Курс валют в абанке
| EUR | 50 | 50.9 |
Комфортний застосунок, зручна та швидка підтримка, лояльність до клієнтів
До плюсів банку — нормальні робочі програми кешбеків та кредитних послуг.
Велике вдячна
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Я клієнт Абанку
Кредитування
Спокійний, комфортний банк
Номер телефону: …94
Номер «Зеленої»: …21
Номер карти АТБ: …10
Номер «Вигоди»: …23
Банк дійсно спокійний, комфортний. За ці роки бували дуже різні ситуації, але співробітники банку все вирішували і допомагали.
Комуналка і все, що пов’язане «+». Зручно та вигідно.
Програми лояльності (АТБ, Епіцентр тощо). Тобто банк співпрацює з різними компаніями і завжди може запропонувати якісь знижки.
Кол-центр «+». Сьогодні телефонував. Мене проконсультували буквально за хвилину, як мені легше і вигідніше зробити. Оператор — Богдан.
Для мене А-Банк — це основний банк, послугами якого я користуюся.
Лучший банк Украины ❤️
Отзыв для учредителей банка
Банки зобов’язані здійснювати аналіз фінансових операцій відповідно до вимог законодавства.
Наразі Ваше питання успішно вирішене. Перепрошуємо за незручності та дякуємо за розуміння. Будемо раді продовжувати співпрацю з Вами.
Заблокували переказ
Оператори не компетентні і перелякані
Приносимо вибачення за негативні емоції. Ми обов'язково проаналізуємо всі звернення та зробимо все можливе, щоб подібні ситуації більше не повторювалися. Наразі Ваше питання перебуває в роботі, і ми зв'яжемося з Вами одразу після його вирішення. Дякуємо за розуміння!
Термінал City 24
Кошти на картку не зараховані. У підтримці City24 створили заявку № 119738, але змушують чекати до 30 днів. Сума для мене критична.
Шановний А-Банк, прошу вас як банк-емітент моєї картки втрутитися в ситуацію, зв’язатися з партнерами з City24 та допомогти прискорити повернення моїх коштів після інкасації.
Перепрошуємо за незручності! Ситуацію з партнерами вже розібрали, питання наразі вирішене. Дякуємо за розуміння!
Подяка Юлії за детальну консультацію
Уважно вислухала мене, все роз’яснила і відповіла на мої питання.
Юлія ввічлива, приємна в спілкуванні, уважний, кваліфікований працівник. Я вдячний їй за консультацію.
А-банк
Робота тех. Підтримки
***,а не банк
Хочемо зауважити, що на підставі Умов та правил, з якими клієнт погоджується при відкритті рахунку, деякі платежі дійсно можуть вимагати додаткової перевірки. Детальні вимоги щодо можливого блокування та етапів перевірки зазначені за цим посланням у пункті 3.3.25.: https://conditions-and-rules.a-bank.com.ua/main/view-content-261/?lang=uk.
У випадку надходження скарг, банк може блокувати картку до підтвердження зарахувань на картку клієнта. Наразі банком було запитано додаткову інформацію для розв'язання питання. Будемо раді допомогти у вирішенні після її отримання
Безмежно вдячний.
Але цього разу перевершили мої очікування, написав у підтримку у вацап що в мене проблема, взяв в Плати частинами товар, продавець не виходить на зв’язок, товару немає. Фахівець мені оперативно допоміг вирішити проблему, і навіть заспокоїв, дуже дякую ви найкращі.
У відділенні також працюють чуйні професіонали.
заблокували рахунок
Банк не обмежує доступ до рахунку клієнта безпідставно. Для уточнення деталей написали Вам в особисті. Надайте, будь ласка, відповідь.
Абанк зараз в Україні найкращий!
Кридит
Щира подяка від військового з зони бойових дій
4441 1110 0729 6324 шахраї
Картка з вказаним номером належить іншиму банком. Для перевірки та фіксації інформації рекомендуємо звернутися безпосередньо до банку власника картки та до поліції.
Обслуговування на вищому рівні👍