Минфин - Курсы валют Украины

Установить
22 декабря 2015, 17:41 Читати українською

Олег Ходачук — у ТОП-3 рейтингу професіоналів банківського ринку та кращий банкір за вибором читачів у рейтингу Ukrainian Banker Awards

18 грудня бізнес-портал Delo.ua (Ekonomika Communication Hub) оголосив результати щорічного рейтингу Ukrainian Banker Awards та провів церемонію нагородження кращих банківських проектів,  команд і персон банківського ринку. Так, Олег Ходачук, Голова Правління Діамантбанку отримав найбільше голосів серед читачів-експертів бізнес-порталу Delo.ua та очолив рейтинг кращих банкірів 2015 року, а також зайняв почесне 2-ге місце загального рейтингу двадцяти професіоналів банківського ринку за підсумками Ukrainian Banker Awards.
 
UKRAINIAN BANKER AWARDS – рейтинг українського банківського сектора в декількох номінаціях, що вже четвертий рік поспіль підсумовується Ekonomika Communication Hub. Головною метою проекту є об'єктивна оцінка підсумків діяльності гравців ринку за останній рік, відзначення їх досягнень та висвітлення серед української бізнес-спільноти головних новацій та ефективних рішень фінансової галузі. У процесі рейтингування банкірів Delo.UA опиралося на думку користувачів банківських послуг, які в режимі онлайн віддавали свій голос на підтримку найкращих банкірів, а також на дані дослідницької компанії Noks Fishes, що спеціалізується на медіа дослідженнях і репутаційному аналізі.
 
— Ця перемога для нас – ще одне підтвердження того, що справжня командна робота кращих фінансових професіоналів приносить певні результати як у діяльності банку, так і у відданості користувачів банківськими послугами Діамантбанку. Дякую усім за підтримку та віру, ми і надалі будемо притримуватися стратегії підвищення ефективності нашого банку, створюючи банківські продукти, якими можна пишатися на національному рівні – прокоментував отримані відзнаки Олег Ходачук, Голова Правління Діамантбанку.
 
Усього за два роки керівництва Олег Ходачук зумів підняти Діамантбанк з III-ої до II-оі групи великих банків за класифікацією Нацбанку України, досягнути одного з кращих показників прибутковості банку за результатами першого кварталу 2015 року, впровадити та реалізувати стратегію активного розвитку мережі.

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться