Минфин - Курсы валют Украины

Установить
9 ноября 2016, 10:21 Читати українською

Кредобанк отримав нагороду MasterCard за реалізацію нових проектів

Кредобанк отримав відзнаку платіжної системи MasterCard «За орієнтованість на реалізацію нових проектів». Вручення нагороди відбулося під час щорічної конференції «MasterCard Day-2016», що відбулася у Києві на початку листопада.

Платіжна система MasterCard щорічно відзначає найкращі фінансові установи, яким вдалось досягнути значних результатів у окремих напрямках карткового бізнесу. У 2016 році Кредобанк впровадив нові платіжні картки MasterCard World Debit для всіх категорій клієнтів та MasterCard World Elite, що забезпечують нові привілеї для держателів карток, а також розпочав реалізацію низки технологічних проектів. Окрім того, протягом поточного року MasterCard та Кредобанк провели низку акцій для клієнтів, переможці яких отримали чимало цінних подарунків. Серед нагород – сертифікат на здійснення мрії номіналом 20 тисяч гривень, романтична вечеря до дня Святого Валентина, поїздка на щорічний Каннський кінофестиваль, поїздка на Alfa Jazz Fest 2016 та багато інших.

Нагорода «за проактивність» є логічним підсумком тісної співпраці Кредобанку та MasterCard з активного створення нових продуктів з метою забезпечення клієнтам можливості обирати саме той картковий продукт, який максимально задовольнить їхні потреби.

Кредобанк у поточному році активно співпрацював з MastеrCard, впроваджуючи нові продукти і сервіси та долучаючись до всіх акцій від платіжної системи, – говорить директор департаменту карткового бізнесу Кредобанку Дмитро Лучко. – Завдяки реалізації стратегії із заохочення безготівкових операцій протягом року банкові вдалося подвоїти обсяг безготівкових платежів за платіжними картами та значно наростити кількість емітованих карток з підтримкою технології безконтактних розрахунків».

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться