Минфин - Курсы валют Украины

Установить
96837955
Вітал Гер
Зарегистрирован:
5 сентября 2018

Последний раз был на сайте:
28 апреля 2024 в 13:58
Подписчики (2):
Igoc1975
Патріот України
48 лет, Львів
Romaniuk91
Роман Романюк
32 года, Луцк
1 ноября 2022, 13:29

Що робити з провокаторами

зайшов, почитав форум, це просто жах, як ви дивитесь в дзеркало? Чому Польша легко пойшла кризу 2008? Все просто, Качинський закликав не забирати кошти, а навпаки, занести до банків щоб вберегти економіку і поляки послухали.
А тепер розберемось, чи шкодить Україні вимивання гривні з банків — вважаю що так !!!
Чи являються люди, які агітують забирати гроші з банків і руйнувати банківську систему ворогами України — вважаю що так !!!
Чи являють дані агітатори проросійськими провокаторами і заслуговують на покарання — вважаю що так !!!
Можливо пора вже ними зайнятись кіберполіції — вважаю що так !!!
Наші хлопці на передовій відстоюють Україну ризикуючи втратити життя, а на форумі трусяться над ризиком втратити якісь відсотки заощаджень, але підтримати на економічному фронті, зовнішнього ворога ми знищемо, а що робити з внутрішнім ???

На початку того тижня ховали двох хлопців з харьківського напрямку, а в п'ятницю знайшли хату з харківськими патріотами, 8 мужланів з квітня нікуди не виходили, за продуктами ходили лише жінки, як вони виспівували «за утіснєніє рускоязичних, і права чєловєка, і война із-за бандер, лучше би било жить прі расіі, жилі харашо а вам в Європу захотєлось », ох як багатьом хотілось їх грохнути прямо на місці, надіюсь по акту підуть. Ось гаспада кацапоязичні, вони до вас ближчі, що на вашу думку з такими треба робити не в майбутньому і потім, а сьогодні і вже ?

Просмотров: 356, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии - 1

+
+15
Патріот України
Патріот України
5 ноября 2022, 22:01
#
Підтримую!
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться