Курс валют в абанке
| EUR | 51 | 51.8 |
Довідка
Дійсно, згідно з тарифами банку, формування нестандартних довідок за індивідуальним запитом коштує 500 грн. Проте ми дуже хочемо детально перевірити Вашу ситуацію. Написали Вам в особисті повідомлення, надайте, будь ласка, відповідь.
Допомога з кешбеком
Допомога при відкритті картки по програмі «Скринінг здоров’я»
Благодарность Юлии Коноваловой
Відновлення доступу
Будемо раді передати Вашу подяку експерту, який допоміг у вирішенні питання. Саме тому вже надіслали Вам особисте повідомлення на даній платформі 🙌
Дуже гарне обслуговування клієнтів
А-банк — це коли справедливість перемагає шахраїв за лічені години!
Ситуація класична і неприємна: на OLX натрапив на шахрая. Повірив, переказав завдаток у розмірі 1000 грн, після чого «продавець» моментально видалив оголошення і зник зі зв’язку. Чесно кажучи, я вже подумки попрощався з цими грошима, бо всі знають: «якщо скинув сам — пиши пропало».
Але я вирішив не здаватися і звернувся до підтримки А-банку 18 травня 2026 року. Сьогодні, 26 травня 2026 року, мені зателефонували з банку і повідомили: «Ваше звернення опрацьовано позитивно, кошти повернуто на картку». Я перевірив баланс — і так, вони там!
Чому я в захваті:
1 Швидкість: Реакція банку була блискавичною. Не треба було чекати місяцями чи проходити «кола пекла» бюрократії.
2 Простота: Я вперше в житті відчув, що процедура повернення коштів від шахраїв може бути такою простою та людяною.
3 Реальний захист: Банк не просто «прийняв заявку для галочки», а реально спрацював на результат і повернув моє.
Величезна подяка команді А-банку за професіоналізм та таку оперативну роботу. Ви круті! Тепер я точно знаю, кому можна довіряти свої фінанси.
Ми завжди на варті💚
Користувач надав докази за запитом адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Ви найкращі,Ви врятували мої кошти!!!
Безпека Ваших коштів — наш пріоритет, тому ми робимо все для Вашого захисту. 😉
Чудовий банк для щоденних переказів, вигідного кешбеку та швидкої підтримки!
Все чудово
Суперовий бану
Задоволена на 100%
Продовження депозиту автоматично.
Велика вдячність Роберту
Жахливий зворотній звʼязок
Як фінансова установа ми зобов’язані аналізувати фінансові операції відповідно до вимог законодавства. Розуміємо, що подібні процедури можуть викликати незручності, проте банк діє виключно у правовому полі.
Ситуація з передачею документів через бот була передана відповідальним для виправлення. Наразі Ваше питання було успішно вирішено. Перепрошуємо за можливі незручності і дякуємо за Ваше розуміння! 💚
Доброго дня
Помогли вернуть деньги.
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Оцінка
Без проблем і швидко вирішуються всі питання
Приємна атмосфера в спілкуванні
Спілкування з консультантами банку.
Крадіжка державних коштів
1. Кошти належать державі: Поки ви не розрахувалися ними в лікарні, ці гроші фактично залишаються власністю НСЗУ (Національної служби здоров’я України). Якщо ви їх не використаєте протягом визначеного терміну, вони просто спишуться назад до державного бюджету, а не на рахунок виконавчої служби.
Виконавча служба не має права зняти чи списати ці кошти.
2. Кошти за програмою «Скринінг здоров’я 40+» зараховуються на рахунок із спеціальним режимом використання (так звані «фарбовані гроші», аналогічно до колишньої «єПідтримки»).
Ось кілька юридичних та технічних причин, чому виконавча служба не забере ці 2 000 гривень…і т.д
3. Технічне обмеження системи: Фізично ці кошти не існують у вигляді «звичайних» гривень на вашому рахунку. Банківська система налаштована так, що з цієї картки неможливо зробити звичайний переказ, зняти готівку в банкоматі або списати їх за платіжною вимогою виконавця. Банк автоматично заблокує будь-яку спробу стороннього списання, окрім оплати медичного коду (MCC) у клініці-партнері.
Хочемо роз'яснити юридичні підстави, за якими діє Банк. Державна програма, зокрема виплати за програмою «Скринінг здоров’я 40+» на Дія.Картку, впроваджується Постановою Кабінету Міністрів України, проте вичерпний перелік рахунків, за якими заборонено проводити стягнення, встановлюється виключно Законом України «Про виконавче провадження». На сьогоднішній день у Законі про виконавче провадження відсутня норма, яка б надавала рахункам для подібних державних програм заборону від стягнень, тому з юридичної точки зору цей рахунок є звичайним поточним рахунком фізичної особи.
Якщо надходить постанова виконавчої служби або рішення суду — банк зобов’язаний виконати її у встановленому порядку. Банк діє виключно як виконавець законодавчих вимог, тому для врегулювання питання щодо Вашого виконавчого провадження та зняття обмежень радимо звернутися безпосередньо до виконавця.