Минфин - Курсы валют Украины

Установить
28 октября 2015, 15:50 Читати українською

Депозитний портфель фізичних осіб у Діамантбанку зріс на 14%

За підсумками 2-го та 3-го кварталів поточного року портфель вкладів фізичних осіб у Діамантбанку збільшився на 195 млн. гривень, що складає 14% від обсягу депозитів. Варто відмітити, що зростання обсягу вкладів стосується як депозитів у національній валюті (на 7%), так і в іноземній валюті (на 20%). Стабільний приріст депозитного портфелю є найкращою ознакою довіри клієнтів до Банку.
На сьогоднішній день, клієнти віддають значну перевагу вкладу «Класика прибутку»  – універсальному депозиту з можливістю отримання максимального доходу та зручними умовами виплати відсотків. Даний вклад може бути оформлений у гривнях, доларах США та євро строком на 100, 200 або 400 днів. Додатковою перевагою для вкладників є можливість поповнення вкладу та збільшення доходності за рахунок капіталізації відсотків на вкладний рахунок.
Нагадаємо, що Діамантбанк пропонує широку лінійку депозитних продуктів із можливістю вибору вкладником оптимальних умов, виду валюти, строку, рівня дохідності, можливості поповнення, порядку нарахування та виплати відсотків. Крім того, клієнти можуть швидко та зручно оформити депозит у режимі on-line за допомогою системи дистанційного обслуговування «Інтернет-банкінг», отримавши підвищену ставку по вкладу (+0,5% в гривні та +0,25% в доларах США та євро).
 
Отримати більш детальну інформацію можна на офіційному сайті Банку та за безкоштовним номером 0 800 308 303.

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться