Минфин - Курсы валют Украины

Установить
7 марта 2017, 16:00 Читати українською

NFC-гаманець «KredoPay» вже доступний для клієнтів Кредобанку

З початку березня клієнти Кредобанку отримали можливість безконтактних розрахунків за допомогою Android-смартфонів з підтримкою технології NFC. Цифровий гаманець «KredoPay», що був запущений наприкінці січня в тестовому режимі, відтепер доступний у магазині додатків Google Play та дозволяє фізичним особам – клієнтам банку зберігати свої картки Mastercard від Кредобанку в цифровому форматі та в один дотик розраховуватись смартфоном в торгово-сервісній мережі на POS-терміналах, які підтримують технологію безконтактної оплати Mastercard.

Для користування мобільним NFC-гаманцем держателям карток банку потрібно завантажити та інсталювати додаток «KredoPay» на смартфон, ввести у додаток свій номер мобільного телефону, а також зареєструвати одну або декілька платіжних карт банку. Для реєстрації карти слід ввести її номер, термін дії, прізвище та ім’я власника (як вказано на карті) та код верифікації CVV2. Активація картки в гаманці відбувається після вхідного дзвінка працівника гарячої лінії банку, який перевірить особу клієнта та те, чи справді він замовляв цю послугу. Крім можливостей розрахунків смартфоном без присутності картки, перевагами гаманця «KredoPay» є можливість платежів без підключення смартфону до мережі Інтернет та додатковий захист при розрахунках – кожна картка в гаманці захищена PIN-кодом, а трансакція в терміналі відбувається за допомогою одноразового коду, який виключає можливість зчитування даних платіжної карти. З нагоди старту гаманця «KredoPay» з 9 березня у Facebook-спільноті банку буде оголошено конкурс, головним призом якого стане смартфон Samsung Galaxy J5 (2016) з підтримкою NFC-технології.

«Ми раді анонсувати доступність електронного гаманця «KredoPay» для всіх карткових клієнтів Кредобанку. Цей гаманець – не лише найновіше інноваційне рішення для мобільних безконтактних розрахунків, яке стало доступним для клієнтів Кредобанку одним із перших в Україні. Це справді прості та швидкі безконтактні розрахунки смартфонами із підвищеним рівнем захисту завдяки передовим цифровим технологіям на платформі Mastercard», – говорить Марцін Мазурек, виконавчий директор напрямку роздрібного та електронного бізнесу Кредобанку.

Цифровий гаманець «KredoPay» став першим в Україні рішенням, реалізованим на платформі Mastercard Enablement Digital Service (MDES), що перетворює будь-який пристрій з відповідними технічними параметрами на платіжний інструмент для безконтактних розрахунків. У всьому світі MDES застосовує найбільш інноваційні методи захисту платежів, зокрема криптографію, стандарт EMV, біометрію й одноразові цифрові коди для шифрування даних картки під час оплати. Додаток «KredoPay», розробником якого є українська компанія «Хмарка», доступний для мобільних пристроїв з версією програмного забезпечення Android 4.4 KitKat і вище та підтримкою технології NFC.

Комментарии - 1

+
0
shket
shket
7 марта 2017, 21:31
#
А POS-термінали, які підтримують технологію безконтактної оплати Mastercard. нехай ПРИВАТ установлює????
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться