Минфин - Курсы валют Украины

Установить
MatiyVV
Василь Матій
Зарегистрирован:
15 апреля 2015

Последний раз был на сайте:
14 августа 2023 в 16:22
Приватний інвестор, керуючий активами 1st Family Office, автор телеграм каналу @matiy_invest
3 ноября 2021, 15:41

Tesla вперше відкрила фірмові станції швидкої зарядки Supercharger для електромобілів конкурентів

Tesla [TSLA] вперше відкрила фірмові станції швидкої зарядки Supercharger для електромобілів конкурентів в Нідерландах і почала продавати домашні зарядні станції J1772.

Власники електромобілів BMW, Nisan та інших брендів можуть скористатися послугою Supercharger через фірмову програму Tesla. Після встановлення програми клієнти зможуть вибрати «Зарядити не Tesla», щоб побачити на карті найближчу відповідну станцію. Зазначається, що тарифи будуть вищими, ніж для власників Tesla.

У 2019 році Tesla представила третє покоління станцій швидкої зарядки Supercharger із подвоєною потужністю 250 кВт. Найдоступніша та найпопулярніша модель Model 3 підтримує зарядку потужністю до 250 кВт – всього за 5️⃣хвилин можна отримати ще 120 км до запасу ходу.

Глобальна мережа станцій швидкої зарядки Tesla Supercharger на кінець вересня налічувала 3254 штук, а загальна кількість точок підключення – 29 281 штук. В Україні перші станції Supercharger очікуються у 2022 році.

Аналітики Морган Стенлі нещодавно перегляндали цільову вартість компанії в сторону збільшення до $ 1200 в першу чергу завдяки досягненням компанії в ефективності виробництва.

Зокрема батарейні елементи 4680 лягли в основу нових структурних блоків, які є частиною конструкції кузова, що з'єднує передню і задню частини днища. Установка, що функціонує на новому заводі компанії, Giga Press забезпечує можливість виготовляти всю задню частину кузова цілком. Використовуючи досвід у виробництві гігантських литих деталей, Tesla може з'єднати цим блоком велику цільну задню частину і передню частину днища в єдину конструкцію (такий собі конструктор Lego). Майбутнє поруч.

Часто, аналізуючи компанію Tesla, та зокрема її капіталізацію порівнюють з іншими автовиробниками. Але правда в тому, що виробництво автівок це тільки частина бізнесу Tesla.

Не варто забувати про мережу заправних (зарядних) станцій підписку на автопілот, виробництво домашніх акумуляторів та сонячних панелей.

Просмотров: 1528, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться