Курс валют в абанке
| EUR | 51 | 51.8 |
Подяка
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Дуже допомогли та нормально проконсультували
Рейтинг банка.
aBank служба підтримки
Рішення проблеми навіть у вихідні
Швидке та якісне вирішення проблеми
Нещодавно потрапив у неприємну ситуацію, загубив старий телефон і телефонну карту. Потрібно було терміново відновити доступ і змінити номер (з українського на чеський).
Звернувся в підтримку і чесно, залишився в захваті. Дівчина відповіла дуже швидко, все зрозуміла з півслова, провела по всіх кроках. В результаті мій старий український номер в додатку змінили на чеський буквально за пару хвилин. Все зробили оперативно, ввічливо і без зайвої бюрократії.
Окрема подяка за людське ставлення і реальну допомогу в стресовій ситуації. Така підтримка зараз велика рідкість.
Рекомендую А-банк і їх службу підтримки!
Це самий класний банк в Україні
Вашу подяку вже передано нашому експерту! 💚
Зайшов запитати за можливість розтрочки, а вийшов з бізнес планом
Банк помог вернуть деньги за мошенническую покупку
Відмова платежа
Завжди раді бути корисними🥰
Робота оператора.
Подяка
A-банк — лучший в мире банк
И я думаю, что ЭТО ДОРОГОГО СТОИТ.
В общем, если не хотите иметь жодноï головной боли с обслуживанием и перемещением своих денег, если хотите в любое время получить профессиональную рекомендацию и советы, если хотите в полной мере использовать весь банковский функционал, тогда обслуживайтесь в А-банке и будет вам счастье.
А Я ЖЕЛАЮ СЧАСТЬЯ всем клиентам и сотрудникам банка, поскольку счастье — это тот ресурс, которого всем нам сейчас катастрофически не хватает.
Нам дуже приємно, що Ви високо оцінили наш сервіс та обслуговування. Ваші слова надихають нашу команду ставати ще кращими.
Бажаємо Вам щастя, добробуту та дякуємо, що Ви з нами! 😊🍀
Завжди вирішують питання
Найліпший банк
І карту поміняли, що у відділення не треба було їхати, та і інші дрібні питання також швидко вирішують.
Додаток зручний, банк «проозорий». Подобається.
Нижче не модна обрати більше 3х відміток, я б поставила більше 🙏💞
Сім кол пекла і янгол рятувальник.
Водночас ситуація, яку Ви описали щодо початкових труднощів потребує більш детального аналізу. Ми прагнемо детально в усьому розібратися, тому вже адресували Вам особисте повідомлення тут. Будемо дуже вдячні за Вашу відповідь. Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими! 🙌
Найкращий банк і підримка
Супер швидка підтримка
Наразі мешкаю в Німеччині і мені є з чим порівнювати — наші банки найкращі в світі!
Abank Кращій Банк 10 з 10
Військовослужбовець довідка номер 5