Минфин - Курсы валют Украины

Установить
WWWUA
Alex Yelenchin
Зарегистрирован:
3 сентября 2015

Последний раз был на сайте:
13 марта 2023 в 09:14
Подписчики (12):
alex237
alex237
36 лет, Львiв
70059242
Дмитрий Кожух
75855846
Larysa S
Kyiv
afblck
Romek Patykiwski
3318454
3318454
andrey7355
andrey7355
Alexaxa
Alexaxa
Киев
0974972727
Василий Шевчук
48 лет, киев
Melissa
Melissa
Sucses85
Sucses85
Днепропетровск
ViktorViktorov
ViktorViktorov
Киев
Anko
Anko
11 февраля 2016, 12:08

Відео на Міл'ярд доларів

Я Вам відкрию одну таємницю. Тільки дуже прошу — нікому не розповідайте, це між нами. Річ у тім, що до матеріалів кримінального провадження, відкритого за фактом вбивства неповнолітнього пасажира, долучені відеоматеріали, з яких можна зробити висновок, що смертельні постріли були зроблені тоді, коли автомобіль зупинився на вимогу поліціянтів. Один з поліціянтів підійшов до машини й зробив чотирипостріли по пасажиру через лобове скло, після чого його колеги вибили пістолет у нього з рук. Після вбивства пасажира водій з переляку став тікати, при цьому водій, коли «вдарив по газах», переїхав стопу одному з поліціянтів. Зараз йдуть великі торги між МВС та прокуратурою про те, що робити з цим відео. Скоріше за все, питання буде передано на вирішення Порошенку. Але є ще два нюанси. По-перше, досі незрозуміло, хто саме дав наказ відкрити вогонь — обкурений Зозуля чи Деконоїдзе. По-друге, є питання щодо зброї — ходять чутки, що стріляли не тільки з пістолетів (до речі — «Форт»). Принаймні, люди брешуть, що в матеріалах кримінального провадження фігурують також АКСУ(На відео переслідування всі бачили джип Держохорони?). Тільки прошу — нікому не слова. Бо це — таємниця слідства smile emotico"

Просмотров: 1056, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии - 3

+
+25
Alex Yelenchin
Alex Yelenchin
11 февраля 2016, 12:12
#
Якщо це відео попаде до СМІ — це кінець і остання крапля, коли народ снесе цей режим.
Міл'ярд доларів- нормальна ціна
+
0
Alex Yelenchin
Alex Yelenchin
11 февраля 2016, 12:22
#
Про інтелектуальний рівень мадам Деканоїдзе та керівника київської патрульної поліції Зозулі свідчить їх реакція на відкриття прокуратурою м.Києва кримінального провадження за ч.3 ст.365 КК України (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу, якщо вони спричинили тяжкі наслідки) за фактом вбивства співробітниками поліції з табельної зброї неповнолітнього Михайла Медведєва.
Оскільки поліцаям за це світить від 7 до 10 років позбавлення волі й усі спроби домовитись з керівництвом прокуратури столиці доки є марними (кажуть, в.о. прокурора Києва розпорядився справу про вбивство розслідувати, як виняток, у відповідності до закону) Зозуля не вигадав нічого кращого як направити евакуатори до Генеральної прокуратури України та слідчого управління прокуратури м.Києва й вивезти звідтіля на штрафмайданчики всі припарковані машини.
Але вийшов скандал. В одному будинку зі слідчим управлінням столичної прокуратури по вулиці Антоновича перебуває підрозділ поліції (к
+
0
Alex Yelenchin
Alex Yelenchin
11 февраля 2016, 12:23
#
(до речі, шлагбаум керівництво ГПУ прибрало на вимогу художника Сергія Пояркова та «Автомайдану»), паркуються не тільки співробітники Генпрокуратури, але й мешканці навколишніх будинків, автомобілі яких Зозуля та Деканоїдзе також вивезли й тепер не знають, як пояснити своє безумство здивованим власникам авто.
Думаю, що наступним кроком стане спроба Зозулі нагидити попід дверима прокуратури Києва.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться