Минфин - Курсы валют Украины

Установить
MarinaVerigina
Марина Веригина АгроКомБанк
Зарегистрирован:
5 марта 2013

Последний раз был на сайте:
11 октября 2023 в 21:49
Марина Веригина — АгроКомБанк
маркетолог АгроКомБанк
5 марта 2013, 14:27

ПАТ «АкроКомБанк» отримав нові національні рейтинги

В черговий раз ПАТ «АкроКомБанк» отримав довгостроковий кредитний рейтинг позичальника на рівні «uaBBB» інвестиційної категорії з прогнозом «стабільний» та рейтинг надійності депозитних вкладів на рівні «r4+». Дані рейтинги було присвоєно 13.02.2013 р. Національним рейтинговим агентством «Рюрік» після глибоко аналізу та вивчення фінансової інформації ПАТ «АгроКомБанк», відповідно до Національної шкали з урахуванням вимог чинного українського законодавства та міжнародних стандартів.

«Присвоєння високих національних рейтингів — ознака стабільності будь-якого банку України, — роз’яснює Вадим Миколайович Антипенко, Перший заступник Голови Правління ПАТ «АгроКомБанк».  –   Так, довгостроковий кредитний рейтинг свідчить про кредитоспроможність банку як надійного позичальника у довгостроковій перспективі (понад 1 рік).  Рівні «стабільний» та «інвестиційний», отримані банком, говорять про стійкість до економічних змін та про високу ринкову вартість боргових зобов’язань ПАТ «АгроКомБанк» перед кредиторами чи інвесторами.

В свою чергу, рейтинг надійності вкладів свідчить про можливість банку виконати свої зобов’язання щодо повернення залучених депозитних коштів. Рівень «r4+», отриманий банком, говорить про надійність та стабільність ПАТ «АгроКомБанк». Українські вкладники можуть сміливо довірити накопичені кошти банку та бути впевненими у їх повній  захищеності.»

Просмотров: 648, сегодня — 1
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться