Минфин - Курсы валют Украины

Установить
Lan4ik
Светлана Ледникова
Зарегистрирован:
2 октября 2015

Последний раз был на сайте:
31 октября 2023 в 08:21
Подписчики (1):
Belfort94
Джордан Белфорт
NY
1 мая 2019, 19:07

Прогноз по парі GBP/USD

Сьогодні і завтра ми отримаємо останні оновлення грошово-кредитної політики від Федеральної резервної системи і Банку Англії, що зробить GBP / USD імовірним кандидатом, який побачить найбільшу волатильність на цьому тижні. І з точки зору цінової дії, Кабель використовує модель падаючих «максимумів», що робить цю область пробивний або проривний як для биків, так і для ведмедів.


Незалежно від того, проривається чи Кабель вище або розгортається нижче для продовження моделі падіння «максимумів», залежить від того, як будуть розвиватися сьогоднішні події. Заява ФРС, так як ринок, схоже, вважає, що зниження процентних ставок ймовірніше, ніж підвищення, але деякі стверджують, що підвищення ставки може відбутися в цьому році. Це свого роду питання про те, яким чином долар може піти сьогодні, тому все, що ми можемо зробити, — це залишатися в курсі подій пізніше в торговій сесії США. Банк Англії очікує, що Комітет з грошово-кредитної політики залишить процентні ставки без змін, але натякає на підвищення влітку. Якщо цей сценарій закінчиться, це може означати продовження бичачих рухів стерлінга на цьому тижні.

Так що для «бичачих биків» зверніть увагу на комбінацію підказок ФРС щодо зниження ставок і потенційно небезпечного зміни курсу Банку Англії на довгі позиції по GBP / USD. Ця комбінація повинна вивести GBP / USD далеко за межі денного ATR близько 90 пунктів, щоб зробити максимуми березня близько 1.3300 — 1.3400 досяжною метою наступного тижня або близько того.

Для ведмедів несподівана яструбина риторика з боку ФРС безумовно змусить долар підскочити, і якщо Банк Англії не натякає на підвищення, скоріше, ніж пізніше, то цілком ймовірно, що повернення до моделі більш низьких «максимумів» буде імовірний. Наступне тестування підтримки повинно пройти швидко в 1,3000 основних психологічних областей, але якщо воно може пробитися, найімовірніше, підуть 1,2800

Просмотров: 278, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться