Минфин - Курсы валют Украины

Установить
diana2014
Диана Королевская
Зарегистрирован:
26 марта 2014

Последний раз был на сайте:
13 марта 2023 в 02:56
Подписчики (8):
Tsibulino
Tsibulino
Тхорівка
AndreyM
Andrey M
45 лет, Киев
Feygin
Юрий Фейгин
76 лет, Керчь
8782apple
Антон Apple
42 года, Полтава
NSV83
NSV83
AlexSA
AlexSA
Lemon752
Lemon752
AlexKorn
AlexKorn
Ріо де Жанейро
Предприниматель
6 апреля 2014, 2:27

І СМІХ І ГРІХ

Володимир Володимирович, вибачте що турбую Вас, але сил більше немає. Не можу терпіти, прошу Вашої допомоги. Тільки Ви можете врятувати нас від бандерівського пекла.

Я пишу Вам з України. Що тут діється, це важко передати словами, але я спробую. Пишу, а сльози душать просто. Так за Росію прикро, що їсти не можу. Та й нема чого нам тут більше їсти. Всю їжу і одяг у нас забрали і відвезли на Майдан.

Не вірте Дмитру Кисельову. Він бреше. Тут все набагато страшніше. Страшніше і страшніше. Навіть Янукович, наш сміливий і відважний вождь усрался від страху і втік від цих лютих бандерівців. Тому що не бачив ще світ таких страшних звірів як вони.

По вулицях міст бродять банди фашистів. Спочатку вони убивали тих, хто говорив по-російськи, потім вони почали вбивати тих, хто думає по-російськи, а зараз вони вбивають тих, хто мовчить по-російськи.

Хрещатик тепер закритий. Там проводяться гей-паради і гомосексуальні оргії під відкритим небом.

На Майдан зайти неможливо. Там бандерівці джгут хлопців з « Беркута». І вдень і вночі. Сморід від горілого м'яса стоїть жахливий, але їм бандерівцям все ні почому. Вони нехристи одягли маски і співають свої бандерівські пісні. А хлопці наші горять. Але навіть згораючи на вогнищах, вони згадують про Росію. Вірніше, спочатку про Вас, а потім про Росію.

З Європи вже прибули потяги за українцями. Повезуть нас мити туалети. Ми не хотіли, опиралися, як могли, але нам сказали, що ми вже продані Європі і тепер до кінця своїх днів будемо мити туалети.

Не вірте Яценюку. Він зрадник. Під личиною інтелігента ховається підступний деспот. Він вже будує по всій Україні концтабори для російськомовних. У цих концтаборах будуть проводити досліди і робити пересадку мозку, щоб ми забули російську мову.

У Криму заборонили відпочивати. Тепер за розпорядженням уряду всі українці повинні відпочивати в Іспанії, Італії та в Майамі. А ми не хочемо ні в яке Майамі. Там суцільна розпуста, а ми хочемо духовного відпочинку.

Патріарх наш більше не приїжджає в Україну, тому страшна тут бездуховність запанувала. Всі наші церкви тепер переобладнані в бандерівські схрони, а на дахах церков стоять їхні кулемети.

В країні голодуха. Їдять дітей. Бандерівці сказали, що російськомовні діти смачніше, тому їдять тих дітей, які говорять по-російськи.

Бандерівці крадуть російський газ. Додають його в самогонку, а потім бродять по Києву і говорять про Вас, Володимире Володимировичу, всякі матюки. Перекрийте їм газ, тому що сил немає чути, як вони Вас ображають на своій не існуючій українській мові..

Пісні наші расейские під повною забороною. Більше не побачимо ніколи нашого улюбленого Стасика Михайлова, не почуємо наших соловйов з групи Бутирка. Не побачимо сороміцьких та веселих танців Борички Моїсеєва. Пропало все наше культурне життя.

Наше телебачення закрили. Змушені дивитися Савіка Шустера. Це хитрий гад, косить під порядного, а ми не знаємо, хто він такий насправді. То жидяра недобитий, чи то бандерлог, чи то фашист. Але ми точно знаємо, що ця бездуховна харя — ворог нашої держави. І треба його в Сибір гадину заслати, щоб народ не баламутив своєю свободою слова.

Жиди недобиті об'єдналися з антисемітами і проти нашого світу руськаго щось замишляють. Що замишляють — не зрозуміло, але те що нічого доброго, це ясно всім. Жидва вона і в Африці жидва. Ну що з них бездуховних взяти? Терпимо їх. Поки терпимо.

Подруга Ваша, вертихвістка, обзиває Вас останніми словами. Не пускайте її більше в Кремль. Обдурить, напоїть, винищить вас, лисиця проклята. А ми без Вас, сиротинушками залишимося в полоні бандерівському.

Просмотров: 1063, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии - 6

+
0
Pavlo Shevchuk
Pavlo Shevchuk
6 апреля 2014, 22:17
#
Діано, Ві стільки пишете, що я не встигаю читати. Написано багато гірше Вашої першої статті.
1) Глобально — чому звертаєтеся до Путіна українською мовою? Певно, він її не розуміє.
2) Купа помилок: «бандерівці джгут хлопців», «Там суцільний розпуста», «Пропала вся наша культурне життя» і, звісно, «по-російськи» не говорять, а «говорять російською».
В принципі прикольно, але занадто. Ви ж можете краще.
+
0
Диана Королевская
Диана Королевская
6 апреля 2014, 22:22
#
Це спеціально так написано з помилками, вказую на безграмотність, на незнання нашої мови.знайдіть в написаному суть, яку я хотіла донести
+
0
Pavlo Shevchuk
Pavlo Shevchuk
6 апреля 2014, 22:31
#
З приводу статті про Росію та Китай раджу почитати Ж. Верна «Париж у ХХ ст». Там теж про китайців є. Але Ви пишете, что Ваша стаття — не фантастика. Хоча за стилем дуже схоже.

І невже Ви думаєте, що Путін не радиться з ученими й експертами, а Ви краще розумієте світову політику, ніж люди, які володіють більшою інформацією та більшими можливостями для впливу на неї?
+
0
Диана Королевская
Диана Королевская
6 апреля 2014, 22:26
#
Чому українською, тому що хочу вказати на, що деякі( ширі українці) не знають ні української, не російської.це звернення не до самого Путіна, він звичайно цього читати не буде, я просто хотіла висміяти два комічних образи
+
0
Pavlo Shevchuk
Pavlo Shevchuk
6 апреля 2014, 22:34
#
А, про комічні образи я не здогадався. Мова Езопа мені не дуже зрозуміла. В моїй діяльності вимагаються однозначні висловлювання.
+
0
Диана Королевская
Диана Королевская
6 апреля 2014, 22:40
#
Звичайно володіють, але всю інформацію дуже гарно загортають в конверти, а я люблю правду, яка б вона не була
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться