Минфин - Курсы валют Украины

Установить
9 декабря 2019, 15:18 Читати українською

Клиенты А-Банка теперь могут пополнить счет более 700 международных операторов

04.12.2019 года А-Банк обновил версию мобильного приложения АБанк24, в котором реализовал возможность пополнить счет 700 международных операторов более чем в 160 странах мира. Теперь, для того чтобы пополнить счет зарубежного оператора мобильной связи, клиент просто вводит номер телефона, приложение автоматически распознает страну и оператора и предлагает возможные номиналы пополнения.

В банке уверены, что эта услуга будет пользоваться спросом среди клиентов, ведь впереди время зимних отпусков и путешествий. Также популярной услугой является пополнение телефонных счетов своих родственников, которые учатся или работают за рубежом. В частности, в соседней Польше только официально работают более 1,5 млн украинцев, а общая цифра может достигать 4 млн.

В последнее время А-Банк проводит регулярные обновления своего приложения и постоянно расширяет функции, которые доступны клиентам в мобильном приложении АБанк24. Недавно А-Банк впервые в мире запустил услугу совместного доступа к кредитным картам Share.CreditCard, а также оплату с помощью Apple Pay, Google pay. Сегодня в мобильном приложении АБанк24 можно пользоваться всеми популярными банковскими функциями: просматривать балансы и выписку, получать кэшбэк, осуществлять p2p переводы, платежи по Украине, управлять депозитами и кредитами, общаться с Контакт-центром в чате.

«Мы продолжаем развивать А-Банк как современный цифровой банк, — говорит Юрий Кандауров, Председатель правления А-Банка. — Сегодня у нас более 1,2 млн клиентов, и мы быстро растем, в частности, благодаря инновационным технологиям».

Комментарии - 11

+
0
imfin
imfin
9 декабря 2019, 20:44
#
На жаль, є у А-банка й досадні слабини. От платиш за комуналку, приміром, а квитанції АБанк24 обіцяє видати лише через 3-5 днів. Якось не по-дорослому це виглядає.
+
0
Підтримка Абанку
Підтримка Абанку
10 декабря 2019, 10:48
#
Доброго дня! Дякуємо, зворотний зв'язок від Вас дуже важливий для нас. Формування квитанції про оплату проводиться одразу по проведенню платежу, якщо ця оплата виконується в касі банку. Однак, якщо оплата проведена через АБанк24, то потрібен час для формування квитанції про платіж і це займає до 3-х днів, зазвичай квитанція формується вже на наступний день за датою проведення платежу. Альтернативою може виступати платіжне доручення, яке формується одразу по проведенню списання коштів.
+
+2
imfin
imfin
7 января 2020, 16:52
#
Чи ви плануєте зробити видачу квитанцій більш оперативною? Можливо, такі терміни є технічно обгрунтованими. Проте, як не відмітити той факт, що чимало банків видають квитанції одразу по сплаті, і це не лише Приват і Ощад, а й, приміром, ПУМБ і Південний.
+
0
imfin
imfin
7 января 2020, 17:01
#
І ще одне зауваження на ту ж таки тему. Квитанції в електронному кабінеті А-банку «штатно» лише роздруковуються. Між тим, платникові було б зручно мати також їх електронні версії. Завести на комп'ютері папку «комунальні платежі» і складати туди електронні квитанції. Всі перелічені у моєму попередньому дописі банки таку можливість надають. Але не А-банк. На жаль.
+
0
Підтримка Абанку
Підтримка Абанку
8 января 2020, 11:40
#
Доброго дня! Ми вдячні Вам за відгук по роботі нашого сервісу квитанцій .Ви допомагаєте нам стати ще краще! Ми обов'язково врахуємо Ваші зауваження і зробимо все можливе , щоб робота з нашим АБанк24 приносила Вам тільки задоволення.
+
0
akapello
akapello
8 мая 2020, 19:20
#
Так, було б набагато краще, якби квитанції формувались одразу. Або, якщо сайт банку має з цим складнощі - щоб присилалися в міру готовності на електронну пошту платника (наприклад, в пдф-файлах). Бо ситуація, коли треба пам'ятати про оплату, а потім ще кілька днів пам'ятати, що треба замовити квитанції - це трішки не те, що хотілось би мати.
+
0
Підтримка Абанку
Підтримка Абанку
10 мая 2020, 9:20
#
Доброго ранку! Якщо Ви проводите оплату у Вашому додатку АБанк24, то отримати квитанцію можливо на електронну пошту одразу при проведенні платежу або ж в будь-який зручний для Вас час з архіву платежів :)
+
0
akapello
akapello
10 мая 2020, 21:35
#
Дійсно? Це так було завжди чи нещодавно було доопрацьовано? Чесно кажучи, я пару місяців тому припинив сплачувати комуналку через А-банк саме через відсутність таких можливостей, про які Ви написали. Спробую знову і, коли так, можу повернутися під Ваше крило.
Хоча - стоп. Ви пишете про додаток? То це працює лише у мобільному додатку? А коли я платитиму з особистого кабінету, до якого потраплю через стаціонарний комп'ютер - тоді зась? Чи і там це працюватиме? Може, я такий один. От мені зручніше платити саме сидячи за стаціонарним комп'ютером. І коли я таке отримую, то для мене це беззаперечна перевага. Вже даруйте мені мій консерватизм.
+
+2
Підтримка Абанку
Підтримка Абанку
11 мая 2020, 9:06
#
Доброго ранку! Можливість отримання квитанції на електрону пошту з'явилась з виходом оновлення версії нашого додатку АБанк24 у квітні місяці :) Ця можливість реалізована саме в мобільному додатку. Спробуйте, будь ласка, ми сподіваємось, що користування додатком для проведення оплати комунальних платежів принесе Вам гарнці емоції :)
+
0
akapello
akapello
11 мая 2020, 18:59
#
Перепрошую, але, відверто кажучи, ваш мобільний додаток мене не вразив, не видався мені ані зручним, ані інтуїтивно зрозумілим. Саме тому я змушений був шукати альтернативу. І, здається, знайшов.
Та, якщо аналогічні можливості з'являться також і в інтернет-кабінеті (не мобільному), то, з великою долею вірогідності, повернуся до вас.
+
+2
Підтримка Абанку
Підтримка Абанку
11 мая 2020, 21:05
#
Доброго вечора! Дякуємо, ми не зупиняємося на досягнутому і Ваші зауваження врахуємо, щоб стати краще! Зворотний зв'язок від Вас дуже важливий для нас, для можливості детальніше розібратись в питанні з додатком, ми написали Вам у приватному повідомленні.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться