Курс валют в абанке
| EUR | 51 | 51.8 |
| USD | 44.4 | 45 |
Сам не очікував що це напишу
Не коректно робе додаток
Ваше інше звернення наразі перебуває в роботі у профільних експертів. За результатами його розгляду Вам буде надано зворотний зв’язок.
Сподіваємося, що надалі зможемо змінити Вашу думку про наш банк на краще.
Банк не виполнчет своих обязательств и отстаивания своих клиентов
Звертаємо увагу, що подальший термін розгляду визначається правилами платіжної системи та може становити до 55 днів, хоча відповідь може надійти раніше. Щойно отримаємо результат, обов’язково повідомимо Вас. Дякуємо за розуміння!
Дуже гарні консультанти
Користувач надав докази за запитом адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку
Помощь в связи со сменой данных
Кешбек
Нам дуже приємно знати, що ви відчуваєте турботу нашої команди 💚
Все чудово
Дескримінація на послузі споживчого кредиту
Рішення щодо надання кредитного ліміту приймається індивідуально для кожного клієнта та на основі багатьох факторів.
Ми надіслали Вам запит у приватні повідомлення, щоб детальніше розібратися у Вашому питанні. Будемо вдячні за відповідь!
Допомога при відкритті карти
Обслуговування
Звернення до служби підтримки
Подяка
Спеціаліст Світлана
Своєчасність вирішення непорозуміння
Підтримка врятувала мій smart-кешбек!!!
Украдений телефон
Жахлива підтримка банку та надокучливі дзвінки щомісяця
Щиро перепрошуємо за неприємні враження. Наші дзвінки здійснюються з метою нагадування про платежі, щоб завчасно допомогти уникнути наслідків прострочення.
Повідомляємо, що Ваше питання вирішено, а детальну інформацію відправлено Вам в месенджер.
Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими!
*** контора. Привласнили кошти і не хочуть повертати!!!
Хочемо розвіяти сумніви та пояснити технічний бік банківських операцій: банк ніколи не утримує кошти клієнтів для власних потреб. Будь-яка покупка проходить два етапи — резервування та остаточне списання. Коли магазин робить повернення, ми чекаємо офіційного підтвердження від банку-еквайра (банку, який обслуговує магазин). За правилами міжнародних платіжних систем ця процедура може займати 14 або 31 день.
Квитанцію, яку Ви надали, ми вже взяли в роботу та передали фахівцям для пришвидшення процесу. Наразі контролюємо питання та обов’язково зв’яжемося з Вами за результатом. Дякуємо за терпіння.
Шарашкіна недоконтора
Остерінайтесь та обходьте стороною цю шарашкіну контору!
Краще з розумним загубити, чим з лурним знайти!
Хотіли б пояснити ситуацію: за Вашою карткою діє ставка 3,4% на місяць. Оскільки картка не перебувала у пільговому періоді, за користування кредитними коштами були нараховані відсотки відповідно до тарифів. Основну заборгованість Ви погасили 25.08.2026, тому подальше нарахування відсотків не здійснюватиметься. Нараховані за попередній період відсотки будуть списані наприкінці місяця та відображені у Вашій виписці 1 вересня.
Детальну інформацію щодо ситуації ми вже надали Вам у підв’язаному для спілкування з банком месенджері. Сподіваємося, що нам вдасться змінити Вашу думку про банк на краще.
Перевод денег из германии