Минфин - Курсы валют Украины

Установить
7 июня 2017, 10:30 Читати українською

Fomich — мистецтво відпочинку!

Карпати…Одне тільки слово навіює почуття загадковості та містичності!

Карпати…Це неповторна краса природних пейзажів, мальовничих гір. Це цілюще повітря, насичене хвоєю та смачна джерельна вода з мінералами та мікроелементами, які так необхідні людському організму! Це самобутня гуцульська культура, цікаві традиції та обряди, неймовірне святкування різних свят та фестивалів…це легенди, як навіюють почуття захоплення краєм! Це кухня з неперевершеними стравами, які не залишуть байдужими нікого!

Карпати… Вони прекрасні в будь-яку пору року та погоду. Гра барв та кольорів тут просто заворожують!

Карпати…це не тільки катання на лижах чи сноубордах засніженими схилами, це і захоплюючі екскурсії, велопрогулянки, катання на конях, збирання грибів та ягід, засмагання та купання в басейні з видом на гори! Це можливість поєднання роботи з відпочинком, що є досить важливим в століття стрімкого розвитку бізнесу та технологій. Це можливість проведення конференцій, семінарів та лекції для великих компаній! Це святкування корпоративних свят великим та дружнім колективом, з можливістю збереження у пам’яті багато незабутніх моментів.

Карпати…це проведення відпустки, чи вирішення бізнес-питань саме в Park Hotel Fomich!

Park Hotel Fomich – це комплекс, який мальовничо розташувався на одному із пагорбів у підніжжя гірсько-лижного курорту «Буковель». Саме таке розташування відкриває красиві пейзажі з вікон номерів та з тераси комплексу!

Працюючи не перший рік, Park Hotel Fomich вже встиг завоювати серця гостей атмосферою домашнього затишку, смачними стравами української та європейської кухонь, прекрасними краєвидами, свіжим, гірським повітрям. А відкритий басейн із підігрівом у будь-яку пору року – це просто дивовижно!

На території комплексу є головний корпус готелю, дерев’яні котеджі для сімей або компанії друзів, ресторан із винним залом, оздоровча баня на дровах з віником, ефірними маслами, контрастним басейном, карпатським чаєм з медом — все це відновить сили і подарує насолоду душі і тілу. У Park Hotel Fomich є все для того, щоб провести хороший та незабутній відпочинок!

А для корпоративних гостей пропонується великий та просторий конференц-зал площею 200 м.кв., в якому від залежності розміщення учасників, можливо розмістити до 150 осіб. Зал оснащений сучасним обладнанням: висувним екраном, мультимедійним проектором, акустичною системою з мікрофоном, фліп-чартом та wi-fi. Атмосферу доповнять спеціальні пропозиції кофе-пауз, комплексних обідів та вечерь, банкетів та фуршетів, а також бездоганний рівень обслуговування Ваших гостей в ресторані «Фомич». Готельний комплекс має простору відкриту терасу з басейном, на якій надається можливість проведення фуршетів з мальовничим видом на Карпати і мелодійною музикою у супроводі смачних страв. Гарний настрій гарантований!

Для любителів активного відпочинку організується дозвілля: поїздки на квадроциклах, джипінг, катання на велосипедах, рафтинг, кінні прогулянки, походи в гори, пішохідні та далекі екскурсії.

Park Hotel Fomich– мистецтво відпочинку!

www.hotel-fomich.com.ua

info@hotel-fomich.com.ua

+38 (050) 251-66-70 – відділ бронювань

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться