Минфин - Курсы валют Украины

Установить
29 декабря 2016, 18:59 Читати українською

Кредобанк підтримав українсько-польський соціальний проект «Миколай без кордонів»

Кредобанк виступив співорганізатором та партнером українсько-польського соціального проекту «Миколай без кордонів». У рамках проекту, ініційованого польською волонтерською групою linia102.pl за підтримки міської влади Перемишля, з Перемишля до українських Нижанкович прибув перший за 22 роки поїзд з подарунками для українських і польських дітей, що мешкають у Старосамбірському районі Львівщини.

У рамках акції волонтери з Перемишля зібрали іграшки, солодощі та фрукти, з яких було сформовано більш як 300 подарункових наборів для дітей. Подарунки приїхали поїздом по колії європейського стандарту Перемишль-Нижанковичі-Хирів, яка не використовувалася з 1994 року та була відновлена з боку Польщі зусиллями добровольців у листопаді 2016 року. Вручення подарунків відбулося на дитячому святі, яке відбулося у приміщенні колишньої колегії єзуїтів у Хирові. На свято зібралися понад 200 дітей, батьки яких загинули під час антитерористичної операції на сході України, діти з особливими потребами та діти з родин польського походження з Самбірського та Старосамбірського районів.

Кредобанк виступив партнером акції «Миколай без кордонів» та допоміг організувати це свято з українського боку, оскільки ми послідовно підтримуємо культурні та освітні проекти, які мають на меті заохочення дружніх стосунків між Україною та Польщею. Проект «Миколай без кордонів» — це не тільки свято для дітей чи привернення уваги до ще одного цікавого маршруту з Польщі до України, а й чудова нагода для дружнього спілкування між мешканцями двох сусідніх прикордонних районів, яка допоможе їм зміцнити дружні контакти, – говорить перший заступник голови правління Кредобанку Дам’ян Раґан. – І це лише початок: підтримка проекту «Миколай без кордонів» надихнула нас на реалізацію освітнього проекту в Нижанковичах, що відбудеться вже у першому півріччі 2017 року».

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться