Курс валют в абанке
Оператор дуже грубий
Під час розмови оператор не грубіянила та не використовувала образливих слів, однак її манера спілкування була повністю байдужою та незацікавленою, я відчувала себе недовго, вона на мене тиснула і монотонно спілкувалась ,їй було не цікаво зі мной спілкуватись.Склалося враження, ніби я відволікаю її від чогось або звернулася з якоюсь незручною проблемою. У голосі не було жодної доброзичливості чи бажання допомогти — спілкування було сухим, беземоційним, наче з роботом…
Також хочу звернути увагу на те, що мені не передзвонили одразу, хоча я очікувала на зворотний зв’язок, а лише через пів дня
Мені незрозуміло, чому рівень сервісу настільки відрізняється від інших банків. Наприклад, коли я телефоную до monobank, оператори завжди привітні, уважні та створюють приємне враження від спілкування в абанку явно все навпаки тупо на пофігу.У цьому випадку сервіс залишив дуже неприємний осад.
Дякуємо, що поділилися цією ситуацією. Нам прикро, що розмова з експертом залишила таке враження.
Вже детально аналізуємо її разом із відповідальними колегами. Для нас важливо, щоб після звернення до Банку клієнти відчували підтримку.
Дуже класний банк і підтримка
Г банк
Робота банку-0 балів.(ставлення як до тварини)
Робота відділення-0 балів.(незнання закону).
Нам прикро, що Ви отримали негативний досвід. Прагнемо детально перевірити описаний Вами випадок і розібратися. Написали Вам в особисті повідомлення для уточнення деталей, але поки не отримали відповіді. Будемо раді допомогти, чекаємо на зворотний зв'язок!
Питання вирішено швидко і професійно.
Дякую
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Супер банк все швидко якісно
Чудовий банк та підтримка :)
+ абанку це комісія, її немає. Дуже зручно закидувати гроші на картку. Мені порадила моя сім'я та друзі оформити її, так як тут немає комісії і дуже зручний банк. Дякую абанку)
а-банк порушує законодавство України
Запропонувавши банку знайти копроміс — отримав відпому в чаті від оператора (оператори в віділенні не займаються обробкою таких ситуацій)
Мої дії далі — буде складено та написано 3 рекомендованих листа на іʼмя голови управління а-банк Кандаурову Ю. В.:
1. З заявою про добровільне розірвання ділових відносин
2. З вимогою про видачі особистих коштів через касу банку готівкою
3. З проханням обгрунтувати неможливість видачі а-банком готівки
На цьому ж етапі буе сформована скарга на ат а-банк до НБУ стосовно порушення ними Цивільного кодексу України та примусу що-до послуги безготівкового перерахунку.
Далі — планується суд з зацікавленим адвокатом і представником від мого імені.
Не дайте їм сідати Вам на голову. Робіть і все в Вас вийде!
Про хід даної справи буду звітувати в нових відгуках та коментарях на декількох фінансових ресурсах.
Як фінансова установа ми зобов’язані аналізувати фінансові операції відповідно до вимог законодавства. Розуміємо, що подібні процедури можуть викликати незручності, проте банк діє виключно у правовому полі. В результаті аналізу було ухвалено рішення про припинення ділових відносин.
Щодо комісії 30% за переказ залишку коштів: вона передбачена Умовами та Правилами банку (пункт 3.3.25) і застосовується виключно у випадках, коли співпраця припиняється з ініціативи банку через підтверджені порушення правил користування рахунком.
Відповідно до пункту 10.4.3 Умов та правил надання банківських послуг, у разі розірвання договору за ініціативою Банку залишок коштів перераховується на рахунок клієнта в іншому банку на підставі поданої заяви. Видача залишку коштів через касу Умовами не передбачена. Намагалися зв'язатися з Вами в месенджері, однак чат з Банком було видалено. Для переказу коштів просимо надати до Банку заяву, заповнену відповідно до наданого шаблону. Додатково зв'яжемося з Вами завтра.
А-Банк оставил без средств к существованию
Никаких подозрительных операций не было. Весь оборот по картам банка за месяц 25000 грн. То есть финмониторинга быть не должно. Но тем не менее, он есть.
Категорически не советую работать с этим банком. Можете остаться без средств к существованию на 3 дня. При этом банк не выдвинет никаких требований и вопросов.
Хочемо зауважити, що на підставі Умов та правил, з якими клієнт погоджується при відкритті рахунку, деякі платежі дійсно можуть вимагати додаткової перевірки. Детальні вимоги щодо можливого блокування та етапів перевірки зазначені за цим посланням у пункті 3.3.25.:
У випадку надходження скарг, банк може блокувати картку до підтвердження зарахувань на картку клієнта.
Наразі питання перебуває в роботі. Детальну інформацію щодо ситуації вже надано безпосередньо клієнту в підв'язаний для спілкування з банком месенджер. Просимо клієнта очікувати на подальший зворотний зв'язок від наших фахівців протягом найближчої доби.
I would not recommend this bank to anyone. Я бы никому не рекомендовала этот банк.
Когда нужно получить информацию по телефону, никто даже не пытается установить личность клиента — просто отвечают: «Информацию не предоставляем». Зато родственникам почему-то могут сообщить о наличии и размере задолженности. Такой подход к конфиденциальности вызывает большие вопросы.
Еще один абсурд. Я без доверенности смогла полностью погасить кредит мужа — деньги у меня приняли без единого вопроса. Но справку о полном закрытии кредита выдать отказались, заявив, что за ней должен прийти только муж. То есть деньги банк готов принять от любого человека, а документ — уже нет. Где логика?
Отдельно возмутило поведение сотрудницы отделения, которая во время обслуживания заявила, что «все нормальные люди сейчас в убежище». Я работаю медсестрой в реанимации и знаю, что врачи, медсестры, хирурги, травматологи и другие медики продолжают выполнять свою работу во время тревог. Поэтому подобные комментарии считаю абсолютно непрофессиональными и неуместными.
Служба поддержки — отдельная история. Переключают от одного специалиста к другому, никто не может дать четкий ответ, а решение простого вопроса превращается в бесконечную потерю времени.
Больше никогда не воспользуюсь услугами этого банка и никому не рекомендую.
Хочемо роз’яснити ситуацію щодо безпеки даних. Згідно із законодавством України та правилами банківської таємниці, будь-які документи та конфіденційна інформація щодо рахунків надаються виключно самому клієнту або його представнику за наявності нотаріальної довіреності. Саме тому видати довідку про закриття кредиту ми можемо лише Вашому чоловіку або особі з довіреністю. Водночас сплатити заборгованість чи поповнити рахунок може будь-хто, для цього довіреність не потрібна.
Також зазначимо, що банк здійснює дзвінки лише на номери, вказані клієнтом.
Ваші зауваження щодо комунікації з боку працівників відділення та служби підтримки ми обов'язково проаналізуємо для покращення якості сервісу. Щиро дякуємо Вам за Вашу важливу роботу в медичній сфері та сподіваємося на розуміння.
А Банк. Це не просто банк, це команда хороших и надежних специалистов
А-банк допоміг повернути втрачені кошти.
Yurtdışı para transferi
Подвійне списання коштів А-Банком та проведення транзакції заднім числом після скарги
Нам щиро шкода, що Ви зіткнулися з цією ситуацією та отримали негативний досвід.
Друге списання коштів виникло через те, що дублюючий запит на проведення операції надійшов безпосередньо з боку торгової точки, а не з ініціативи банку.
Наразі це питання вже в роботі нашої команди. Ми робимо все можливе, щоб детально у всьому розібратися та вирішити ситуацію якомога швидше. Одразу за результатом розгляду ми зв'яжемось з Вами.
Щира подяка менеджеру Інні.
Шахрайство
Потрапив у неприємну ситуацію: шахрай пообіцяв продати ігрову валюту, я переказав кошти, після чого він одразу заблокував мене та видалив переписку. Здавалося, що гроші вже не повернути.
Я звернувся до служби підтримки А-Банку. Через 11 днів зі мною зв’язався співробітник банку та повідомив, що питання вирішено, а кошти будуть повернуті протягом трьох днів.
Дуже приємно, що банк не залишив мене наодинці з проблемою, розібрався в ситуації та допоміг повернути гроші. Це показує, що А-Банк дійсно дбає про своїх клієнтів, а не просто формально приймає звернення.
Щиро дякую всій команді за оперативність, уважне ставлення та якісну роботу. Тепер ще більше довіряю А-Банку і можу сміливо рекомендувати його іншим!
Дякую співробітникам банку за іх пильність і відповідь та допомогу у пізній час
Будемо раді передати подяку нашим експертам. Для цього вже надіслали Вам особисте повідомлення на цій платформі.
Статистика відкритих карток важливіша за чесний розгляд заявки по Миттєвому Кредиту?
Хочемо запевнити, що А-Банк працює офіційно, прозоро та відповідно до вимог чинного законодавства України.
Для розгляду можливості кредитування дійсно необхідно стати клієнтом банку та відкрити картку. Після цього банк в індивідуальному порядку проводить оцінку можливості надання кредитування. У разі позитивного рішення скористатися послугою «Миттєвий кредит» можна в застосунку àbank24, обравши бажану суму та строк кредитування.
Ваше звернення щодо консультації експерта уже передано на додаткове опрацювання відповідно до внутрішніх процедур банку. Ми прагнемо, щоб кожен клієнт отримував якісну та зрозумілу консультацію.
Також дякуємо за зауваження щодо інформації, розміщеної на сайті. Ми передали його відповідальним фахівцям для аналізу та можливого покращення подачі інформації. Цінуємо зворотний зв'язок, адже саме він допомагає нам ставати кращими. 💚
Служба підтримки
молодці!!!