Минфин - Курсы валют Украины

Установить
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
Зарегистрирован:
6 мая 2019

Последний раз был на сайте:
27 апреля 2024 в 19:46
Подписчики (38):
55629297
Alexander Kostenko
tcr
Робин Гуд
34 года, Одесса
braintest
braintest
54 года
madalex
madalex
kt3rnc
kt3rnc
bii
bii
Alexvalco
Алексей Валко
42 года, Киев
tobefreeforever
tobefreeforever
Igoc1975
Патріот України
48 лет, Львів
044blog
044blog
36 лет, Киев
duke34
duke34
Киев
NFH
NFH
35 лет, Харків
все подписчики
15 октября 2019, 11:10

«Новая» операция «Бастион»

Всегда хотелось сказать гражданину Нефедову, что все что он делает в рамках руководства таможней УЖЕ БЫЛО, только называлось по другому и проводилось другими людьми но результат повторялся! И вот опять!

https://www.facebook.com/customsofficersUA/?epa=SEARCH_BOX

На странице «ФБ» «Митники» сегодня опубликованы интересные документы, правда они интересные не всем, но результат действия этих документов отразится на всех нас.

Дорогі наші! Ви всі вже чули, що «Бастіон» — всьо.

Але ми не можемо не сказати, що він пішов до небуття за дуже іронічних обставин: так само, як колись про «чорні сотні», про нього всі успішно забули через кілька місяців, хоча ми всі пам'ятаємо, як пафосно виглядали новини типу «в рамках операції „Бастіон“ в багажнику автомобіля знайдено 100 пачок цигарок, упаковку сиру і брендові штани». І наказ про дострокове припинення цієї бравої ініціативи виглядає як непомітний передостанній рядок в документі.

А іронія полягає в тому, що йому на зміну приходять ті самі «сотні», тільки перефарбовані за кольором провладної партії і, здається, трішки скромніші за формулюванням стратегічної мети — не побороти всю-всю контрабанду, а тільки притримати її трішечки. До Нового року і все. Та й навіть не по всій Україні, а тільки в західних та південних областях, де ситуація з контрабандою, нібито, найгірша (ха-ха, сказали на цьому місті у Дніпрі, наприклад).

Але щодо усього іншого — граблі настільки ідентичні попереднім, що на держаку навіть можна розглядіти відбиток лоба. Той же Координаційний центр, ті ж не викликаючі довіри обличчя. Ну-ну… подивимось

Ну что,… верным путем… Вот он октябрь и вот они первые итоги!

Просмотров: 315, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться