Минфин - Курсы валют Украины

Установить
9 октября 2015, 13:50 Читати українською

Понад 200 соціально-незахищених дітей зібралися у літньому таборі BXTL, організований благодійним фондом Олега Ходачука «Берегиня життя»

Закінчилося літо, а з ним завершився і сезон змін літнього оздоровчого табору BXTL Global Camp, що створений за сприяння благодійного фонду «Берегиня життя». Best Extreme Teenagers Land – перший глобальний соціальний проект благодійного фонду Олега Ходачука, направлений на забезпечення повноцінного літнього відпочинку для дітей із малозабезпечених сімей.
Завдяки спільній роботі Олега Ходачука та організаторів і волонтерів, було оздоровлено понад 200 соціально-незахищених дітей віком від 6 до 16 років: дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування, з багатодітних та малозабезпечених сімей та сімей-переселенців із зони АТО.
BXTL Global Camp, що розташований на мальовничому березі Печенізького водосховища, об’єднав дітей із різних регіонів України. Дітлахи мали змогу не тільки цікаво відпочити, а й оздоровитися, знайти друзів та навчитися жити активним життям. За 4 зміни по 14 днів, вони вчилися акторської майстерності, грали в ігри, брали участь в спортивних змаганнях та хореографічних постановках, виконували цікаві завдання у творчих майстер-класах.
Благодійний фонд «Берегиня життя» створений для допомоги дітям, які проживають у дитячих будинках, та тим, хто потребує допомоги у зв’язку з хворобою. Сьогодні активними учасниками фонду є співробітники Діамантбанку, які на постійній основі перераховують кошти на потреби дітей.
Зазначимо, що Діамантбанк не лише самостійно допомагає фонду, а й залучає представників бізнес-структур та всіх небайдужих людей об’єднатися та спільними зусиллями подарувати дітям інше, яскраве життя. Соціальна відповідальність успішної компанії – це постійна, цілеспрямована інвестиція у майбутнє. Майбутнє цих дітей – це майбутнє нашої країни і суспільства в цілому.
Дізнатися детальну інформацію про те, як допомогти Ви можете зателефонувавши за номерами: +38 093 059 4087, +38 068 077 8255 або на офіційному сайті beregynya.kiev.ua.

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться