Курс валют в абанке
Ми завжди поруч💚
Все в житті вдається
Супер сервіс онлайн
Повернення коштів
Я придбала взуття у продавця через TikTok. Після отримання товару виявилося, що він має значний знос, про який продавець не повідомив під час продажу. Я повернула взуття продавцю, однак кошти мені не були повернуті. Натомість продавець заблокував мене та припинив будь-яке спілкування.
Після звернення до АТ «А-Банк» мою заяву було уважно розглянуто. Банк захистив мої права як клієнта, і кошти були повернуті на мою банківську картку.
Щиро дякую працівникам АТ «А-Банк» за компетентність, оперативність, уважне ставлення до клієнтів та високий рівень професіоналізму. Дуже цінно знати, що є банк, який дійсно підтримує своїх клієнтів у складних ситуаціях.
Бажаю А Т «А-Банк» подальшого розвитку, процвітання, фінансової стабільності та якомога більше вдячних і задоволених клієнтів!
Супер!
УЖАСНЫЙ БАНК
Розуміємо що додаткове підтвердження операції може спричинити деякі незручності. Ми завжди намагаємось зробити наш сервіс максимально камфорним та зручним для користування. У цьому випадку додаткове підтвердження створено лише для того, щоб зберегти Ваші кошти в безпеці, якщо Ваша картка або Ваш фінансовий номер телефону будуть втрачені (вкрадені). При дзвінку наш Співробітник переконається, що номер знаходиться у Вас та кошти використовує власник. У разі виявлення шахрайських дій у нас буде можливість зберегти суму на карті та не допустити шахрайства.
Ми будемо раді детально перевірити інформацію, тому нами вже було адресовано Вам особисте повідомлення на даній платформі. Будемо вдячні за надану відповідь.
Заводять в Оману й не повертають кошти
Хочемо запевнити, що А-Банк діє виключно в межах чинного законодавства та не має на меті вводити клієнтів в оману. Ми вже детально опрацьовуємо згадані Вами діалоги, щоб покращити якість нашого сервісу.
Як фінансова установа Банк зобов'язаний здійснювати аналіз фінансових операцій відповідно до вимог чинного законодавства. Розуміємо, що такі процедури можуть спричиняти незручності, проте Банк діє виключно в межах законодавства.
За результатами проведеного аналізу було прийнято рішення про припинення ділових відносин. Водночас повідомляємо, що кошти за Вашою заявою успішно перераховано, тож наразі Ваше питання до Банку успішно вирішено. Дякуємо за розуміння!
швидко/якісно/зрозуміло
оператор повідомив про можливості які я втрачаю, проте, я була рішуче налаштована закрити всі рахунки які маю в а-банк.
хто б не був по ту сторону екрану — я дуже вам вдячна, справді дуже дякую. пробачте якщо була груба з вами, не хотіла псувати вам день, впевнена що клієнти бувають різні але дуже дякую вам за вічливість, це багато вартує в наш час.
Відкриття віртуальної кредитної карти
p2p
Кращий банк
Была проблема с резервом
А-Банк без жодного доказу обізвав мене шахраєм, заблокував ботами й третю добу доводить до нервового зриву!
Я проводив звичайні, стандартні перекази між картками. Усі кошти чисті, я нікого не обманював.
Коли банк заблокував рахунок, я не ховався — я чесно бодався з їхніми аналітиками, намагався все пояснити й надати інформацію. Але після кількох днів цього безглуздого тиску я просто емоційно втомився. Я вигорів і сам написав їм, що хочу закрити рахунки та розірвати з ними будь-які відносини, бо такий «сервіс» мені не потрібен.
І що зробив банк? Замість того, щоб нормально розійтися, вони вирішили мене добити. Проігнорували мою ініціативу і прислали папірець, що це ВОНИ виганяють мене за статтею про фінмоніторинг через «високий ризик».
Ви без жодного суду чи доказу фактично звинуватили мене у криміналі та шахрайстві, просто змішавши з брудом на рівному місці! Це пряма образа моєї честі та гідності. Мало того, тепер вони повністю заблокували мені доступ до живої підтримки: і в чаті, і на гарячій лінії мене просто перемкнули на роботів.
Живі оператори не відповідають, боти крутять одну й ту саму фразу по колу. До супорту достукатися неможливо, мене просто відрізали від банку. У тому ж monobank я роблю такі самі перекази, і там поважають людей. А тут — абсолютне дно.
Людям раджу: тримайтеся від А-Банку якомога далі, якщо вам дороге ваше здоров’я!!!
Хочемо пояснити: як фінансова установа ми зобов’язані аналізувати фінансові операції відповідно до вимог законодавства. Розуміємо, що подібні процедури можуть викликати незручності, проте банк діє виключно у правовому полі.
Надані Вами документи були проаналізовані, проте дещо дійсно спрацювало не так. Ми вже виправили це та наразі питання є успішно вирішеним. Впевнені, нам вдасться продовжити плідну співпрацю та змінити Вашу думку на краще.
«Душевний А-Банк»
Я цей висновок зробив характерізуя форму її пісьмовоі відповіді… як що всі працівнікі булі як Карина, то замість назву А-Банк можно дати нову назву «Душевний Банк»
Підтримка і обслуговування
Співпраця з А-банком
А саме оператору Анастасії, персональний номер 89081.
Я зварталася за допомогою 02.07.2026
Моє питання було вирішено дуже швидко, професійно та з великою увагою до деталей. Було приємно відчути щире бажання допомогти й турботу про клієнта.
Завжди, коли звертаюся до цього банку, отримую якісне, оперативне та доброзичливе обслуговування.
Саме тому я з упевненістю оцінюю роботу А-банку та його працівників як найкращу.
Щиро дякую за вашу працю!)
Ми й надалі будемо підтримувати високий рівень сервісу, щоб кожне Ваше звернення було саме таким. А слова вдячності вже полетіли до експерта Анастасії! 🚀💌
Дякуємо, що ви з нами! 💚
Скарга
Проте хочемо роз'яснити юридичні підстави, за якими діє Банк. Державна програма, зокрема виплати за програмою «Скринінг здоров’я 40+» на Дія.Картку, впроваджується Постановою Кабінету Міністрів України, проте вичерпний перелік рахунків, за якими заборонено проводити стягнення, встановлюється виключно Законом України «Про виконавче провадження». На сьогоднішній день у Законі про виконавче провадження відсутня норма, яка б надавала рахункам для подібних державних програм заборону від стягнень, тому з юридичної точки зору цей рахунок є звичайним поточним рахунком фізичної особи.
Якщо надходить постанова виконавчої служби або рішення суду — банк зобов’язаний виконати її у встановленому порядку.
Банк діє виключно як виконавець законодавчих вимог та жодним чином не порушує чинне законодавство.
А-Банк незаконно утримує кошти та не дає хворій людині їх витратити на лікування!
Наразі питання клієнта було успішно вирішено. Щиро бажаємо Вашому брату міцного здоров'я та швидкого відновлення!
Блокировка карты АБанком
Нам прикро, що у Вас склалося таке враження. Як фінансова установа ми зобов’язані аналізувати фінансові операції відповідно до вимог законодавства. Розуміємо, що подібні процедури можуть викликати незручності, проте банк діє виключно у правовому полі.
Ми будемо раді перевірити інформацію та допомогти з вирішенням питання.
Нами вже було адресовано Вам особисте повідомлення на даній платформі. Прохання надати відповідь на нього.