Минфин - Курсы валют Украины

Установить
4 ноября 2015, 17:50 Читати українською

«Діамантбанк» розпочав спеціальну святкову акцію до дня народження банку

 2-го листопада у всіх відділеннях ПАТ  «Діамантбанк» розпочалася святкова акція з нагоди  22-ої річниці банку, що святкуватиметься 17  листопада!
 Так, з 2 по 30 листопада усі клієнти при відкритті  депозиту «Класика прибутку» на термін від 100 днів  і  більше, мають змогу одержати один із 22  подарунків та головний подарунок – 22 000 грн та преміальну картку Visa Platinum.
Окрім головного подарунку, в акції розігруються: 10 подарунків по 2 200,00 грн із безкоштовним оформленням картки класу Gold та 11 подарунків по 220,00 грн із безкоштовним оформленням картки класу Classic. 
Розіграш подарунків відбудеться 01 грудня 2015 р. за допомогою сайту www.random.org. Переможці будуть оголошені на офіційному сайті банку та на сторінці у соціальній мережі FACEBOOK до 04 грудня 2015 р. включно.
Зазначимо, що депозит «Класика прибутку» можна оформити у будь-якому відділенні Діамантбанку у всіх регіонах України або у режимі on-line за допомогою системи дистанційного обслуговування «Інтернет-банкінг». 
Детально про офіційні умови акції (завантажити).
Демонструючи стабільний розвиток Діамантбанк увійшов до групи великих банків України, що наразі нараховує 19 фінансових установ. Має всі ліцензії та дозволи НБУ для роботи на банківському ринку. На сьогоднішній день регіональна мережа нараховує 90 відділень у 19 регіонах України.

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться