Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
Sasha Damon 24 августа 2026, 18:06
Банк супер. Поддержка изумительная. Никакой комиссии за пополнения! Просто лучший. 5+
Підтримка àбанку 24 августа 2026, 18:27
Дякуємо за крутий відгук 💚😊
Liz2018 24 августа 2026, 15:51
хочу рассказать об очень неприятном случае, который произошел в отделении А-Банк на Небесной Сотне 47. Не ложите деньги в банковские ячейки в А-Банк, так как у них прямые нарушения постановления НБУ № 63 от 10.02.2016 года, а также попадаются сотрудники, которые занимаются *** действиями и подворовывают денежные средства из ячеек!
Служба безопасности работает отвратительно, занимаются отписками, а также просто не отвечают на судебные решения о выемке из видеокамер в месте, где находятся ячейки
Підтримка àбанку 24 августа 2026, 17:48
Добрий день! Раніше, банком було отримано Ваші звернення в інших каналах за якими банком було надано вичерпну інформацію.

Відповідно до норм чинного законодавства, також Умов та правил надання банківських послуг співробітник відділення не має та фізично не може мати доступ до сейфової скриньки та її вмісту. Доступ відбувається лише з використанням Вашого фінансового номеру телефону та відправкою OTP-паролю й унікального комплекту ключів, який є в єдиному екземплярі лише в клієнта.

Банк здійснює свою діяльність із неухильним дотриманням вимог Постнова Правління Національного банку України №63 від 10.02.2016 та інших Законів України.

Запевняємо, що відповіді на запит правоохоронних органів надаються банком у встановлений законодавством термін. Впевнені, нам вдасться змінити Вашу думку на краще.
Юрій Сидорець 22 августа 2026, 15:00
Звернувся до оператора банку, сьогодні по поводу перерахунку коштів для військових, мені оператор швидко допоміг у вирішенні питання. Дякую Вам що працюєте дуже швидко і надайте чітку відповідь.
Підтримка àбанку 22 августа 2026, 16:15
Швидка допомога клієнтам — наш пріоритет. Ваші слова вдячності вже передали експерту. Дякуємо за довіру! 🤗💚
25 августа 2026, 9:35
Відгук не зарахований (на 25.08.2026).
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
victorP1966 21 августа 2026, 17:10
Переказую частину отриманої пенсії в іншому банку на свою картку Абанку, настав той день коли Абанк вирішив заблокувати за це мою картку, щодо інших надходжень — 3000 грн від мого друга, на цьому все.
Звичайно, що лише довідки від Пенсійного фонду щодо джерела походження коштів Абанку було замало, завимагали повну інформацію щодо моїх витрат коштів!
Надав пояснення, що купував деякі побутові прилади через оголошення olx, вимагають переписку з продавцем, а звідки вона може бути якщо зустрівся, переказав на місці кошти і забрав товар! БЕЗГЛУЗДЯ! Терор проти пенсіонерів — бо знають, що незахищена верства населення!!!
Підтримка àбанку 21 августа 2026, 18:18
Добрий день!

Як фінансова установа ми змушені дотримуватись вимог чинного законодавства. У випадках, коли першочергово наданої інформації недостатньо, банк може запитувати уточнення та додаткові матеріали, щоб краще зрозуміти суть діяльності чи характер операцій.

Наразі питання вирішене. Дякуємо за розуміння!
Olexander Herasimov 21 августа 2026, 14:21
Доброго дня! Є така процедура як арешт рахунків виконавчою службою! Так от і я зіштовхнувся із такою проблемою! Виконавча служба затребувала довідку що карта дія та карта жовта є соціальними!?? Фізично із документами потрапити до працюючого відділення А-Банку не мав! Та і не факт було таку отримати саме у відділенні?! Але ж на поміч прийшов чат бот А-Банку!!! Написав потребу! І її зафіксували! Номер 5254423. Це було вже у ввечері! Відповіли що сформують такі довідки у форматі pdf, наступного дня до 18:00. І Слава Богу! Ще і співробітниця банку зателефонувала спитала куди мені краще надіслати документи! Дві хвилини і обидва файли вже в мене у доступі!!! Щира подяка за їхньою працю та допомогу у вирішенні моеї проблеми!!! Найкращий Банк!!! Та персонал!!! Дякую!!! Слава Україні!!! Мирного неба!!! Разом до Перемоги!!!
Підтримка àбанку 21 августа 2026, 14:37
Раді, що змогли оперативно вирішити ваше питання віддалено. Героям Слава!💛💙
snu08719241 21 августа 2026, 12:59
Гарний банк, швидке обслуговування, але якщо користуєтеся кредитами, то слідкуйте, щоб не було в інших фін.установах, інакше автоматично буде відмова.
Спеціалістам дякую за добре обслуговування.
Підтримка àбанку 21 августа 2026, 13:37
Дякуємо за відгук!

Щодо лімітів — рішення приймає автоматична система на основі комплексу факторів, де кредитне навантаження є лише одним із багатьох параметрів. Раді бути корисними для вас!
Cucucu 21 августа 2026, 9:18
Дуже задоволена обслуговуванням А-Банку. Працівники ввічливі, уважні та швидко допомагають вирішити питання. Усе зрозуміло пояснили та допомогли. Дуже все сподобалося, дякую за гарне обслуговування!
Підтримка àбанку 21 августа 2026, 9:22
Вітаємо! Щиро вдячні за такий теплий відгук та високу оцінку 💚. Робимо все, щоб кожне звернення проходило легко й без зайвих турбот. 🙌
Альона Сєрьогіна 20 августа 2026, 18:00
Дякую працівникам банку за швидкість і оперативність у вирішенні питань, ввічливість і організований підхід до клієнта
Підтримка àбанку 20 августа 2026, 18:12
Щиро дякуємо за такі приємні слова та довіру😊
Александр Буравлёв 20 августа 2026, 17:21
Отделение по адресу: Одесса, пр-т Адмиральский, 1А
Хочу від щирого серця подякувати А-Банку за чудове обслуговування та особливо співробітниці Каті! 🙏
У мене виникла ситуація, де я сам припустився помилки, і саме Катя вчасно це помітила, підказала мені та допомогла у всьому розібратися. Дуже приємно, коли працівник не просто виконує свою роботу, а дійсно намагається допомогти клієнту та уважно ставиться до його проблеми.

Катя — велика молодець! 😊 Усе спокійно, грамотно та доступно пояснила. Завдяки таким працівникам складається справді чудове враження про банк.

А-Банк, бережіть таких спеціалістів і неодмінно цінуйте їхню роботу! 👍

Дякую вам за професіоналізм, людяне ставлення та якісне обслуговування. Тепер можу з упевненістю сказати: А-Банк — це справді хороший банк, де клієнту завжди намагаються допомогти!

Бажаю вам успіхів, розвитку та побільше таких чудових співробітників, як Катя! ❤️
Підтримка àбанку 20 августа 2026, 17:43
Дякуємо! Нам дуже приємно знати, що ми змогли допомогти. Обов'язково передамо вашу подяку Катерині💚
Konstantin Konsvkov 20 августа 2026, 12:42
Отделение по адресу: Одесса, ул. Малая Арнаутская, 57
Любят и цянят клиентов
Підтримка àбанку 20 августа 2026, 12:58
Працюємо з любов'ю до кожного з вас💚
MaiaPashenko24 19 августа 2026, 13:00
Отделение по адресу: Винница, ул. Скалецкого, 9
Хочу залишити хороший відгук Бодяк Лілії за дуже хороше обслуговування, за чітке і ясне роз’яснення, доброзичливість, прекрасний спеціаліст, приємна в спілкуванні.
Підтримка àбанку 19 августа 2026, 14:02
Дякуємо за теплі слова. Подяка вже передана експерту Лілії 💌
Завжди раді допомогти! 💚
Igorj Kravchenko 19 августа 2026, 10:59
Сработали быстро и качественно, в целом сервис очень хороший, а люди отзывчивые)
Підтримка àбанку 19 августа 2026, 12:20
Завжди поруч, щоб допомогти 😊 Зазирніть, будь ласка, в особисті повідомлення — будемо раді передати подяку експерту, який Вам допоміг.
Віримо, що й надалі зможемо дарувати Вам позитивні враження та заслужити тверду 5! ⭐
Анна Петрієнко 19 августа 2026, 10:14
Випадково зайшла в застосунок і виявила, що банк без жодного сповіщення відкрив мені кредитний ліміт на 4000 грн. Через це я розплатилася карткою, думаючи, що витрачаю власні кошти, а виявилося — уже влізла в борг на 123 грн. Якби ліміту не було, транзакція просто б не пройшла, і я б переказала гроші. Але банк вирішив зробити «сюрприз».
Тобто замість того, щоб просто заблокувати платежі при нульовому балансі, ви в тиху підсовуєте кредит, аби клієнт навіть не зрозумів, що бере гроші у борг? Вражаючий рівень «турботи» та «прозорості». Дякую, що нагадали, чому я стала рідше користуватися вашими послугами — тепер є чудовий привід закрити картку остаточно.
Підтримка àбанку 19 августа 2026, 16:51
Добрий день! Приносимо вибачення за неприємні враження.

Намагались з Вами зв'язатись, але на жаль не вдалось. Хочемо пояснити: оскільки у Вас відкрита кредитна картка, відповідно до умов договору банк має право змінювати розмір кредитного ліміту за рішенням банку. Надання можливості кредитування переглядається банком щоденно індивідуально по кожному клієнту.

Водночас про зміну ліміту ми інформуємо клієнтів. У Вашому випадку 14 серпня в застосунок àbank24 було надіслано push-повідомлення про збільшення ліміту.

Ми зафіксували інформацію в системі про те, що Ви не бажаєте, щоб кредитний ліміт збільшувався. Наразі кредитний ліміт за Вашою карткою становить 0 грн, тож доступна можливість використання лише власних коштів.
Сподіваємося, що нам вдасться змінити Ваше враження про наш Банк на краще.
Вікторія Ігорівна 18 августа 2026, 23:54
У достатньо пізній час (~23.30) виникла проблема з активацією картки «Українці разом» у застосунку. Оскільки бачила на сайті, що підтримка працює цілодобово, вирішила звернутися до банку через зручний месенджер. Достатньо швидко отримала відповіді та докладну інструкцію як вирішити моє питання, і вже за 10 хвилин змогла зробити активацію картки онлайн через застосунок. Велике дякую службі підтримки банку за таку швидку відповідь і допомогу у вирішенні мого питання 🫶🏻
Підтримка àбанку 19 августа 2026, 9:03
Дякуємо за такий теплий відгук! 💚 Цінуємо, що навіть у пізній час змогли швидко допомогти та вирішити питання з активацією картки. Подяка вже на шляху до нашого експерта 🕊️
Николай Цуркан 18 августа 2026, 15:13
Позитивний досвід

Користуюся А-Банком і загалом дуже задоволений. Особливо подобається робота підтримки — відповідають швидко, спілкуються ввічливо та без зайвої бюрократії. Коли виникають питання по картці чи операціях, зазвичай допомагають вирішити їх досить оперативно. Зручний додаток, нормальні умови та хороше ставлення до клієнта. Поки що А-Банк залишає позитивне враження, тому можу рекомендувати.
Підтримка àбанку 18 августа 2026, 15:27
Вітаємо! Дякуємо за крутий зворотний зв'язок 💚. Працюємо над тим, щоб наш додаток був ще зручнішим, а підтримка щодня тримала високу планку оперативності. Приємно бути банком, який хочеться рекомендувати. Дякуємо за довіру!
Sl13 14 августа 2026, 16:12
Декілька разів писала позитивні відгуки про абанк і тут на тобі. Треба писати негативний, чи то війна чи то жадібність так впливає на банк. Коротко: скористалась карткою банку, що оплатити послуги і отримати кешбек — мали нарахувати 10%, а нарахували лише 1%. В описі чітко вказано 10% — власні кошти, 1 % — кредитні. Зв’язалась з службою підтримки сказали, що заборгованість по кредитній картці, тому навіть якщо за власні кошти то буде лише 1%, просто те що сумарно на картках грошей більше ніж сумма кредиту, просто проігнорували. Такі правила. :(Про те, що в повідомленні про кешбек 10% власні кошти немає ніякої зірочки, що лише при умові відсудності заборгованості і т.д. Таке відчуття склалося, що хочуть заманити 10%, але не хочуть виплачувати, тому і додаються такі приховані, неявні умови, щоб був привід не виплачувати кошти. Із чесного банка перетворюється в жабідний. Шкода. Подобалось с ним працювати, але це був гіркий досвід.
Підтримка àбанку 14 августа 2026, 20:02
Вітаємо! Дякуємо Вам за відгуки та за те, що ділитеся своїм досвідом. Нам прикро, що ця ситуація залишила у Вас негативне враження.

Хочемо пояснити: відповідно до п. 2.8.1.5 Умов та правил програми лояльності, якщо за кредитним лімітом є заборгованість, операції за карткою «Жовта» розраховуються за умовами кешбеку для кредитних коштів, навіть якщо конкретна операція здійснювалася власними коштами.
Умови програми лояльності зажди доступні у відкритому доступі на сайті банку, та в застосунку àbank24: «Кешбек» → значок «і» у верхньому правому куті.

Водночас питання щодо можливості донарахування кешбеку наразі перебуває в роботі. Додатково зв’яжемося з Вами за результатом розгляду.
Danylo Сhernysh 14 августа 2026, 9:18
Допомогли оплатити штраф вчора, та сьогодні допомогли знайти електронний чек, рекомендую
Підтримка àбанку 14 августа 2026, 9:39
Дякуємо за приємний відгук! Завжди раді допомогти 💚
Oleksandr Boiko 13 августа 2026, 18:36
Помилково поповнив свій другий мобільний номер. Повернули гроші дуже швидко. Дякую
Підтримка àбанку 13 августа 2026, 18:48
Раді були швидко виправити ситуацію🤝
15 августа 2026, 9:36
Відгук не зарахований (на 15.08.2026).
Vitalii Shevchuk 12 августа 2026, 14:42
Дякую що оперативно повернули кошти, помилково поповненого іншого номеру телефону
Підтримка àбанку 12 августа 2026, 14:51
Завжди раді допомогти😉
14 августа 2026, 18:02
Відгук не зарахований (на 14.08.2026).
ViktoriaT777 11 августа 2026, 23:06
А-Банк заблокував залишок коштів. Документи надала, але банк затягує перевірку,і зазначає що не достатньо документів доя перевірки, банк порушує регламент і не віддає гроші.Кошти потрібно для утримання двох неповнолітніх дітей і от я повинна шукати кошти і позичати бо банк не може повернути мені мої особисті!І до оператора додзвонитися не реально, я телефоную, мені відповідач каже очікуйте з'єднання, а після цього бот говорить не достатньо надано документів про походження коштів і скидають, навіть ніхто не розмовляє наживо!!! Заява подана про закриття рахунків і переведення залишку коштів на інший банк через імейл 9.08 ввечері підписана КЕП підписом, на що 10.08 відписали на пошту «Ваш запит зареєстровано, дякуюємо за звернення «і все на цьому.Можливо ще захоче банк комісію в 30 % від коштів зняти за перерахунок на іншийбанк? За що? Мої власні, не кредитні.
Підтримка àбанку 12 августа 2026, 12:57
Вітаємо!

Як фінансова установа ми змушені дотримуватись вимог законодавства. Якщо першочергово наданої інформації недостатньо, банк може запитувати додаткові дані. Щодо Вашого звернення на електронну пошту: його було зареєстровано, відповідь буде надано у встановлені регламенти про опрацювання письмових запитів. Наші експерти намагалися зателефонувати Вам, але зв'язатися не вдалося.

Просимо відповісти на наше повідомлення в особисті або на пошту. Будемо раді допомогти у вирішенні цього питання.

Курс валют в абанке

EUR 51.2 52