Минфин - Курсы валют Украины

Установить
ADVOCATE
ADVOCATE
Зарегистрирован:
23 августа 2014

Последний раз был на сайте:
13 марта 2023 в 06:56
Подписчики (8):
messenger
messenger
54 года
busypit
busypit
annnahit1
annnahit1
AdmiralMarkets
Екатерина Данцова
35 лет, Украина, Киев
Tsibulino
Tsibulino
Тхорівка
Feygin
Юрий Фейгин
75 лет, Керчь
DIZZY
VAB! ВЕРНИ 4000$ 8 МЕСЯЦЕВ ЖДУ !!! СКОЛЬКО МОЖНО ИЗДЕВАТЬСЯ?!
94 года, Вот список банковских троллей: http://minfin.com.ua/blogs/DIZZY/54248/
KIRINA50
KIRINA50
24 июня 2016, 18:26

Банк Михайлівський, - як повернути депозит?

На підставі рішення Національного банку України від 23 травня 2016 року № 14/БТ «Про віднесення ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» до категорії неплатоспроможних» виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд) прийнято рішення від 23 травня 2016 року № 812 «Про запровадження тимчасової адміністрації у ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» та делегування повноважень тимчасового адміністратора банку».
Згідно з даним рішенням розпочато процедуру виведення ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» (далі — ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ») з ринку шляхом запровадженням в ньому тимчасової адміністрації на один місяць з 23 травня 2016 року до 22 червня 2016 року включно, призначено уповноважену особу Фонду та делеговано всі повноваження тимчасового адміністратора ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ», визначені статтями 37-39 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб», провідному професіоналу з питань врегулювання неплатоспроможності банків відділу запровадження процедури тимчасової адміністрації та ліквідації департаменту врегулювання неплатоспроможності банків Ірклієнку Юрію Петровичу на один місяць з 23 травня 2016 року до 22 червня 2016 року включно. Зазначена інформація розміщена ФГВФО на їхньому сайті за посиланням.
Після запровадження тимчасової адміністрації у ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» у кожного вкладника виникає одне єдине питання та проблема — ЯК ПОВЕРНУТИ ВКЛАД?
Чинним законодавством процедура визначення вкладників, які мають право на відшкодування коштів за вкладами, включає наступні етапи:
1) складення уповноваженою особою Фонду переліку вкладників та визначення розрахункових сум відшкодування коштів за вкладами за рахунок Фонду;
2) передача уповноваженою особою Фонду сформованого переліку вкладників до Фонду;
3) складення Фондом на підставі отриманого переліку вкладників Загального Реєстру;
4) затвердження виконавчою дирекцією Фонду Загального реєстру;
5) проведення виплат вкладникам у межах гарантованої суми, яка на сьогодні складає 200 000 грн.
Більш детальна інформація про процедуру та нормативно-правові акти, які її регулюють за посилянням.
Що робити, якщо договір вкладу безпідставно визнали нікчемним?
Зокрема, запасіться терпінням та розпочність збирати доказову базу для суда, якщо такої нема!
Правильно підготовлена позовна заява збільшить Ваші шанси на успіх, а для цього буде бажано:
— Визначитися з причиною не виплати (письмовий запит до Фонду та Уповноваженої особи Фонду);
— Окреме отримання листа від УО Фонду щодо нікчемності договору тощо;
— Після отримання відповіді на запит, вказаний у п. 1, а у деяких випадках можна і не очікувати на відповідь, а відразу здійснити звернення до суду із відповідним позовом щодо оскарження дій суб’єкта владних повноважень;
— При цьому позовні вимоги повинні бути максимально обґрунтовані та звучати, виходячи із процедури формування та здійснення виплат відшкодувань за вкладом;
— Після отримання позитивного рішення та набрання таким законної сили звернення до Фонду та до Уповноваженої особи Фонду щодо виконання вимог суду та вчинення дій, пов’язаних із виплатою гарантованих Фондом вкладів грошових коштів.
Проблеми на які можна наштовхнутися!
Визнаючи нікчемним договір, Уповноважена особа Фонду завжди намагається перестрахуватися якомога найкраще із правової точки. А тому слід очікувати тривалої та запеклої боротьби, яка зазвичай триває в три етапи (маються на увазі суди трьох інстанцій).
При цьому, камінем на шляху буде також подання клопотань про зупиненя провадження у Вашій справі до розгляду подання Конституційним Судом України що відповідності Конституції України закону, який регулює вашу проблему.
Навіть, отримавши позитивне рішення, його потрібно буде іще виконати, що також займе час та нерви.
Під кінець хотілося б зазначити, що ваша власність, до котрої звичайно відноситься і вклад, — мають бути недоторкані. У свою чергу, поза правове, так зване, «дроблення» та визнання договорів нікчемними є втручанням у власність особистості за яку безумовно потрібно боротися до кінця.
Більш детально можна дізнатися за Посиланням
Просмотров: 552, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться