатку за пару хвилин!
Підтримка àбанку 25 сентября 2026, 15:34
Дякуємо! Нам дуже приємно знати, що ми змогли допомогти. Слова подяки вже на шляху до нашого експерта 🕊️🥰
Dima Bezruko 25 сентября 2026, 12:31
Дуже хороший і приємний працівник банку Світлана всі питання допомогла і вирішила дуже рекомендую, цінуйте таких працівників
Підтримка àбанку 25 сентября 2026, 12:54
Дякуємо за приємні слова! Світлані вже переказали 💚
snu70641239 25 сентября 2026, 12:30
Я — клієнт А-Банку приблизно 15 років. Знаю навіть такий нюанс: якщо дуже задоволений обслуговуванням і бажаєш поставити «5+», то бот пропонував натиснути «6».
Номер телефону: …94
Номер «Зеленої»: …21
Номер карти АТБ: …10
Номер «Вигоди»: …23
Банк дійсно спокійний, комфортний. За ці роки бували дуже різні ситуації, але співробітники банку все вирішували і допомагали.
Комуналка і все, що пов’язане «+». Зручно та вигідно.
Програми лояльності (АТБ, Епіцентр тощо). Тобто банк співпрацює з різними компаніями і завжди може запропонувати якісь знижки.
Кол-центр «+». Сьогодні телефонував. Мене проконсультували буквально за хвилину, як мені легше і вигідніше зробити. Оператор — Богдан.
Для мене А-Банк — це основний банк, послугами якого я користуюся.
Підтримка àбанку 25 сентября 2026, 12:52
Дякуємо за 15 років довіри та за такі круті деталі. Далі робимо сервіс ще зручнішим🤗
Aleks F 25 сентября 2026, 12:12
Рекомендую…Много банков перепробовал — а-банк лучший… С лимитом на оплату частями — операторы помогли, была трудность с оплатой на Али — решили проблему за сутки… Даже с центрального офиса перезвонили и уточнили все детали… Тарифы — лучшие…Я доволен. ❤️❤️❤️
Підтримка àбанку 25 сентября 2026, 12:39
Щиро дякуємо за таку високу оцінку нашої роботи 💚
Проблема решена
snu19845272 25 сентября 2026, 11:32
Уважаемые акционеры А-банка, Я, Волшебник удачи, международный медиа-деятель и блогер с аудиторией в 700 000 подписчиков. Профессиональная некомпетентность сотрудников вашего банка, которые заблокировали мои счета и препятствуют моему развитию, наносит серьезный репутационный ущерб. Я частный предприниматель с 1999 года и никому не позволю указывать, как распоряжаться своими средствами, которые идут на личное пользование и благотворительность. Из-за блокировки люди не могут получить помощь, дети остаются без конфет и бубликов, а я не могу на каждой сладости указывать имя конкретного донатора. Требую немедленно восстановить работу моих счетов".
Підтримка àбанку 25 сентября 2026, 12:29
Добрий день!

Банки зобов’язані здійснювати аналіз фінансових операцій відповідно до вимог законодавства.

Наразі Ваше питання успішно вирішене. Перепрошуємо за незручності та дякуємо за розуміння. Будемо раді продовжувати співпрацю з Вами.
анастасія полякова 25 сентября 2026, 2:22
Мною було здійснене платіж вночі, в розмірі 1400 грн. Всього 1400. При чому це був переказ з моєї карточки на мою ж картку іншого банку. Платіж не зарахований, кошти списані. В телеграмі в підтримці мені спочатку писали що платіж успішний, все ок. Коли я надала скріншоти переписки з банком -отримувачем, тоді вже отримала відповідь що платіж потрапив на перевірку. Чіткої відповіді чому я не отримала. Це 1400 грн на мою ж картку. На вимогу пройти відео верифікацію — ігнор. По телефону оператор переляканий каже чекайте і все. Якщо кошти не будуть зараховані протягом доби — скарга в НБУ. Це жах
Оператори не компетентні і перелякані
Підтримка àбанку 25 сентября 2026, 19:03
Вітаємо!

Приносимо вибачення за негативні емоції. Ми обов'язково проаналізуємо всі звернення та зробимо все можливе, щоб подібні ситуації більше не повторювалися. Наразі Ваше питання перебуває в роботі, і ми зв'яжемося з Вами одразу після його вирішення. Дякуємо за розуміння!
Ліля БАРНА 24 сентября 2026, 21:04
21 вересня о13.00 поповнювала картку А-Банку на 50 000 грн через термінал City24 № 1001808. Термінал забрав гроші, завис, перезавантажився й не видав чек.
Кошти на картку не зараховані. У підтримці City24 створили заявку № 119738, але змушують чекати до 30 днів. Сума для мене критична.

Шановний А-Банк, прошу вас як банк-емітент моєї картки втрутитися в ситуацію, зв’язатися з партнерами з City24 та допомогти прискорити повернення моїх коштів після інкасації.
Підтримка àбанку 25 сентября 2026, 14:15
Добрий день!

Перепрошуємо за незручності! Ситуацію з партнерами вже розібрали, питання наразі вирішене. Дякуємо за розуміння!
Сергей Малиночка 24 сентября 2026, 13:43
24.09.2926 отримав детальну консультацію від Юлії.
Уважно вислухала мене, все роз’яснила і відповіла на мої питання.
Юлія ввічлива, приємна в спілкуванні, уважний, кваліфікований працівник. Я вдячний їй за консультацію.
Підтримка àбанку 24 сентября 2026, 14:17
Анна Біляс 23 сентября 2026, 12:51
Час від часу звертаюся у підтримку А-баку через Телеграм. Мені завжди допомагають у вирішенні проблем. Сьогодні звернулася з питанням не нарахованого кешбеку. Виявилося, що я здійснила помилку при проведенні оплати, однак мені все нарахували і проконсультували аби уникнути помилок надалі. Дуже дякую!
Підтримка àбанку 23 сентября 2026, 13:19
Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Будемо раді зафіксувати подяку на експерта банку. Для цього вже адресували Вам особисте повідомлення 😉
Анастасия Новожилова 23 сентября 2026, 11:39
Досконала та швидка робота тех підтримки. Швидко надали відповіді, допомогли розібратись куди надсилати документи. Дякую
Підтримка àбанку 23 сентября 2026, 12:16
Добрий день! Дякуємо за високу оцінку. Слова подяки вже на шляху до експерта 🕊️
Наташа Леонова 22 сентября 2026, 20:21
Заблокували рахунок і грощі. Чек за що надійшли грощі навіть не попросили. Розказують, що відправник подав скаргу за свій перевод, сам сплатив, сам подав скаргу, вигідно виходить, а кому ж залишаться грощі…
Підтримка àбанку 23 сентября 2026, 12:19
Вітаємо!

Хочемо зауважити, що на підставі Умов та правил, з якими клієнт погоджується при відкритті рахунку, деякі платежі дійсно можуть вимагати додаткової перевірки. Детальні вимоги щодо можливого блокування та етапів перевірки зазначені за цим посланням у пункті 3.3.25.: https://conditions-and-rules.a-bank.com.ua/main/view-content-261/?lang=uk.

У випадку надходження скарг, банк може блокувати картку до підтвердження зарахувань на картку клієнта. Наразі банком було запитано додаткову інформацію для розв'язання питання. Будемо раді допомогти у вирішенні після її отримання
Не один рік користуюсь послугами банку і задоволений.
Але цього разу перевершили мої очікування, написав у підтримку у вацап що в мене проблема, взяв в Плати частинами товар, продавець не виходить на зв’язок, товару немає. Фахівець мені оперативно допоміг вирішити проблему, і навіть заспокоїв, дуже дякую ви найкращі.
У відділенні також працюють чуйні професіонали.
Підтримка àбанку 22 сентября 2026, 17:59
Добрий день! Дякуємо за теплі слова та високу оцінку. Подяка вже на шляху до нашого експерта ❤️‍🔥🕊️
Artem Yushchenko 22 сентября 2026, 17:33
причини немає, раніше вказував що розрахунки отримую за роздрібну торговлю одягом. Хочу узнати як розблокувати аккаунт, можу надати також всідокументи за отримання платежів
Підтримка àбанку 22 сентября 2026, 19:19
Добрий день!

Банк не обмежує доступ до рахунку клієнта безпідставно. Для уточнення деталей написали Вам в особисті. Надайте, будь ласка, відповідь.
Inna Inna 22 сентября 2026, 12:58
Маю картку Абанк приблизно 2 роки і не жалкую. Цей банк на даний момент самий розвинутий і зручний (хоча раніше була тільки за ПриватБанк) Підтримка в любому питанню зрозуміла і професійна. Платежі проходять моментом, зручний і зрозумілий додаток, багато акцій і безкоштовних переказів! Бажаю Вам завжди залишатися такими і всім Вас раджу!
Підтримка àбанку 22 сентября 2026, 13:16
Щасливі, що залишаємо лише приємні враження від співпраці. Дякуємо за відгук🤍
Alena34 21 сентября 2026, 12:52
Дякую чат бот телеграм що допомогли скасувати кридит на телефон від якого відмовились 😊😊😊
Підтримка àбанку 21 сентября 2026, 13:13
Завжди раді допомогти🥰
YaroslavZIL 21 сентября 2026, 3:50
Від щирого серця хочу подякувати оператору 88906 Мілені за настіки швидку і якісну роботу. Після такого ти розумієш за кого ти тута стоїш і готовий віддати своє життя. Прохання від мого імені виписати премію даному оператору, бо таких більше немає. Скіки не спілкувався це єдиний оператор що настіки все чотко і за секуду робить шо я невстигав дописати, а вона то зробила. Після такого хочеться звернутися за послугою до вашого банку щоб тіки її знавц знайти між іншими операторами. Щира подяка
Підтримка àбанку 21 сентября 2026, 8:29
Дякуємо за відгук і довіру! Обов'язково відзначимо колегу. Безмежна вдячність за вашу службу💚
kanekii 20 сентября 2026, 23:58
Шахрайка з картою 4441111007296324, обманює людей на гроші, займається обманом людей на сайтах знайомств.
Підтримка àбанку 21 сентября 2026, 8:21
Добрий день!

Картка з вказаним номером належить іншиму банком. Для перевірки та фіксації інформації рекомендуємо звернутися безпосередньо до банку власника картки та до поліції.
snu78813045 20 сентября 2026, 9:58
Все було зроблено швидко і без всякої всячини
Підтримка àбанку 20 сентября 2026, 11:05
Дякуємо за відгук💚