Минфин - Курсы валют Украины

Установить
24 февраля 2016, 13:50 Читати українською

Діамантбанк відкрив нове відділення у Тернополі

Продовжуючи розширення регіональної мережі, Діамантбанк активно відкриває нові відділення. Відтепер дирекція Діамантбанку в м. Тернопіль змінила своє місце розташування та поповнила спектр своїх послуг новим депозитарієм. Віднині нова адреса дирекції: Майдан Волі, 4. Звертаємо вашу вагу на те, що за старою адресою розташування дирекції по вул. Руська, 18 тепер знаходиться нове універсальне відділення Діамантбанку №1.
 
Нове тернопільське відділення Діамантбанку №1 надає повний спектр банківських послуг як для фізичних, так і юридичних осіб. Клієнти можуть скористатися наступним переліком послуг: оформити депозити (у національній та іноземній валютах, банківських металах), скористатися розрахунково-касовим обслуговуванням, здійснити грошові перекази за найпопулярнішими світовими системами переказів, валютно-обмінні операції за 12 видами валют, операції з платіжними картками, банківськими металами тощо.
 
Завітати до  відділення та отримати професійне банківське обслуговування і консультацію можна з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00 години (каса працює з 9:00 до 17:00 години). На сьогоднішній день регіональна мережа Діамантбанку налічує 92 відділення по всій території України.
 
Детальну інформацію про усі відділення банку можна дізнатися на сайті банку або зателефонувавши до інформаційного центру за номером 0 800 308 303. відкрив нове відділення у Тернополі

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться