Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
Vitalliy603 11 сентября 2026, 18:38
Отделение по адресу: Житомир, ул. Киевская, 104
Я військовий отримав поранення мав депозит в, а банку і в інших банках у договорах небуло можливості достроково розірвати депозит інші банки просто відписку дали що згідно договору неможливе розірвання, а, А банк поставився з розуміняв і допоміг і все швидко відповіли на звернення в тей самий день питання вирішилося
Підтримка àбанку 11 сентября 2026, 20:03
Нам важливо бути корисними та дійсно допомагати, тому особливо цінуємо Ваш зворотний зв’язок.
Безмежно вдячні за захист і службу! Бережіть себе 🛡💚
Ferad Zyulkyarov 11 сентября 2026, 16:26
Отделение по адресу: Львов, ул. И. Франка, 8
Я дуже задоволений А-Банком. Я іноземець і користуюся як особистим рахунком, так і рахунком ФОП.

Служба підтримки працює чудово: співробітники активно допомагають розібратися в особливостях банківського обслуговування в Україні та вирішити всі питання. Мобільний застосунок дуже зручний та інтуїтивно зрозумілий.

Вхідні SWIFT-перекази зараховуються швидко — у моєму випадку переказ надійшов того самого дня. Сам А-Банк не стягує комісію за отримання SWIFT-платежів, однак банки-кореспонденти утримали загалом 10 євро, тому я отримав на 10 євро менше. Для переказів у євро найкращим варіантом було б користуватися SEPA.

Загалом це чудовий банк. Однозначно рекомендую!
Підтримка àбанку 11 сентября 2026, 16:42
Оце так відгук! 😊 Вдячні за довіру та за те, що обрали наш банк своїм фінансовим партнером 💚
Максим Михальчук 11 сентября 2026, 3:07
не міг провести операцію по карті, не списувало фінанси, звернувся до оператора. по крокові допоміг вирішити мою проблему.
дуже задоволений, дякую)
Підтримка àбанку 11 сентября 2026, 8:20
Завжди раді допомогти! 💚 Ми на зв’язку 24/7 😊
Каринка алексеева 10 сентября 2026, 17:22
Звернулась на гарячу лінію зпитанням повернення помилкових платежів.
Працівник Дар’я приемним голосом розпитала про проблему, вислухала та дуже швидко вирішила питання, чим зберегла час на написання та подачу заяви.
Дуже дякую за приємне обслуговування тастілкування.
Підтримка àбанку 10 сентября 2026, 17:51
Дякуємо за приємний відгук! Раді бути корисними! 💚
Минфин
Ответ администратора
12 сентября 2026, 17:34
Відгук не зарахований (на 12.09.2026).
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
VolodymyrK93 10 сентября 2026, 9:23
Отделение по адресу: Тернополь, ул. Руская, 17-Б
Швидко допомогли мені з поверненням коштів по шахрайські операції. Я звернувся у банк у неділю моє звернення було зафіксовано шахрайські дії підтверджено з боку отримувача коштів. А сьогодні це середа пишу Віду в четвер кошти вже повернули мені на рахунок назад щиро дякую банку за швидку реакцію.
Підтримка àбанку 10 сентября 2026, 9:39
Дякуємо за відгук і довіру🛡️✨
Тетяна Понджоля 9 сентября 2026, 22:26
З мене хотіли списати суму 09.09.2026 р. якийсь сайт (побутова техніка) в сумі 1226.28 грн. Добре що в мене не було на той момент такої суми на карті. Я звернулась одразу на гарячу лінію А-банку. Мене проінформували дуже швидко. Сказали шо це підписка. Хотя у мене не було ніякої підписки з таким сайтом. І як виявилось раніше 05.09.2026 року було списано 25 і 24,99 грн цим самим сайтом такі суми з інтервалом 7 секунд. Оператор швидко заблокував карти і перевипустив усі карти. І подав заяву про шахрайство. Дякую велике А-банку що у вас такі чуйні співробітники, підтримують в любій ситуації, швидко відреагували на запит.
Підтримка àбанку 10 сентября 2026, 8:41
Дякуємо, що поділилися цією історією! Завжди поруч💚
snu53138402 8 сентября 2026, 18:48
Хочу звернути увагу керівництва А-Банку на відверте затягування розгляду моєї заяви на чарджбэк (№ 5287637). Транзакція була здійснена 13.08.2026 на суму 70 005.26 грн. Причиною звернення стало грубе порушення чотиризірковим готелем у Женеві санітарних норм та правил безпеки (надання прострочених продуктів на сніданок, що призвело до гострого отруєння, та аварійний стан меблів, через який було отримано фізичну травму). Адміністрація готелю офіційно та письмово визнала провину і погодила повне повернення коштів (full refund), що є ключовою підставою для безперечного задоволення чарджбеку за правилами міжнародних платіжних систем (Visa/Mastercard). Банк замість оперативної передачі справи до арбітражу влаштував бюрократичний квест. Попри те, що я надав повний пакет залізобетонних доказів (офіційну переписку з готелем про згоду на повернення, фото простроченого йогурту з датами, фото зламаних меблів та підтвердження броні), підтримка продовжує штучно зволікати. Усі матеріали були надані мною завчасно, задовго до встановленого банком дедлайну (10.09.2026).У разі подальшого ігнорування та затягування процесу з боку А-Банку, я буду змушений направити офіційну скаргу до Національного банку України (НБУ) щодо порушення прав споживачів фінансових послуг та невиконання регламентів платіжних систем. Вимагаю негайно передати справу на фінальний розгляд платіжної системи та повернути мої кошти!
Підтримка àбанку 8 сентября 2026, 20:44
Вітаємо! Перепрошуємо за негативне враження, яке виникло під час розгляду вашого звернення.

Відповідно до умов та правил надання банківських послуг, для оскарження операції через МПС можуть бути запитані підтверджуючі документи. Ми в жодному разі не маємо наміру затягувати процес, але за відсутності необхідних матеріалів платіжна система може відмовити у проведенні оскарження.

Ми щиро прагнемо допомогти у вирішенні цього питання. Зазначену інформацію щодо переданих матеріалів обов’язково перевіримо та додатково зв’яжемося з Вами.
Юлия Миненко 8 сентября 2026, 17:52
Звернулась в підтримку банку для вирішення питання що до списання відсотків по кредити для дружини військовослужбовця. Я навіть і не очікувала на скільки швидко буде вирішено моє питання. Фахівець чітко та зрозуміло пояснив які документи потрібно надати та за пару хвилин вже створив заявку, ось це я розумію сервіс та обслуговування, банк працює саме для комфорту клієнту, і це дуже приємно.
Підтримка àбанку 8 сентября 2026, 18:29
Дякуємо за приємний відгук. Працюємо для Вашого комфорту і завжди раді допомогти!🥰🙌
snu63476305 8 сентября 2026, 16:41
Дякую А-банку, зокрема службі підтримки, у допомозі вирішення мого питання про нарахування відсотків за кредитом мені, як дружині військового.
Моє питання не тільки було швидко вирішене, але й я відчула тепле спілкування та підтримку від оператора, який не просто працює, а людина «живе» своєю роботою.Я приємно вражена манерою спілкування та зацікавленістю моїм питанням.Раджу всім цей банк, як дійсно європейський та сучасний
Підтримка àбанку 8 сентября 2026, 17:12
Нам дуже приємно 🫶 Дякуємо, що поділилися своїми враженнями 💚
Проблема решена
VLKVD 8 сентября 2026, 14:24
25 августа 2026 года на мой активный счёт в А-Банке, был отправлен SWIFT-перевод из европейского Swedbank на сумму 115 euro, ранее она переводила ещё один перевод, который зачислен был в течении 1.5 суток. Это моя родственница и никаких ошибок в реквизитах быть не могло.
Отправительница перевела деньги исключительно по предоставленным мной активным реквизитам. Swedbank официально и многократно подтвердил, что платёж выполнен успешно 27.08.2026, а А-Банк принял эти деньги на уровне межбанка и провёл конвертацию (это также увидел Swedbank и предоставил информацию). Однако деньги на карту так и не поступили. Сроки рассмотрения заявления на розыск (ответ обещали дать до 7 сентября) банк полностью провалил. Более того, в ответ на жалобу поддержка А-Банка предоставила ложную и абсурдную информацию, ответ был создан с помощью Чата джпт, что тоже абсурд полнейший. Банк утверждает, что деньги якобы пришли на старый закрытый счёт, из-за чего зачисление невозможно. Это откровенная ложь и попытка скрыть техническую ошибку. Отправитель не имела доступа к моим старым реквизитам и отправила 115 EUR на действующую карту (к которой привязан iban). Очевидно, что в системе А-Банка произошёл грубейший внутренний сбой: автоматика при обработке входящего SWIFT-платежа по моему ИНН ошибочно «подтянула» архивный закрытый счёт вместо активного. Из-за этого переведённые деньги сейчас мёртвым грузом висят на их внутреннем транзитном счёте.
Требую от руководства банка:
1.) Прекратить слать шаблонные отписки и обвинять европейский банк.
2.) Передать дело в профильный бэк-офис валютного контроля.
3.) Вручную поднять межбанковскую ведомость зачислений от Swedbank за 25−26 августа на сумму 115 EUR.
4.) Найти зависший из-за Вашей системной ошибки платёж и зачислить его на мою активную карту.
Підтримка àбанку 8 сентября 2026, 18:22
Добрий день! Нам шкода, що ситуація з переказом викликала у Вас негативні враження, проте ми додатково перевірили інформацію за Вашим зверненням — платіж було успішно зараховано на Ваш рахунок. Детальну інформацію та підтвердження переказу ми надіслали Вам у підв’язаний для спілкування з Банком месенджер, оскільки зв’язатися з Вами в телефонній розмові нам так і не вдалося.

Якщо Ваше питання стосувалося іншого переказу, просимо, будь ласка, відповісти нам у месенджері — і ми оперативно все перевіримо.
Елена Калуцская 7 сентября 2026, 13:10
Дуже вдячна банку за відношення і підхід до мене як к людині яка виїхала з окупованої території залишивши все. До повномасштабного вторгнення я постійно користувалась послугами банків і вчасно використовувала зобовʼязання. Но після вторгнення не мала змоги продовжувати далі. Після приїзду на підконтрольну територію України опинилась в новому житті. І в нього потрібно було інвестувати. Це пошук житла, пошук роботи, пошук коштів на їжу і побут. Кожен день як іспит. А банк не продав мій кредит колекторам, а навпаки чекали і запропонували мені самі реструктуризацію з дуже приємними пропозиціями. Я хочу відмітити цей банк тим, що він з повагою відноситься до ВПО і такими діями він допомагає державі повертати людей з окупації. Щіро їм дякую! І дуже прикро, що в нашій державі є такі банки як Укрсиббанк і Ідея банк якім байдуже на все вони продають кредити колекторам не враховуючи обставини їх клієнтів. Тим самим сприяють країні агресора залишати людей в окупації. Я опинилася в цьому. Коли сама звернулася до банків щоб вирішити проблему, а дізналась що все продано. Тому ще раз хочу подякувати, А банку. Вони молодці. Вони самі пропонують різні варіанти і роблять це так, щоб на людину не було важкого фінансового навантаження. Ще раз Щіро дякую! З такими банкам є віра, що ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА! А банкам, як Укрсиббанк і Ідея банк ГАНЬБА!
Підтримка àбанку 7 сентября 2026, 13:50
Для нас важливо бути поруч і підтримувати кожного клієнта. Все буде Україна! 💙💛
вадим тончук 6 сентября 2026, 23:40
Я загубив свою барсетку в якій був телефон і інші речі, слава богу що я гаманець положив в карман, в якому залишилось пару гривень та паспорт, купив собі другий телефон, а він електрону пошту не підтримує моно банк не підтримує, в цілому майже нічого не підтримує, думаю в мене є останій шанс це зайти в абанк, мені пощастило що він завантажився, думаю що робити, пароль від банку знаю, номер старий знаю, думаю треба писати в підтримку, а на годиннику майже 12 годин ночі, написав в ту же секунду відповіли, сказали написати іпн, а я не знаю що це, спитав все мені пояснили, я написав, буквально через 5 хвилин відповіли з прохання надіслати мій новий номер телефону, я його написав в застосунку, і тут мав пройти відеозвінок, я дурачок случайно збив, спитав чи можна ще раз, надали ще один звінок, все, звоню, спитались чи свідомо міняю номер, я сказав шо телефон десь в кущах пропавший, подивились на мене і сказали що все, зайняло в мене це все загалом пів годинки часу, навіть трошки менше, і тепер я щасливий зі своїм мобільним банком, дякую я швидку допому і швидке працювання працівників банку) ставлю 10/10
Підтримка àбанку 7 сентября 2026, 8:29
Працюємо 24/7 саме для таких моментів. Дякуємо за відгук💚
sapasap 6 сентября 2026, 14:03
Банк повернув комісію в сумі 170грн, списану за несвоєчасну сплату заборгованості по кредитній картці (недоплата становила 0.23коп, які я, мабуть, недоплатив випадково). Вдячний за зважений та людський підхід до ситуації.
Підтримка àбанку 6 сентября 2026, 14:16
Дякуємо за відгук! Завжди намагаємося знаходити найкращі рішення🤝
Євгенія Воронова 4 сентября 2026, 22:02
Завжди приємно звертатись до співробітників банку як у відділенні, так і на гарячу лінію. Ввічливість, зацікавленість у вирішенні питань, фаховість — все це відрізняє А-банк від інших. Наприклад, зверталась до А-банку з приводу деяких нюансів використання акції «Оплата частинами» — отримала повну, детальну відповідь на всі свої питання (перед цим в іншому банку оператор надала мені некоректну інформацію). Ще дуже приємно отримувати від цього банку персональні акційні пропозиції, такого теж в інших банках немає. Кліентоорієнтовність — це головне, що відрізняє цей банк від інших. Дуже вдячна за чуйне ставлення, готовність допомогти і високий рівень кваліфікації співробітників банку!
Підтримка àбанку 5 сентября 2026, 8:35
Дякуємо, що обираєте нас💚
Правда Як є 4 сентября 2026, 15:54
Оформлення кредитних канікул родині військовослужбовця зайняло хвилин 5. Все чітко, зрозуміло і без зайвої мороки. Дякую.
Підтримка àбанку 4 сентября 2026, 16:44
Дякуємо за приємний відгук! Написали Вам в особисті повідомлення на цій платформі, щоб уточнити деталі та неодмінно поділитися Вашою подякою з експертом🤗
01marfa4933 4 сентября 2026, 15:10
Дуже швидкого вирішили прохання, як дружині військового припинити нарахування відсотків по кредиту. Все чітко та зрозуміло
Підтримка àбанку 4 сентября 2026, 16:30
Дякуємо за відгук! 💚. Разом до перемоги! 🇺🇦
Na San 4 сентября 2026, 10:55
Звернувся за допомогою онлайн, дуже зрозуміло об’яснили що потрібно зробити.
Підтримка àбанку 4 сентября 2026, 11:35
Дякуємо за відгук! Із радістю передамо Ваші слова подяки експерту банку. Для цього вже адресували Вам особисте повідомлення на цій платформі — зазирніть туди, будь ласка 😉
snu18440714 4 сентября 2026, 9:18
Нещодавно звернувся до підтримки а-Банку зі своїм питанням щодо картки. Оператор швидко відповів, усе зрозуміло пояснив і допоміг вирішити проблему. Залишився дуже задоволений спілкуванням та роботою підтримки. Дякую за допомогу! 🌚 💚
Підтримка àбанку 4 сентября 2026, 10:27
Дякуємо за приємні слова та високу оцінку! Завжди раді допомагати вам у будь-яких питаннях 💚
snu18440714 4 сентября 2026, 9:15
Звернувся в підтримку а-Банку з питанням щодо картки. Спочатку не міг сам розібратися, але оператор швидко відповів і все пояснив. Допомогли вирішити проблему, тому залишився задоволений підтримкою. Дякую за допомогу! 💚"
Підтримка àбанку 4 сентября 2026, 10:28
Завжди поруч, щоб допомогти 😊 Зазирніть, будь ласка, в особисті повідомлення — будемо раді передати подяку експерту, який Вам допоміг.
Polina Poilna 4 сентября 2026, 1:40
Я мене була така проблема не могла замінити номер та не могла притягнути карту до телефону але оператор зу всім допоміг я дуже йому чи їй вдячна дякую за вашу роботу
Підтримка àбанку 4 сентября 2026, 8:57
Для цього ми й поруч, щоб будь-яке питання вирішувалося за лічені хвилини. Дякуємо за такий чудовий відгук! 💚✨

Курс валют в абанке

EUR 51 51.8