Минфин - Курсы валют Украины

Установить
uainvestor
uainvestor Рефлексії
Зарегистрирован:
22 сентября 2011

Последний раз был на сайте:
11 октября 2023 в 21:17
uainvestor — Рефлексії
Блог «Рефлексії»
25 июня 2020, 17:49

Україна отримала від США першу партію ракет Javelin за контрактом, підписаним у грудні 2019 року

https://www.ar25.org/article/ukrayina-otrymala-vid-ssha-pershu-partiyu-raket-javelin-za-kontraktom-pidpysanym-u-grudni

Сполучені Штати передали Україні ракети до протитанкових ракетних комплексів Javelin. Постачання решти товарів військового призначення відповідно до домовленостей передбачено у 2021 — 2022 роках.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

16 червня 2020 року до України у рамках пілотного проєкту за програмою Уряду США «Міжнародні військові продажі» надійшла перша партія вантажу за контрактом, підписаним у грудні 2019 року, а саме — ракети до протитанкових ракетних комплексів «Джавелін» та допоміжне обладнання на загальну суму понад 27 млн доларів США.

Для потреб Збройних Сил України надійшли ракети FGM-148E, які є однією з останніх модифікацій протитанкових ракет комплексу «Джавелін».

Проєкт передбачає постачання для Збройних Сил України комплексу озброєння, його обслуговування та надання супутніх послуг з підготовки особового складу для надійної та ефективної експлуатації протитанкових комплексів впродовж всього життєвого циклу.

Постачання решти товарів військового призначення відповідно до домовленостей передбачено у 2021 — 2022 роках.

Реалізація контракту на загальну суму понад 36,5 млн доларів США є значним кроком розвитку українсько-американського стратегічного співробітництва на підтримку обороноздатності України та відкриває нові перспективи до здійснення Міністерством оборони України прямих зовнішньоекономічних домовленостей у галузі озброєння та військової техніки з державами-партнерами.

Раніше ми повідомляли, що Управління оборонного співробітництва посольства США отримало обладнання на понад 60 мільйонів доларів для передачі українським партнерам.

Наші інтереси:

Військова співпраця зі США.

Підписуюсь на новини

В тему:

Військово-технічна допомога США склала 70% іноземної допомоги Україні, — МіноборониСША схвалили продаж Україні 16 патрульних катерів, 72 гармат та іншого обладнання на $600 млн.

Теги:
Просмотров: 112, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться