Минфин - Курсы валют Украины

Установить
21 апреля 2016, 16:09 Читати українською

Щедрі відсотки до Великодня від Ідея Банку

Надходять весняні свята – мабуть, найочікуваніші дні у цілому році. Кожен з нас готується до Великодня та чекає від нього чогось особливого.

Надходять весняні свята – мабуть, найочікуваніші дні у цілому році.
Фото: select.by

Напередодні Великодніх свят один з найкращих роздрібних банків України, що належить до європейської фінансової групи Getin Holding S.A. – «Ідея Банк» вирішив зробити щедрі подарунки своїм клієнтам. У рамках депозитної акції «Щедрі Великодні від Ідея Банку» нові та постійні клієнти банку можуть розмістити гривневі депозити із підвищеними відсотковими ставками та отримати грошові бонуси в рамках святкової лотереї. Більше про акцію та її умови ми розпитали Володимира Малого, Члена правління та Директора з розвитку бізнесу ПАТ «Ідея Банк».

– Володимире Васильовичу, чому Банк вирішив провести таку акцію до Великодніх свят?

– Напередодні свят ми хотіли започаткувати таку акцію, яка б з одного боку стала певною віддякою нашим постійним клієнтам за довіру та лояльність до Банку, з іншого – зацікавила нових клієнтів скористатися нашими послугами і розпочати співпрацю з Банком. У рамках цієї акції існуючі клієнти, які розмістять новий депозит на суму від 10 до 100 тис. грн, беруть участь у миттєвій безпрограшній лотереї, а при розміщенні понад 100 тис. грн. – отримають гарантований бонус залежно від суми вкладу. Нові клієнти матимуть змогу відкрити акційний депозит з високою відсотковою ставкою.

– Як виглядатиме ця безпрограшна лотерея?

– Зміст миттєвої лотереї полягає в тому, що клієнт при відкритті нового вкладу на суму від 10 000 грн. до 99 999 грн. має змогу витягнути лотерейний білет з грошовим бонусом від 0,5% до 5% річних від суми вкладу за перший місяць розміщення його в банку.

Грошовий бонус виплачують клієнту на відкритий в Банку поточний рахунок протягом 2 робочих днів з дня відкриття депозитного договору та підписання додаткової угоди. Після зарахування коштів на поточний рахунок клієнт може зняти їх у касі відділення, банкоматі, перерахувати на інший рахунок або ж розмістити знову на депозиті.

– Отже, якщо депозит до 100 тис. гривень, то лотерея, а якщо понад – то грошовий бонус? Як його розраховують?

– Тут все просто. Якщо депозит терміном на 3 місяці, то бонус складатиме 3% річних від суми депозиту, якщо 6 місяців, то 4% річних; 9 та 12 місяців – 5% річних. Бонус виплачуватимемо так само, як і в рамках лотереї.

– Пане Володимире, розкажіть, які депозитні продукти Банку беруть участь у цій акції?

– Для діючих клієнтів банку в акції беруть участь гривневі вклади зі звичайними базовими відсотковими ставками. Проте з урахуванням грошового бонусу отримані доходи за цими вкладами для діючих клієнтів будуть більшими, і це ще один наш подарунок клієнтам.

Нові клієнти в рамках цієї акції можуть відкрити вклад «На старт» та отримати на 2,5% річних більше, ніж зазвичай за стандартним продуктом.

– Чи є якісь обмеження для цієї акції?

– Тільки одне: акційні депозити відкривають без поповнення терміном на три і більше місяців. І це зрозуміло, адже грошовий бонус нараховують саме на початкову суму депозиту.

– П. Володимире, а який термін дії акції?

Розмістити депозит та отримати гарантований бонус клієнти можуть, вже починаючи з 20 квітня і до 31 травня.

Напередодні найбільш довгоочікуваного свята в році дозвольте від щирого серця привітати усіх з Великоднем. Нехай воно принесе таку бажану радість перемоги Сина Божого, дарує надію та впевненість у завтрашньому дні, поселяє спокій у серцях, укріпляє віру та живить душу!

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться