Минфин - Курсы валют Украины

Установить
Liudmylka82
Людмила Гридасова Правда про Приватбанк
Зарегистрирован:
4 января 2019

Последний раз был на сайте:
13 марта 2023 в 21:28
Подписчики (1):
taissyanatali
taissyanatali
Людмила Гридасова — Правда про Приватбанк
5 января 2019, 18:26

Приватбанк ігнорує рішення суду

Хм… Цікаво, куди подівся мій попередній запис у блозі на тему «Приватбанк ігнорує рішення суду»? Всього 8 годин протримався і щез. Містика...

Тому пишу ще раз. Для кого у нашій країні закони, рішення судів, виконавчі провадження? Вірно, для простих незахищених громадян! Чому? Тому що я подала позов на Приватбанк, щоб мені повернули викрадені кошти, припинили нарахування пені, відсотків і штрафів і суд позов задовольним. Але Приватбанк не спішить виконувати рішення. Тоді Виконавча служба відкрила Виконавче провадження за моєю заявою, надіслала в банк, а банк нехтує. Встановлено штрафи — а банк нехтує. Приватбанк також подав на мене позов у суд, щоб я повертала викрадені кредитні кошти. Але Верховний суд відхилив касаційну скаргу Приватбанку — я довела, що банк винен в тому, що мої кошти викрали. І що? Якби сталося навпаки, і суд задовольнив позов банку, то уже б давно приїхали службові виконавці до хати і забрали останнє, а мені до кого їхати? У кого ще просити допомоги? Навіть Національний банк дав відповідь, що не може вплинути на виконання судових рішень Приватбанку. Де ж мені ще шукати правди? Хтось потрапляв у подібну ситуацію? Допоможіть простій сільській вчительці!

Просмотров: 519, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии - 3

+
0
Людмила Гридасова
Людмила Гридасова
4 февраля 2019, 18:18
#
Працівник Приватбанку запевнив мене що за місяць проблема вирішиться. Сьогодні пройшов місяць і що? Проблему ніхто не вирішує і не збирався. Чого не вистачає для її вирішення? Совісті? Обман! Знову обман… Огидно!
+
0
Sagittarius
Sagittarius
20 февраля 2019, 22:32
#
Пишіть кандидатам у президенти, можливо всім загальновідомим. Може хтось з них поможе перед виборами. А ні, тоді ЄСПЛ залишається.
+
0
Людмила Гридасова
Людмила Гридасова
21 февраля 2019, 13:08
#
За них і не подумала… Дякую!
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться