Курс валют в абанке
| EUR | 51 | 51.8 |
| USD | 44.4 | 45 |
Чудова робота з клієнтами
Безмежно вдячні за захист і службу! Бережіть себе 🛡💚
Чудовий банк для повсякденних потреб та ФОП
Служба підтримки працює чудово: співробітники активно допомагають розібратися в особливостях банківського обслуговування в Україні та вирішити всі питання. Мобільний застосунок дуже зручний та інтуїтивно зрозумілий.
Вхідні SWIFT-перекази зараховуються швидко — у моєму випадку переказ надійшов того самого дня. Сам А-Банк не стягує комісію за отримання SWIFT-платежів, однак банки-кореспонденти утримали загалом 10 євро, тому я отримав на 10 євро менше. Для переказів у євро найкращим варіантом було б користуватися SEPA.
Загалом це чудовий банк. Однозначно рекомендую!
вирішення питання
дуже задоволений, дякую)
Швидке обслуговування при зверненніні на гарч
Працівник Дар’я приемним голосом розпитала про проблему, вислухала та дуже швидко вирішила питання, чим зберегла час на написання та подачу заяви.
Дуже дякую за приємне обслуговування тастілкування.
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Швидко відреагували на шахрайську операцію, повернули кошти
Шахрайство
А-Банк штучно затягує процедуру чарджбеку (заявка № 5287637) за наявності офіційної згоди на повернення від готелю
Відповідно до умов та правил надання банківських послуг, для оскарження операції через МПС можуть бути запитані підтверджуючі документи. Ми в жодному разі не маємо наміру затягувати процес, але за відсутності необхідних матеріалів платіжна система може відмовити у проведенні оскарження.
Ми щиро прагнемо допомогти у вирішенні цього питання. Зазначену інформацію щодо переданих матеріалів обов’язково перевіримо та додатково зв’яжемося з Вами.
Дякую А-банку за швидке вирішення питання
Вирішення питання родини військового
Моє питання не тільки було швидко вирішене, але й я відчула тепле спілкування та підтримку від оператора, який не просто працює, а людина «живе» своєю роботою.Я приємно вражена манерою спілкування та зацікавленістю моїм питанням.Раджу всім цей банк, як дійсно європейський та сучасний
Банк скрывает тех ошибку зачисления свифт перевода
Отправительница перевела деньги исключительно по предоставленным мной активным реквизитам. Swedbank официально и многократно подтвердил, что платёж выполнен успешно 27.08.2026, а А-Банк принял эти деньги на уровне межбанка и провёл конвертацию (это также увидел Swedbank и предоставил информацию). Однако деньги на карту так и не поступили. Сроки рассмотрения заявления на розыск (ответ обещали дать до 7 сентября) банк полностью провалил. Более того, в ответ на жалобу поддержка А-Банка предоставила ложную и абсурдную информацию, ответ был создан с помощью Чата джпт, что тоже абсурд полнейший. Банк утверждает, что деньги якобы пришли на старый закрытый счёт, из-за чего зачисление невозможно. Это откровенная ложь и попытка скрыть техническую ошибку. Отправитель не имела доступа к моим старым реквизитам и отправила 115 EUR на действующую карту (к которой привязан iban). Очевидно, что в системе А-Банка произошёл грубейший внутренний сбой: автоматика при обработке входящего SWIFT-платежа по моему ИНН ошибочно «подтянула» архивный закрытый счёт вместо активного. Из-за этого переведённые деньги сейчас мёртвым грузом висят на их внутреннем транзитном счёте.
Требую от руководства банка:
1.) Прекратить слать шаблонные отписки и обвинять европейский банк.
2.) Передать дело в профильный бэк-офис валютного контроля.
3.) Вручную поднять межбанковскую ведомость зачислений от Swedbank за 25−26 августа на сумму 115 EUR.
4.) Найти зависший из-за Вашей системной ошибки платёж и зачислить его на мою активную карту.
Якщо Ваше питання стосувалося іншого переказу, просимо, будь ласка, відповісти нам у месенджері — і ми оперативно все перевіримо.
Подяка А-банку
Загубив телефон
Прихільне та людське ставлення до клієнта
Кліентоорієнтовність
Кредитні канікули для родини військового.
Дякую за швидку та професійну допомогу
Оперативно, і зрозуміло
Дякую за швидку допомогу 💚
Дуже задоволений підтримкою а-Банку
Дуже задоволена роботою оператора, а першій ночі