Курс валют в абанке
| EUR | 50 | 50.9 |
Ситуація про шахрайство
Дуже швидко ответила изиаине что на російську мову перейшов мені легше на російській
Дуже швидко
Повернули кошти від шахраїв.
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Кращий банк
Допомогли розібратись з питанням, навіть вночі
Розумію, що не всі кейси такі та цей відгук спрямований на розуміння, що на тій стороні також люди і вони часто працюють в таких самих умовах, що і клієнти банку. Вважаю, що людяний підхід до подібних комунікацій — ключ до вирішення проблем 🙌 Усім магній))
Подяка A-банку за оперативність та захист моїх коштів
Нещодавно з моєю карткою сталася підозріла ситуація — шахраї намагалися отримати доступ до моїх коштів / здійснити несанкціоноване списання. Проте служба безпеки банку спрацювала миттєво! Система автоматично заблокувала підозрілу транзакцію / картку, чим врятувала мої гроші.
Окремо хочу подякувати операторам підтримки за швидкий зв’язок, спокійне та зрозуміле пояснення ситуації та допомогу в швидкому перевипуску картки.
Приємно знати, що мої заощадження під надійним захистом. А-банк, ви дійсно дбаєте про своїх клієнтів! Рекомендую всім!
Барьба с корупцией
Хочемо пояснити, що банк здійснює заходи щодо перевірки клієнта для розуміння його діяльності, суті та цілей використання банківських продуктів згідно зі ст. 7 11 Закону України про запобігання та протидію легалізації доходів.
Як фінансова установа, ми зобов'язані дотримуватися чинного законодавства, в тому числі в питанні аналізу фінансових операцій. Згідно з постановою НБУ №110 проведення такого моніторингу в банку має ризик-орієнтований підхід, а ліміт розраховується індивідуально.
Наразі банком було відправлено повідомлення в прив'язаному месенджері для розв'язання питання, проте відповіді отримано не було. Прохання надати відповідь для вирішення питання.
Перерахунок відсотків
Підʼвязка карти до стипендіального проєкту
Написал, відповіли, і вирішила це все що хочеш від банка , ТОП
Жахливий сервіс
Раніше ми отримали Ваше звернення. На жаль, дійсно мала місце технічна складність з відображенням, яку було успішно вирішено. Наразі інформація відображається корректно.
Впевнені, нам вдасться змінити Вашу думку на краще та продовжити плідну співпрацю
Шахраї оформили на мене кредит
Дякую
Дякую ,Ви Молодці,так тримати!
Не рекомендую
Не рекомендую вам этот банк. Спустя два года жалобу найдут
Хочемо зауважити, що на підставі Умов та правил, з якими клієнт погоджується при відкритті рахунку, деякі платежі дійсно можуть вимагати додаткової перевірки. Детальні вимоги щодо можливого блокування та етапів перевірки зазначені за цим посланням у пункті 3.3.25.:
У випадку надходження скарг, банк може блокувати картку до підтвердження зарахувань на картку клієнта.
Наразі Ваше питання перебуває у роботі, додатково зв'яжемось з Вами.
Вирішення непорозуміння перевершило всі мої очікування
Величечна подяка підтримці А-Банку за оперативну допомогу іноземцю!
А-Банк — куди зникають гроші клієнтів?
Мій досвід взаємодії з А-Банком (АТ «Акцент-банк») залишив вкрай негативне враження. Нижче — конкретні факти та хронологія, а висновки кожен може зробити сам.
На сайті А-Банку написано: «Дбаємо про ваші фінанси, цінуємо наші стосунки».
Мій випадок показав зовсім інше.
20.08.2026 я оплатив покупку в інтернет-магазині Comfy карткою А-Банку. Кошти були списані з рахунку.
Через обставини, пов’язані з руйнуванням складу магазину внаслідок агресії росії, покупку було скасовано. 07.09.2026 Comfy повернув кошти банку.
08.09.2026 я звернувся на гарячу лінію А-Банку й запитав, чому повернуті кошти не відображаються на картці.
Перша відповідь оператора: «Шукайте кошти у Comfy».
Я надав номер транзакції, який мені передав магазин. Після цього позиція банку різко змінилася: оператор визнав, що кошти є, і повідомив, що банк буде розбиратися. Дивне ставлення, чи не так. Мене попросили чекати. Це був тільки початок.
Протягом наступних трьох тижнів я неодноразово телефонував до банку. Результат один: черговий запит, чергове «очікуйте», чергове «нам дуже прикро».
Потім мені зателефонувала співробітниця головного офісу А-Банку. Не представившись, вона впевнено заявила, що кошти вже повернуті й доступні для використання. На моє заперечення, що кошти на карту не надходили, вони повторила попередню фразу та кинула слухавку.
А тепер найцікавіше — «вишенька та торті».
25.09.2026 я отримав повідомлення у Viber від банку:
«Сума була повернута без окремого зарахування на картку».
Після цього знову телефоную на гарячу лінію.
І тут уже нова версія:
«Транзакція від 20.08.2026 була ВИДАЛЕНА. Кошти у вас на карті».
На моє прохання назвати дату та час фактичного повернення коштів банк відмовився надати цю інформацію.
Тобто за місяць я почув від банку щонайменше кілька взаємно суперечливих пояснень:
• спочатку «шукайте кошти у Comfy»;
• потім «кошти є, ми розберемося»;
• потім «кошти вже повернуті та доступні»;
• далі «сума була повернута без окремого зарахування»;
• і нарешті «транзакція була ВИДАЛЕНА, кошти у вас на карті».
АЛЕ коштів так і не має! При цьому банк не зміг або не захотів надати елементарну інформацію: коли саме, якою операцією та на яку суму кошти були повернуті на мій рахунок.
Замість конкретних відповідей — нескінченні мантри «нам дуже прикро», «ми щиро шкодуємо», «розуміємо ваші емоції».
Мені не потрібне співчуття оператора.
Мені потрібні мої гроші та документально підтверджена інформація про їх рух.
Після цього випадку я особисто більше не можу довіряти А-Банку свої кошти.
Мій висновок: якщо користуєтеся А-Банком — дуже уважно контролюйте повернення коштів, зберігайте номери транзакцій та вимагайте від банку конкретних підтверджень руху грошей, а не усних запевнень операторів.
Для себе я вже зробив висновок: банк, який не може чітко пояснити, де знаходяться гроші клієнта та коли вони були повернуті, довіри не викликає.
Це банк шахраїв та крадіїв!
Якщо дуже стисло — банк краде Ваші кошти, а потім заявляє, що їх повернув.
Дякуємо за діалог і за надану інформацію. Нам потрібен додатковий час, щоб детально розібратися в описаній ситуації та перевірити всі обставини. Обов’язково зв’яжемося з Вами за результатами перевірки та надамо відповідь. Дякуємо за розуміння!
Неповернення коштів після розірвання ділових відносин банком
У день отримання інформації про розірвання ділових відносин нами було невідкладно подано до банку заяву на перерахування залишку коштів, що належать ФГ «Жива Ягода», на рахунок в іншій банківській установі.
Станом на 25 вересня 2026 року зазначені кошти на рахунок отримувача не перераховані. При цьому банк не надає жодної інформації щодо причин затримки, не повідомляє конкретного строку повернення коштів та не надає належного роз’яснення щодо подальшого порядку їх отримання, сума велика, кілька мільйонів гривень.
Внаслідок цього ФГ «Жива Ягода» фактично позбавлене можливості розпоряджатися власними грошовими коштами.
Просимо Національний банк України розглянути дане звернення, надати оцінку діям банку щодо неповернення/неперерахування залишку коштів після розірвання ділових відносин та, у межах повноважень, вжити відповідних заходів реагування.
Також просимо сприяти отриманню від банку чіткої інформації щодо строків та порядку повернення коштів ФГ «Жива Ягода».
Також звертаємо увагу на те, що під час комунікації з банком нам надається інформація про строки та порядок перерахування коштів, які фактично змінюються банком на власний розсуд. Зокрема, працівники банку посилаються на внутрішні регламенти та процедури, однак чітких строків їх виконання не повідомляють та змінюють регламент на власний розсуд. Складається враження, що встановлені банком строки та порядок проведення операцій можуть змінюватися без належного повідомлення клієнта та без зрозумілого обґрунтування.
Нам прикро, що дана ситуація викликала такі негативні емоції. Як фінансова установа, ми зобов'язані дотримуватися вимог чинного законодавства, зокрема в питаннях проведення аналізу фінансових операцій.
Ми завжди намагаємося опрацьовувати всі звернення максимально швидко. Утім, ця ситуація виявилася нестандартною та потребувала більше часу для кінцевого рішення.
Наразі питання вирішено. Будемо раді подальшій співпраці!